Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ «Φ Ω Τ Ι Α» του "Τζ. Σόρος"* , γιά τό ΠΩΣ "ε τ ο ί μ α σ α ν" τήν Ουκρανία! – Αυτά ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ, δέν τά ΔΕΙΧΝΟΥΝ ποτέ τά σκουπιδο-κάναλα ; ; ;


Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος "Τζορτζ Σόρος"* (τό πραγματικό του όνομα είναι Γκεόργκυ Σβάρτς καί είναι Ουγγροεβραίος), λέει κατά καιρούς αλήθειες για την Ουκρανία.

Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Αναφέρω ότι υπάρχει ένα άτομο που ασχολήθηκε πολύ εντατικά (!) με την Ουκρανία κι αυτό είναι ο Biden (σ.σ. νυν πρόεδρος των ΗΠΑ).



Στην πραγματικότητα, τον γνώρισα με αφορμή την Ουκρανία...

Εκείνος είχε πολύ περισσότερη υπομονή απ’ όση είχα εγώ, στην προσπάθεια να μετατρέψει τον Ρ. Poroshenko (ο προκάτοχος του Ζελένσκυ καί σοκολατοβιομήχανος) σε έναν δημοκρατικό (;) ηγέτη.

O ΠΡΩΗΝ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π. ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ,
ΜΕ ΤΟΝ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ" MR. ALEXIS.....



Εγώ τον βαρέθηκα (!) και του το είπα. 

Αλλά στην πραγματικότητα ο Βiden συνέχισε να προσπαθεί να μετατρέψει τον Poroshenko σ’ έναν δημοκράτη».

Επομένως εδώ έχουμε δύο μαρτυρίες:

Πρώτον, ότι η διεθνιστική τάξη πραγμάτων, έχει βάλει τα «τσιράκια» της να ασχολούνται εδώ και χρόνια με την Ουκρανία.

Και δεύτερον, πως εκπαίδευσαν τους ηγέτες του νεοναζιστικού παρακράτους του Κιέβου, για να φαίνονται… δημοκράτες στα πλήθη»!


Τα πάντα υπάρχουν σε βίντεο, όσο υπάρχει ακόμα διαδίκτυο:


1 σχόλιο:

  1. Εσωτερική διαμάχη των σιωνιστών, ασκεναζίμ και σεφαρδίμ είναι. Τον πραγματικό λόγο δεν θα τον μάθουμε ποτέ. Χαμένοι για μία ακόμα φορά, τα γκοϊμ, που επιλέγουν στρατόπεδο, αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνουν οτι ο σιωνισμός είναι ο δυνάστης τους. Τι περιμένεις όμως απο αυτούς που εορτάζουν την μεγάλη νίκη των αφεντικών τους που είναι και η έναρξη της ολικής τους σκλαβιάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!