Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Τα 10 κορυφαία σημάδια ότι μπορεί να είστε ένας υπάκουος ηλίθιος 


(Πηγή: https://artandhome.net/quotes-about-stupidity/)


Ένας υπάκουος ηλίθιος είναι κάποιος που πιστεύει αυτόματα τις φιγούρες της «εξουσίας» και εύκολα δέχεται πλύση εγκεφάλου από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης για να πιστέψει μια τεράστια ποικιλία ψευδών πραγμάτων. Στην πραγματικότητα, ο νους ενός υπάκουου ηλίθιου είναι γεμάτος με σχεδόν εξ ολοκλήρου ψέμματα, χωρίς να έχει καμμία άγκυρα στην αλήθεια ή την πραγματικότητα.

Σχεδόν όλοι όσοι γνωρίζετε είναι ηλίθιοι της υπακοής. Το ατελείωτο, ανελέητο σφυροκόπημα των ψυχολογικών επιχειρήσεων, των εκστρατειών φόβου και της «διακυβέρνησης κρίσεων» έχει μετατρέψει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε ανόητα ρομπότ συμμόρφωσης που συμφωνούν με οποιαδήποτε παράλογη απαίτηση τους θέτουν οι αδίστακτες κυβερνήσεις. (Όπως, λ.χ. ότι "όλες οι έγκυες γυναίκες πρέπει να λάβουν εμβόλια COVID" ή "όλα τα παιδιά σχολικής ηλικίας πρέπει να φορούν μάσκες και να απομονώνονται το ένα από το άλλο.")

Κατά τρομακτικό τρόπο, οι υπάκουοι ηλίθιοι σπάνια συνειδητοποιούν ότι είναι υπάκουοι ηλίθιοι. Αυτό συμβαίνει επειδή το λογικό μέρος του μυαλού τους είτε έχει παρακαμφθεί είτε εκμηδενιστεί μέσω προσεκτικής «μηχανικής φόβου» από τα καθεστώτα που βρίσκονται στην εξουσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ακόλουθη λίστα μπορεί να είναι χρήσιμη για ορισμένους ανθρώπους να αυτοδιαγνώσουν την ηλιθιότητα της υπακοής τους... ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ.


Τα δέκα κορυφαία σημάδια ότι μπορεί να είστε ένας υπάκουος ηλίθιος



1) Παίρνετε αμέσως κάθε εμβόλιο που προωθείται από τα (χρηματοδοτούμενα από τη φαρμακοβιομηχανία) εταιρικά μέσα ενημέρωσης και την αυταρχική κυβέρνηση, επειδή αφελώς πιστεύετε ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς. Δεν χρειάζεστε στοιχεία ασφάλειας της αποτελεσματικότητας και δεν διαβάζετε τα φύλλα ένθετων εμβολίων. Παίρνετε τα εμβόλια μόνο και μόνο επειδή είστε υπάκουοι.


2) Διατηρείτε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία σε νόμισμα fiat / δολλάρια ΗΠΑ επειδή πιστεύετε ότι τα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία - χρυσός, ασήμι, κρυπτογράφηση - είναι αναξιόπιστα... ακόμη και όταν τα δολλάρια ΗΠΑ χάνουν σχεδόν 2% ανά μήνα σε αγοραστική δύναμη. Θα κρατήσετε τα δολλάρια μέχρι το τέλος, όταν θα γίνουν άχρηστα χάρη στην υποτίμηση / υπερπληθωρισμό εκτύπωσης χρήματος.


3) Μισείτε τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή η συναισθηματική σας κατάσταση χειραγωγείται εύκολα από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία έχουν συνωμοτήσει με το ψευδές βαθύ κράτος για να προσπαθήσουν να καταστρέψουν τον Τραμπ εδώ και χρόνια. Τα συναισθήματά σας ελέγχονται πλήρως από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που διοικούνται από τη CIA και έχετε προγραμματιστεί σαν παβλοφικό σκυλί να επικαλείστε το μίσος στη θέα του Τραμπ.


4) Χρησιμοποιείτε την Google ως μηχανή αναζήτησής σας και πιστεύετε όλους τους χρηματοδοτούμενους από την παγκοσμιοποίηση «ελεγκτές γεγονότων» στο Facebook και το YouTube. Πιστεύετε τις «έγκυρες πηγές», παρ' όλο που ψεύδονται συστηματικά και κακόβουλα, και περιφρονείτε τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που λένε την αλήθεια. Είστε προγραμματισμένοι, με άλλα λόγια, να πιστεύετε αυτόματα τα επίσημα ψέμματα, ενώ απορρίπτετε την προφανή αλήθεια.


5) Έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστεύετε ότι το διοξείδιο του άνθρακα – το μόριο που είναι υπεύθυνο για τη φωτοσύνθεση και κυριολεκτικά όλη τη φυτική ζωή στον πλανήτη Γη – αποτελεί κίνδυνο για τον πλανήτη. Και είστε αντίθετοι σε έναν ζεστό, υγρό, πλούσιο, πράσινο πλανήτη επειδή πιστεύετε ότι ένας κρύος, νεκρός, άψυχος πλανήτης χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα θα ήταν κάπως καλύτερος. Υποστηρίζετε την ολική καταστροφή της ατμόσφαιρας της Γης, ενώ κατά κάποιο τρόπο νομίζετε ότι «σώζετε τον πλανήτη».


6) Γιορτάζετε το κράτος επιτήρησης με την δικαιολογία «δεν έχω τίποτα να κρύψω» και εγκαθιστάτε ευχαρίστως συσκευές κατασκοπείας Amazon στο σπίτι σας που ακούν κάθε συνομιλία και ελέγχουν τη ζωή σας. Νομίζετε ότι η κυβερνητική παρακολούθηση των ιδιωτών είναι απαραίτητη για τη «δημόσια ασφάλεια» και ευχαρίστως εγκαταλείπετε την ιδιωτικότητά σας με αντάλλαγμα την ψευδαίσθηση της ασφάλειας. Επίσης, πιθανότατα δεν σας πειράζει να βάλετε και μικροτσίπ.


7) Δεν έχετε ιδέα ότι ο Τζο Μπάιντεν έλαβε 20 εκατομμύρια δολλάρια σε δωροδοκίες από ξένες οντότητες, επειδή παρακολουθείτε μόνο τα ελεγχόμενα από τη CIA εταιρικά μέσα ενημέρωσης και δεν αναφέρουν το σκάνδαλο δωροδοκίας του καρτέλ εγκλήματος του Μπάιντεν. Πιστεύετε επίσης ότι η κοκαΐνη στον Λευκό Οίκο κατά κάποιο τρόπο δεν είχε καμμία σχέση με τον Χάντερ Μπάιντεν.


8) Είστε αρκετά ανόητοι για να πιστεύετε κυριολεκτικά ότι ένας άντρας μπορεί να γίνει γυναίκα και νομίζετε ότι οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι. Πιστεύετε επίσης ότι ένα παιδί μπορεί να συναινέσει στον ακρωτηριασμό και τον τεμαχισμό των γεννητικών οργάνων του, προκειμένου να επιτευχθεί η κατάσταση «επιβεβαίωσης φύλου». Νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι το κατάλληλο μέρος για να προωθήσετε τη λατρεία των ΛΟΑΤ - ένα είδος διεστραμμένης θρησκείας - παρ' όλο που περιφρονείτε τον Χριστιανισμό και δεν θα θέλατε ποτέ η κυβέρνηση να προωθήσει τη Βίβλο ή να κυματίσει σημαίες της Βίβλου παντού. Αλλά οι σημαίες των παιδεραστών LGBT είναι απολύτως εντάξει για εσάς, επειδή νομίζετε ότι ο προσηλυτισμός των παιδιών σημαίνει το σύνθημα «χωρίς αποκλεισμούς». Πέρα από το είστε απλώς ένας υπάκουος ηλίθιος , αν λατρεύετε την ατζέντα των ΛΟΑΤ, είστε στην πραγματικότητα μέλος μιας επικίνδυνης αίρεσης.


9) Αρνείστε να δείτε το κακό σε οποιονδήποτε άλλο παρά μόνο στους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ ή στους Χριστιανούς και νομίζετε ότι οι «καλές προθέσεις» από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία θα παράγουν πάντα θετικά αποτελέσματα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει άρνηση της ελευθερίας των ανθρώπων. Νομίζετε ότι σχεδόν όλοι οι εγκληματίες πρέπει να απελευθερωθούν στους δρόμους για να τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία, και αρνείστε να θεωρήσετε οποιονδήποτε υπεύθυνο για την εγκληματική συμπεριφορά του. Πιστεύετε αφελώς ότι το καθεστώς Μπάιντεν θέλει να βοηθήσει τον αμερικανικό λαό και όχι να καταστρέψει την Αμερική και είστε πεπεισμένοι ότι τα εμβόλια της Big Pharma είναι εκφράσεις αγάπης και θεραπείας και όχι τα πραγματικά βιολογικά όπλα (https://depopulation.news/) που πραγματικά είναι.


10) Υποστηρίζετε την τυραννική δικτατορία της Ουκρανίας, ενώ πιστεύετε ότι «υπερασπίζεστε την ελευθερία», παρ' όλο που η διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας έχει θέσει εκτός νόμου όλα τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης και τα αντίπαλα πολιτικά κόμματα, δημιουργώντας ένα μονοκομματικό δικτατορικό κράτος. Νομίζετε ότι η αποστολή περισσότερων όπλων στην Ουκρανία και η υπεράσπιση των συνόρων της Ουκρανίας είναι φοβερή, αλλά νομίζετε ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να έχουν όπλα και προστασία των συνόρων. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε ένας υπάκουος ηλίθιος που μπορεί να κρατήσει δύο αντίθετες σκέψεις στο κεφάλι σας ταυτόχρονα και με κάποιο τρόπο να πιστεύει ότι και οι δύο είναι αληθινές.


Μην είστε ένα υπάκουος ηλίθιος

- Τα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια εκτρέφουν υπάκουους ηλίθιους. Εάν έχετε παιδιά ή εγγόνια, μην τους επιτρέψετε να υποστούν πλύση εγκεφάλου στα κυβερνητικά σχολεία. Αντ' αυτού, εκπαιδεύστε τα τοπικά και ιδιωτικά.


- Λάβετε τα νέα και τις πληροφορίες σας εκτός των ελεγχόμενων εταιρικών μέσων. Διαφορετικά, δεν θα μάθετε ποτέ την αλήθεια για τίποτα. Ρίξτε μια ματιά στο Censored.news ή TheLibertyDaily.com


- Να είστε πάντα καχύποπτοι για το «νέο πράγμα» που ξαφνικά γίνεται trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που περιλαμβάνει εκατομμύρια ανθρώπους που αλλάζουν τα εικονίδια των κοινωνικών μέσων τους σε κάτι σαν τη σημαία της Ουκρανίας ή τη σημαία των ΛΟΑΤ ή τα εικονίδια εμβολίων κ.λπ. Κάθε «νέο πράγμα» που σαρώνει τις ανόητες μάζες είναι, σχεδόν εξ ορισμού, άλλη μια ψυχολογική επιχείρηση για υπάκουους ηλίθιους.


- Εάν διαπιστώσετε ότι συμφωνείτε με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας που γνωρίζετε ότι είναι υπάκουοι ηλίθιοι, ελέγξτε τον εαυτό σας. Έχετε παρασυρθεί σε αλόγιστη συμμόρφωση σε κάποιο θέμα; Ξυπνήστε από την ύπνωση και επιβεβαιώστε την κριτική σκέψη. Αυτό θα σπάσει το ξόρκι και θα αποκαταστήσει τον ορθολογισμό σας.


- Σχεδόν όλα όσα σας λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι ένα κατασκευασμένο ψέμμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Fox News έπρεπε να απολύσει τον Tucker Carlson - επειδή έλεγε πάρα πολλή αλήθεια για να την χωνέψουν οι παγκοσμιοποιητές του Fox. (Ο Tucker πρόκειται να ξεκινήσει τη δική του αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης, οπότε γελάει τελευταίος.)


- Αποκτήστε το περιεχόμενο βίντεο από πλατφόρμες alt video όπως το Brighteon.com ή το Rumble.com αντί για το YouTube. Στο YouTube και σε άλλες mainstream πλατφόρμες, η αλήθεια στραγγαλίζεται αλγοριθμικά.


- Ομοίως, διορθώστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εναλλακτικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το BrighteonSocial.com ή το TruthSocial.com.


- Έχουμε επίσης μια ιστοσελίδα αφιερωμένη σε ειδήσεις σχετικά με την ανθρώπινη βλακεία. Ονομάζεται Stupid.news και ονομάζεται εύστοχα.


Συνεχίστε να διαβάζετε NaturalNews.com και εγγραφείτε στη δωρεάν λίστα email (δείτε το κουμπί "εγγραφή" στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας) για να ενημερώνεστε για την πραγματικότητα, έτσι ώστε να είστε καλά οπλισμένοι με ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να υπερασπιστείτε το μυαλό σας ενάντια στους ηλίθιους υπακοής.


Για τη διασκέδασή σας, παρακολουθήστε πως μεταμορφώνομαι στον κωμικό JP Sears:

(βίντεο εντός του συνδέσμου)

Φροντίστε να παρακολουθήσετε κάθε επεισόδιο της νέας μου εκπομπής, Decentralize TV, η οποία περιλαμβάνει κορυφαίους καλεσμένους που διδάσκουν αρχές και δεξιότητες αποκεντρωμένης διαβίωσης υπέρ της ελευθερίας, στο www.Decentralize.TV

Ανακαλύψτε περισσότερες συνεντεύξεις και podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Ακολουθήστε με στο:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (έκτακτες ειδήσεις μου παίρνει δημοσιεύτηκε εδώ πρώτα)

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Substack: HealthRanger.substack.com

Banned.video: Banned.video/channel/mike-adams

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Twitter: https://twitter.com/HealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts


Εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου NaturalNews.com για να ενημερώνεστε καθημερινά για έκτακτες ειδήσεις.

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου -- συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind -- στη διεύθυνση:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Κατεβάστε το νέο μου ηχητικό βιβλίο, "Resilient Prepping" στο ResilientPrepping.com - σας διδάσκει πώς να επιβιώσετε από την πλήρη κατάρρευση του πολιτισμού και την απώλεια τόσο του ηλεκτρικού δικτύου όσο και των κινητήρων καύσης.


ΠΗΓΗ: https://www.newstarget.com/2023-07-15-top-10-signs-you-might-be-an-obedience-idiot.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!