Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

ΕΛΛΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ( Ή κάτι άλλο; ) Εivαι κατηγoρούμεvoι, έxoυν απολoγnθεί, έxει ασκnθεί ποιvική δiωξη εvαντioν τους, ΑΛΛΑ η επiσnμn πoλιτεiα, τoυς δivει ...π ρ o α γ ω γ έ ς ...Πριν λίγες εβδομάδες και με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την τραγωδία, ο κ. Ταουξής σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναρωτιόταν, πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη, να έχει επιβραβεύσει όλους τους επικεφαλής επιχειρησιακούς παράγοντες, που είχαν εμπλακεί στήν μεγάλη φωτιά που στοίχισε τήν ζωή σε 102 συμπολίτες μας....«Οποιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος, για οποιοδήποτε αδίκημα, θα ετίθετο εκτός υπηρεσίας με συνοπτικές διαδικασίες. 

Στην προκειμένη περίπτωση (για τους υπεύθυνους στο Μάτι) έχουμε δεκάδες προαγωγές. 

Λες και το αδίκημά τους ήταν να περάσουν με ...κόκκινο φανάρι! Αυτή η αντιστοιχία έρχεται στο μυαλό μου και όχι ότι όλοι αυτοί που είναι κατηγορούμενοι, είναι υπόλογοι για 102 θανάτους. 

Τους περισσότερους από αυτούς, τους προήγαγαν και κάποιος από αυτούς έχει πάρει και σημαντική πολιτική θέση», δήλωνε ο κ. Ταουξής αναφερόμενος φυσικά στον αποπεμεφθέντα από την προηγούμενη κυβέρνηση, πρώην αρχηγό της Αστυνομίας, Κωνσταντίνο Τσουβάλα, που δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές του 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε ως Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.


«Έρχεται λοιπόν η επίσημη πολιτεία να επιβραβεύσει αυτούς η οποίοι ορίστηκαν να φυλάνε "Θερμοπύλες" και αντί να κάνουν αυτό, οδήγησαν στον όλεθρο ολόκληρη την περιοχή.


Οι πραγματικά υπέυθυνοι για το Μάτι είναι κατηγορούμενοι, έχουν απολογηθεί, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους... αλλά, η επίσημη Πολιτεία έρχεται και τους δίνει προαγωγές», τόνισε εμφατικά ο δικηγόρος συγγενών των θυμάτων στο Μάτι, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τα κίνητρα της κυβέρνησης.

πηγη

1 σχόλιο:

  1. Καπως ετσι αρχιζω και παιρνω χαπια.Για πιο λογο επιβραβευεσαι;Οταν κανεις Σωστα τη δουλεια που σου αναθετουν. Ποιος κερδιζει απ'αυτη τη δουλεια;Το αφεντικο.Π'ως το καταλαβαινεις;Οταν το μονο επιχειρημα για πασα νοσον και μαλακια ειναι 102 νεκροι[οχι ομως οι 84 δτην Ηλεια ή οι περιπου 10000-επισημα στοιχεια-λογω διαλυσης του ΕΣΥ].Στοιχειωδες αγαπητε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!