Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΡΙΑ ! Γιατί η ευλογιά των πιθήκων, «κ υ κ λ ο φ ο ρ ε ί» ΜΟΝΟ σέ χώρες, όπου δ ι α ν ε μ ή θ η κ ε η ένεση 'covid' της 'Pfizer'; ; ; ; .......

από το 'Natural news' - μετάφραση: Γεώργιος Μεταξάς


πρωτότυπος τίτλος:

Εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης: Γιατί η ευλογιά των πιθήκων, «κυκλοφορεί» ΜΟΝΟ σε χώρες, όπου διανεμήθηκε η ένεση 'covid' της 'Pfizer';
( ΕΛΑ ΝΤΕ !)

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι η λεγόμενη «ευλογιά των πιθήκων», την οποία ο γράφων επιλέγει να αναφέρει ως «ευλογιά του pride», δεδομένου ότι κυρίως οι άνδρες ΛΟΑΤΚΙ προσβάλλονται και την μεταδίδουν, είναι απλώς ο «εμβολιασμένος» ιός της Wuhan κορωναϊός (COVID-19) που προκαλεί έρπητα ζωστήρα με διαφορετικό όνομα.



Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν τις θανατηφόρες μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης mRNA (messenger RNA) της Pfizer – και ενδεχομένως και των άλλων – οι κυβερνήσεις του κόσμου συνεργάζονται με τα μέσα ενημέρωσης για να κατηγοριοποιήσουν την pridepox ως μια νέα πανδημία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι θα μπορούσε απλώς να είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα των εμβολίων mRNA.

Το 'Exposé News', το οποίο τείνει να διερευνά πιο βαθιά αυτού του είδους τα ζητήματα, από ό,τι πολλές άλλες ανεξάρτητες πηγές μέσων ενημέρωσης, ανακάλυψε ότι οι μόνες χώρες στις οποίες το pridepox λέγεται τώρα ότι αποτελεί ζήτημα είναι εκείνες που διέθεσαν ευρέως την ένεση Chinese Virus της Pfizer 

(Σχετικό: Οι αξιωματούχοι στο Ηνωμένο Βασίλειο πιέζουν ήδη να κάνουν ενέσεις στα παιδιά με νέα «εμβόλια» για την «ευλογιά του pride»).

Υπάρχει σαφώς ένα σχέδιο που κινείται προς τα εμπρός για να γίνει η ευλογιά του pride η επόμενη παγκόσμια πανδημία, όπως αποδεικνύεται από την προθυμία του Γενικού Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Tedros Adhanom Ghebreyesus να την κηρύξει παγκόσμια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία». 

Και το Exposé News και άλλοι προσπαθούν να προλάβουν το αφήγημα προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας.

«… βλέπουμε τις συνέπειες της ένεσης εκατομμυρίων ανθρώπων με μια πειραματική ένεση mRNA που προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα, και οι αρχές δημόσιας υγείας προσπαθούν τώρα να καλύψουν τον έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19 και το χρησιμοποιούν ως ευκαιρία για να προωθήσουν την τεχνοκρατική τους ατζέντα για την εφαρμογή της ‘Μεγάλης Επανεκκίνησης'», αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων.

Η ευλογιά των πιθήκων είναι δυσδιάκριτη από την ανεμοβλογιά (και τον έρπητα ζωστήρα), σύμφωνα με μελέτη του 1988.

Η Ρωσία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και όλη η Ασία βλέπουν μηδενικά «κρούσματα» ευλογιάς του pride, ακόμη και όταν η Δυτική Ευρώπη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς υποτίθεται ότι βλέπουν μαζική έξαρση της νόσου.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό, αν οι ασθένειες είναι τυφλές ως προς το χρώμα και τη φυλή; 

Μήπως δεν μας λένε την αλήθεια για την pridepox;

Διάφοροι τύποι ευλογιάς των πιθήκων κυκλοφορούν σε μέρη της Αφρικής τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια. 

Ποτέ δεν έφυγαν από την ήπειρο, αλλά τώρα, ξαφνικά, υποτίθεται ότι πρέπει να πιστέψουμε, ότι η ασθένεια δραπέτευσε μαγικά από την Αφρική και τώρα κυκλοφορεί ειδικά σε όλη τήν Δύση και μάλιστα ακριβώς στην πλάτη μιας άλλης παγκόσμιας πανδημίας, με παρόμοια ύποπτη προέλευση;

Αποδεικνύεται ότι μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988 διαπίστωσε, ότι είναι πρακτικά αδύνατο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά μεταξύ της ανεμοβλογιάς και της ανεμοβλογιάς. 

Και η εκδοχή της ανεμοβλογιάς για τους ενήλικες, δεν είναι άλλη από τον έρπητα ζωστήρα, μια μορφή της νόσου για ενήλικες που είναι πολύ χειρότερη από την παιδική εκδοχή.

«Και όπως και ο άλλος ξάδελφός της, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η ανεμευλογιά μπορεί να παραμείνει σιωπηλή για πολλά χρόνια, κρυμμένη μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, σπέρνοντας τον όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα φουσκώδες, φλεγόμενο δερματικό εξάνθημα», προσθέτει το Exposé News, συνδέοντας το με την αποτρόπαια συμπεριφορά των ΛΟΑΤΚΙ ανδρών που την προσλαμβάνουν και τη μεταδίδουν ενεργά.

«Αυτό που σας λένε ότι είναι «ευλογιά των πιθήκων» είναι στην πραγματικότητα η λοίμωξη από έρπητα που προκαλείται από το εμβόλιο COVID-19, ο έρπητας ζωστήρας, η αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και άλλες ασθένειες που προκαλούνται από ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που προκαλείται από τον εμβολιασμό COVID-19″.

Αν όλα αυτά είναι αλήθεια – και σίγουρα φαίνεται να είναι μια ισχυρή πιθανότητα – τότε για άλλη μια φορά οι «αρχές» ψεύδονται στον . 

Οι ενέσεις που επιβλήθηκαν στους ανθρώπους στο όνομα της διακοπής του «COVID» τροφοδοτούν τώρα ένα νέο ξέσπασμα έρπητα ζωστήρα που προκαλείται από τον εμβολιασμό, το οποίο ονομάζουν «ευλογιά των πιθήκων». 
Και ο στόχος, προφανώς, είναι να οριστικοποιηθεί μια νέα παγκόσμια τάξη και μια μεγάλη επανεκκίνηση για ολόκληρο τον πλανήτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!