Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, Ε; 30 Ελληνικές Σημαίες τοποθετήθηκαν στό Φυλάκιο ΕΒΡΟΥ, απέναντι ακριβώς από τήν ...'νέα δομή' γιά λαθρομετανάστες! Κάποιοι ΞΥΝΙΣΑΝ τά μούτρα τους! Ξ Υ Δ Ι !

 



Τριάντα ελληνικές σημαίες, υψώθηκαν από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδος, σε οικόπεδο που παραχώρησε κάτοικος του Φυλακίου, απέναντι από το ΚΥΤ και δίπλα στη νέα δομή που κατασκευάζεται...



Πρόκειται για μια κίνηση από Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι τις προσέφεραν στους κατοίκους του Έβρου και στη συνέχεια εκείνοι τις ύψωσαν στον ουρανό του Έβρου.

Συγκεκριμένα, 30 ελληνικές σημαίες τοποθετήθηκαν και κυματίζουν από σήμερα στο Φυλάκιο του Έβρου, στέλνοντας μήνυμα αποτροπής στα όποια σχέδια της γείτονος, σχετικά με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού.

Τριάντα σημαίες, όσες και τα 29 χωριά του δήμου Ορεστιάδας και μία της πόλης της Ορεστιάδας, τις οποίες μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, πρόσφεραν Έλληνες ομογενείς από τήν Γερμανία.

Τις προηγούμενες ημέρες ξεκίνησαν οι σχετικές εργασίες με την τοποθέτηση των στύλων, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κοινότητας Φυλακίου, κ. Χρήστο Τυρμπάκη.

Οι εν λόγω σημαίες τοποθετήθηκαν ακριβώς δίπλα στήν νέα δομή, η οποία είναι υπό κατασκευή...

Παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση της μικρής Εκκλησίας στο ΚΥΤ Φυλακίου, απέναντι από τήν δομή

Μάλιστα κάτοικος του χωριού αποφάσισε να δωρίσει το χωράφι του στην Εκκλησία προκειμένου να γίνει η ανέγερση του συγκεκριμένου ναού, ενώ είχε ζητήσει να φέρει το όνομα «Αγία Σοφία».

«Οι σημαίες αυτές οριοθετούν το χώρο στον οποίο θα ανεγερθεί η εκκλησία της Αγίας Σοφίας. 

Κάθε σημαία ανήκει και σε μια κοινότητα της περιοχής και μάλιστα συμπεριλάβαμε και ένα χωριό το οποίο πια έχει ερημώσει. 

Το δημογραφικό πρόβλημα είναι τεράστιο στην περιοχή. 

Θυμίζουμε ότι εδώ είναι Ελλάδα και Ελλάδα θα παραμείνει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο 'GRTimes', o Πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Χρήστος Τυρμπάκης.

https://www.evros24.gr/evros-ypsosan-30-ellinikes-simaies-apena/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!