Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ! Ο Βίκτωρας τούς ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΠΑΛΙ ! ( Ο μοναδικός στήν Ευρώπη, που ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ! )

 

Τί ακριβώς είπε ο Β. Όρμπαν,

 γιά τήν «ανάμιξη των φυλών»;

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ
( ΔΗΛΑΔΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ),
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΟΧΙ ΜΙΑ,
ΟΥΤΕ ΔΥΟ,
ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ 4 ΦΟΡΕΣ 
Σ Υ Ν Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α,
ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ
ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ
ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ!


Για «ρατσιστικό παραλήρημα», «ρατσιστικό κρεσέντο», «Γκαίμπελς», «ναζί», «θαλάμους αερίων» (!), «αντισημιτισμό» κλπ κατηγορείται από χθες ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν για πρόσφατη δήλωση που έκανε κατά της «ανάμιξης φυλών» στην Ευρώπη. 


Η επίμαχη δήλωση έγινε στα πλαίσια ομιλίας του το προηγούμενο Σάββατο στην Τρανσυλβανία, περιοχή της Ρουμανίας με έντονο ουγγρικό στοιχείο.

Τι είπε συγκεκριμένα:

«Σε ένα τέτοιο πολυεθνικό πλαίσιο, υπάρχει εδώ μια ιδεολογική μανούβρα (feint/ κανονικά σημαίνει προσποίηση) για την οποία αξίζει να μιλήσουμε και να εστιάσουμε. 

Η διεθνιστική αριστερά χρησιμοποιεί μια προσποίηση, ένα ιδεολογικό τέχνασμα: τον ισχυρισμό – τον δικό τους ισχυρισμό  – ότι η Ευρώπη από τήν φύση της κατοικείται από λαούς μεικτής φυλής. 

Πρόκειται για μια ιστορική και σημασιολογική δολοπλοκία, γιατί συγχέει δύο διαφορετικά πράγματα

Υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο οι ευρωπαϊκοί λαοί αναμειγνύονται μαζί με εκείνους που έρχονται από έξω από την Ευρώπη. 

Τώρα αυτός είναι ένας κόσμος μεικτών φυλών (“…a mixed-race world”).

Και υπάρχει ο κόσμος μας, όπου άνθρωποι από την Ευρώπη αναμειγνύονται μεταξύ τους, μετακινούνται, εργάζονται και μετακομίζουν.

 Έτσι, για παράδειγμα, στη λεκάνη των Καρπαθίων δεν είμαστε μικτών φυλών (“mixed-race”): είμαστε απλώς ένα μείγμα λαών που ζούμε στη δική μας ευρωπαϊκή πατρίδα

Και, δεδομένης της ευνοϊκής ευθυγράμμισης των αστεριών και του ανέμου που ακολουθεί, αυτοί οι λαοί συγχωνεύονται σε ένα είδος Ουγγρο-Πανονικής σάλτσας, δημιουργώντας τη δική τους νέα ευρωπαϊκή κουλτούρα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολεμούσαμε πάντα: είμαστε πρόθυμοι να ανακατευτούμε μεταξύ μας, αλλά δεν θέλουμε να γίνουμε λαοί μεικτής φυλής. 

Γι' αυτό πολεμήσαμε στο Nándorfehérvár/Βελιγράδι, γι' αυτό σταματήσαμε τους Τούρκους στήν Βιέννη, και – αν δεν κάνω λάθος – γι’ αυτό, σε παλιότερες ακόμη εποχές – οι Γάλλοι σταμάτησαν τους Άραβες στο Πουατιέ. …”.

Προφανώς, δεν είναι γενικώς κατά της «ανάμιξης των φυλών», («ζούμε στη δική μας ευρωπαϊκή πατρίδα», «είμαστε πρόθυμοι να ανακατευτούμε μεταξύ μας»), αλλά κατά της ανάμιξης των Ευρωπαίων με αφροασιάτες, συμπεριλαμβανομένων των Τούρκων.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2022/07/blog-post.html

4 σχόλια:

  1. Καλά τα λες, αλλά είναι ''μασημένη τροφή'' κάποιων πολύ παλαιοτέρων υμών.
    Είναι οι ίδιοι που σταμάτησαν κάτι Πέρσες κι ύστερα Άραβες και ξανά Πέρσες κι ύστερα κάτι Τούρκους(πριν απ' την Βιέννη ''σας'') και γενικώς, ''κρατούσαν'' διάφορους βαρβάρους μακριά, για να μπορείτε τώρα, όχι μόνον να ΜΗΝ τους μνημονεύετε, άλλα να είστε και πολέμιοι αυτών.....''ξεχασιάρη'' Βίκτωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΡΩΠΗ
    ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ
    ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!