Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

🎀 Η Παναγία ήρθε καί μου είπε τόν λόγο, που πέθαναν τά παιδιά μου. 🎀



https://www.youtube.com/watch?v=DUZ0cNszV_0&ab_channel=%F0%9F%95%8A%EF%B8%8FMarakiArgiraki%F0%9F%95%8A%EF%B8%8F

🎀 Η Παναγία ήρθε κ μου είπε τον λόγο που πέθαναν τα παιδιά μου. 🎀 🕊️ Τα βάσανα της ζωής κατανοούνται μόνο με την πάροδο του χρόνου κ ποτέ με τη λογική. Η Παναγία παρεμβαίνει με τον δικό Της τρόπο κ ο Θεός ποτέ δεν αφήνει το πλάσμα του να βασανίζεται πέραν των δυνάμεών του. 🕊️ Όλ' αυτά, βεβαίως, μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο στη διαδρομή τού χρόνου κ όχι στη στιγμιαία εξέλιξή τους. 🕊️ Ήταν κάποτε μια χήρα με δύο παιδιά. Έχασε τον άντρα της στα νιάτα της κ, από 'κείνη τη στιγμή, αφιέρωσε τη ζωή της στην Εκκλησία κ τη φροντίδα των δύο παιδιών της. 🕊️ Ολημερίς δούλευε κ το βράδυ προσευχόταν για τα παιδιά της. Όταν τα παιδιά της ενηλικιώθηκαν κ έγιναν δυο ξακουστοί λεβέντες κ η βασανισμένη μάνα καμάρωνε κ χαιρόταν, συνέβη το αναπάντεχο. 🕊️ Μια μέρα αρρώστησαν τα παιδιά της κ, σε λίγες μέρες, πέθαναν κ τα δύο. Απαρηγόρητη τα έβαλε με τον Χριστό κ την Παναγία, εγκατέλειψε την Εκκλησία κ έκλαιγε κ καταριόταν τα χρόνια που θυσίασε, βοηθώντας τους ανθρώπους. 🕊️ Μια νύχτα, όμως, εμφανίστηκε η Παναγία στο όραμά της κ της αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πέθαναν τα παιδιά της. 🕊️ Τα παιδιά σου ήταν ερωτευμένα με την ίδια κοπέλα κ σκόπευε ο ένας να σκοτώσει τον άλλο. Τώρα είναι κ τα δύο παιδιά σου χαρούμενα στον παράδεισο. Θα ήταν καλύτερα το ένα σου παιδί να ήταν στη φυλακή κ το άλλο στον τάφο; Η χαροκαμένη μάνα βρήκε παρηγοριά, επέστρεψε χαρούμενη κοντά στη Εκκλησία κ δοξολογούσε διπλά την Παναγία κ τον Χριστό, που πήραν τα παιδιά της στον Παράδεισο. 🕊️ Τώρα ήλπιζε κ αγωνιζόταν να συναντήσει τα παιδιά της στον Παράδεισο!! 💫 ~ Από τα "Ιερά Μονοπατια". ~ 💫 🌼 ☘️ 🌼 🕊️ 🕊️ 🕊️ 🌼 ☘️ 🌼

1 σχόλιο:

  1. Όπως λένε οι Άγιοι της Εκκλησίας, ο κάθε άνθρωπος πεθαίνει (σωματικά) στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ στιγμή.

    Αυτό το διαπίστωσα τον Ιανουάριο του 2022, όταν πέθανε από κορωναϊό ο κουμπάρος μου (ήταν παλιός καπνιστής και παχύς, και είχε και άλλα προβλήματα υγείας).
    Κάποιες εβδομάδες πριν αρρωστήσει από τον ιό, είχε μεγάλη και αρκετά εμφανή πρόοδο στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη και ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!