Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Μαθητής από τήν Κρήτη, κ α τ έ κ τ η σ ε τήν δεύτερη θέση σέ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ διαγωνισμό της 'Microsoft'! ΑΞΙΟΝ ΤΕΚΝΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

ΑΠΕΙΡΑ 'Ε Υ Γ Ε' ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ
 ΝΕΑΡΟ ΕΛΛΗΝΑ!
(ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ 3.500$ !)




https://www.pronews.gr/koinonia/mathitis-apo-tin-kriti-katektise-ti-deyteri-thesi-se-pagkosmio-diagonismo-tis-microsoft/

6 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι πρέπει να βλέπουμε τα γεγονότα σε μεγαλύτερο βάθος. Ναι μεν χίλια μπράβο στο μαθητή, αλλά η παρατήρηση είναι άλλη. Ο Μπιλ με ψίχουλα και μικροποσά (3500δολ) βρίσκει ανά τον κόσμο έξυπνα, εργατικά και φιλόδοξα παιδιά και τα μετατρέπει σε γενιτσάρους του. Οι γονείς πανηγυρίζουν (αργότερα) για τον ελπιδοφόρο διορισμό του γιου ή της κόρης, μετά από βαρύγδουπες και ακριβές σπουδές, ενώ το παιδί τους έχει μετατραπεί εν αγνεία τους σε πρωτοπαλίκαρο της ΝΤΠ και όταν το ίδιο καταλάβει για ποιον δουλεύει θα είναι μάλλον αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ καλή και οξυδερκής ερμηνεία, geo geo. έχεις δίκιο.

      Διαγραφή
    2. και κάτι άλλο geo geo, αν καταλάβει και δεν έχει στο μεταξύ διαβρωθεί τόσο που να τα ενστερνίζεται σε απόλυτο βαθμό. η στρατολόγηση τέτοιων μυαλών είναι επένδυση για αυτούς σε κάθε επίπεδο, συνεπώς πρέπει να εκπαιδευτούν κατάλληλα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι αυτοί τις επενδύσεις τους τις φροντίζουν και τις μελετούν πολύ.

      Διαγραφή
  2. Να υποθεσω οτι συμφωνειτε απολυτα στο οτι η Κεραμεως αρνηθηκε τα 12 χιλ. στην Εθνικη ομαδα πληροφορικης[απο τις καλυτερες παγοσμιως]να παει στην Ολυμπιαδα πληροφορικης.Και φυσικα,ο φιλος μου που εφυγε απο πολυ μεγαλη φαρμακευτικη [εχε ανακαλυψει κατι για τον κσρκινο το '80]εφυγε και πηγε να βλεπει τα ψαρια,ειναι εξωγηινος.Διεστραμενα μυαλα θα υπαρχουν σε ολες τις βαθμιδες,δημιουργωνταςπαντοτε δυστοπιες.Αλλωστε οι "μεγαλοι"προτιμουν τους χρησιμους ηλιθιους κα τους επιρρεπεις σε ευκολα ανταλλαγματα για να γινει η δουλεια τους.Το βλεπουμε παντου.Ο δικος μας με τους αλλους αλητες,ο Γαλλος καφρος,ο Καναδος χαζοχαρουμενος,ακομη και ο αλλου φαν παρκ Αμερικανος,δειχνουν περιτρανα ποσο αποξηραμενοι στοκοι Ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ.ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI , AME!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!