Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

ΔΕΝ θά π ρ ο λ ά β ε τ ε ρέ χ α ζ ο χ α ρ ο ύ μ ε ν ε..... / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

HARARI: "Η 'ΕΛΙΤ', ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ 

ΜΙΑ ...'ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ'!!!

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΟΥΝ, 

ΘΑ....Π Ν Ι Γ Ο Υ Ν"!!!!!!









5 σχόλια:

  1. ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αληθινός και ζωντανός Θεός των Χριστιανών, θα ετοιμάσει την ΔΙΚΗ ΤΟΥ κιβωτό, και όσοι ΔΕΝ μπουν μέσα σε ΑΥΤΗ την κιβωτό, απλά θα εξαφανιστούν οριστικά από την γη.

    Καταλάβατε διεθνείς σατανιστές, ότι είναι άκρως επικίνδυνο (για εσάς) να ΠΟΛΕΜΑΤΕ τον αληθινό Θεό των Χριστιανών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο Όσιος Αγιορείτης και αόρατος ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης (+2015):

      Κάποιοι πλούσιοι έχουν κτίσει υπόγεια καταφύγια, πλήρως εξοπλισμένα με πολλά επίγεια αγαθά, για να "σωθούν" εκεί μέσα, όταν θα γίνουν τα μεγάλα γεγονότα. Όσοι κλειστούν εκεί μέσα (στα υπόγεια καταφύγια) θα ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ εκεί μέσα τον θάνατο, και θα πεθάνουν εκεί μέσα.

      Διαγραφή
  3. Είναι για γέλια οι ανόητοι και δεν πήραν είδηση ότι Άλλος κάνει κουμάντο και ότι ο θάνατος αργά ή γρήγορα έρχεται για όλους ανεξαιρέτως, ακόμα και στην ... κιβωτό. Μια χούφτα διεστραμμένοι φραγκάτοι, μισάνθρωποι και υπάνθρωποι, θέλουν να μας το παίξουν θεοί ! Ο σατανάς οργώνει και ο Θεός σπέρνει, είπε Άγιος Γέροντας. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν, είναι το κόσκινο του Θεού για τους ανθρώπους και δη τους Χριστιανούς κι έτσι καθαρίζει η ήρα απ' το στάρι. Οι ευλογημένοι του Πατρός και οι οδεύοντες στο πυρ το εξώτερον, όπου αυτοί της ... κιβωτού στην πρώτη γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα σοβαρα λαμβανετε υπ οψιν αυτον ? ελα να σοβαρευτουμε ο ανθρωπος βρισκετε σε παραληρημα κατι σοβαρο δε εχει πει εγω πλεον τον βλεπω και γελαω εχει παθει παρακρουση συνειδησης Μας γλενταει οπως και πολλοι αλλοι ουτε και για σεναριο ταινιας ειναι αυτα που λεει απορω γιατι του δινουν βημα να εκφραζει της μπουρδες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!