Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΕΔΩ, 'S T O P' ! Ήταν ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ πολιτικός! Ξεχώριζε γιά τό ΘΑΡΡΟΣ της ΓΝΩΜΗΣ του! ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ πολύ, οπότε τόν ....ε ξ α ΰ λ ω σ α ν ! ! ! ( Μά, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ; ; ; )

 

Ποιά ήταν η θέση του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ

('μέρα - μεσημέρι' εν μέσω πολιτών!

Γιά παραδειγματισμό; ; ; Ίσως; ; ; )

 Σίντζο Άμπε, γιά τόν πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας;


.





Ο Σίντζο Άμπε, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, που δολοφονήθηκε πρόσφατα, θεωρούνταν ο πιο σημαντικός πολιτικός της χώρας εδώ και δεκαετίες, με πολύ σημαντικές θέσεις σε σχέσεις με την Κίνα, την Βόρειο Κορέα και τήν Ρωσία.



Στο θέμα της Ουκρανίας, ο επί 9 χρόνια πρωθυπουργός της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, Σίντζο Άμπε, είχε εκφράσει θέσεις, που οι «δυτικοί σύμμαχοι» στο ΝΑΤΟ έβγαζαν ...σπυριά (!) όταν τις άκουγαν.

Σύμφωνα με το Military Watch Magazine, ο Σίντζο Άμπε είχε εκφράσει τον σκεπτικισμό του απέναντι στις θέσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. 

Τον Μάιο του 2022, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας ισχυρίστηκε ότι η στάση του Ζελένσκι για την ένταξη του Κιέβου στο ΝΑΤΟ και επιπλέον η άρνησή του να επιλύσει τη σύγκρουση στις ανατολικές περιοχές του Ντονμπάς, άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

«Ίσως ο πόλεμος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν ο Ζελένσκι αναγκαζόταν να δεσμευθεί ότι η χώρα του δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή είχε αναγκαστεί να παραχωρήσει υψηλό βαθμό αυτονομίας στο Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ στα ανατολικά» είχε δηλώσει ο Σίντζο Άμπε, προσθέτοντας, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, θα μπορούσε να επηρεάσει τον Ζελένσκι να τροποποιήσει τη θέση του και έτσι να προωθηθεί η ειρήνη.

Οι θέσεις του Άμπε είχαν εκφραστεί όταν η απόφαση του Τόκιο να ακολουθήσει την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία, αναμενόταν να έχει ως συνέπεια την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης της Ιαπωνίας.

Ο Σίντζο Άμπε, που τα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ

 «αγιοποίησαν» μετά την δολοφονία του, προβάλλοντας

  ε π ι λ ε κ τ ι κ ά  τις θέσεις του, είχε εκφράσει αυτό που όλοι οι

 λογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι στις λεγόμενες «δυτικές»

 κοινωνίες είχαν εκφράσει από την αρχή της Ρωσικής

 εισβολής στην Ουκρανία, ότι η επιβολή κυρώσεων δεν θα

 βλάψει την οικονομία της Ρωσίας, αλλά τις οικονομίες των

 Δυτικών χωρών και τους πολίτες τους.


Πηγή: Cosmostatus


https://averoph.wordpress.com/2022/07/21/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%bf-%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd/

3 σχόλια:

  1. 25 αιολικα παρκα φτιάχνει το KU LEE σε όλη την Ελλάδα.
    Φεκ με ημερομηνία 20-7-2022
    Την ώρα που καίγεται όλη η Ελλάδα.

    https://m.youtube.com/watch?v=tdM2pVI-lLc&feature=youtu.be


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελικούλα μας, ταιρειάζει απολύτως εδώ, τό "τόν Κu - Lee καί νά τόν πλένεις, τό σαπούνι σου χαλάς"!
      Τί άλλο νά πούμε;

      Διαγραφή
    2. 👍

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!