Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Γερμανίδα βουλευτής [ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ! ] δεσμεύεται νά ρίξει τόν 'Π.Ο.Υ.', περιγράφοντάς τον ως «ένα ΜΗ εκλεγμένο σώμα, που ε λ έ γ χ ε τ α ι καί ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ από π ο λ υ δ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ι ο ύ χ ο υ ς !!!!»



Ένα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΥΧΩΜΕΝΟ μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου προειδοποίησε πρόσφατα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) (https://www.zerohedge.com/geopolitical/we-will-bring-you-down-german-mp-vows-dismantle-whos-grip-governments) ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ομάδα «παγκοσμιοποιημένων μισανθρώπων» που αξίζει να απομακρυνθεί από την εξουσία και να διαλυθεί εντελώς.

Η Γερμανίδα βουλευτής Christine Anderson δεσμεύτηκε δημοσίως να καταρρίψει τον ΠΟΥ, περιγράφοντάς τον ως «ένα μη εκλεγμένο σώμα που ελέγχεται και διοικείται από πολυδισεκατομμυριούχους». 



H Anderson φρόντισε πραγματικά να τονίσει ότι δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί στον ΠΟΥ να δράσει στη θέση μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης όπως αυτή που υπάρχει στη Γερμανία.

H Anderson έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διάσκεψης της Πρωτοβουλίας Πολιτών στις Βρυξέλλες. Δεσμεύτηκε να αποκαλύψει τα ονόματα όλων των ατόμων, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν τον ΠΟΥ και την «αρπαγή εξουσίας» του απέναντι στη δημοκρατία.

«Εσείς [ο ΠΟΥ] είστε η μικρή περιθωριακή μειοψηφία», αναφώνησε η Anderson. «Εσείς είστε αυτοί που δεν έχετε το δικαίωμα να υπαγορεύετε στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν».

«Ακούστε το λοιπόν από μένα... Ακούστε το από τα εκατομμύρια και εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Θα σας ρίξουμε κάτω και δεν θα κουραστούμε μέχρι να κάνουμε ακριβώς αυτό. Προετοιμαστείτε λοιπόν. Είμαστε εδώ και ο αγώνας συνεχίζεται. Ας δώσουμε λοιπόν τη μάχη».

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=xHQ4jPNLQkE&ab_channel=ChristineAnderson%2CMdEP

(Σχετικά: Ο ΠΟΥ πλησιάζει πιο κοντά στην εφαρμογή μιας «νομικά δεσμευτικής» Συνθήκης για την Πανδημία για να ασκήσει παγκόσμιο αυταρχικό έλεγχο στην επόμενη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία»).

 

Πού είναι οι πολιτικοί της Αμερικής στην καταπολέμηση μιας εξαγοράς του ΠΟΥ;

Γνωρίζουμε από τη σελίδα της Christine Anderson στο YouTube ότι επτά γενναίοι πολίτες από επτά χώρες, με την υποστήριξη πέντε ευρωβουλευτών, ξεκίνησαν μια ειδική Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (ΕΠΠ) που ονομάζεται «Εμπιστοσύνη και Ελευθερία». Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αναγκάσει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ασχοληθεί με το θέμα.

Η Anderson θέλει επίσης η Επιτροπή να προβεί σε δημόσια δήλωση σχετικά με το πώς σχεδιάζει να προχωρήσει με τα αιτήματα της Πρωτοβουλίας Πολιτών.

«Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση στο Κοινοβούλιο της ΕΕ, στην οποία πρέπει επίσης να συμμετάσχει η Επιτροπή», εξηγεί η Anderson.

«Στο τέλος της διαδικασίας, η Επιτροπή θα καταρτίσει νομική γνωμοδότηση και πολιτική γνώμη εντός τριών μηνών και θα αποφασίσει εάν μπορεί να υποβληθεί νέα νομοθετική πρόταση και θα αιτιολογήσει δημοσίως την απόφασή της.»

Αναρωτιέται κανείς αν οι πολιτικοί των Ηνωμένων Πολιτειών θα κάνουν το ίδιο πράγμα εδώ. Γνωρίζουμε ότι ορισμένα μέλη του Κογκρέσου μιλούν εναντίον της προγραμματισμένης κατάληψης του κόσμου (http://tyranny.news/) από τον ΠΟΥ κατά τη διάρκεια της επόμενης «έκτακτης ανάγκης» για τη δημόσια υγεία, αλλά υπάρχουν σχέδια παρόμοια με την πρωτοβουλία Trust & Freedom που θα καταστήσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ υπόλογη για συνωμοσία για τη διάπραξη γενοκτονίας με ένα άλλο ψεύτικο σχέδιο;

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρωτοβουλία Trust & Freedom στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (https://euci.info/).

«Πρέπει να υπάρχει Θεός αν αυτές οι γενναίες ψυχές είναι πρόθυμες να βοηθήσουν προσπαθώντας να μας σώσουν από το καθαρό κακό», έγραψε ένας ενθουσιασμένος σχολιαστής για τις προσπάθειες της Anderson.

«Το όνομά του είναι Τζο Μπάιντεν και είναι αυτός που ενορχήστρωσε τον ΠΟΥ για να έχει πλήρη εξουσία κατά τη διάρκεια της πανδημίας», υποστήριξε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος παρέθεσε τα λόγια του Ιησού Χριστού στα ευαγγέλια: «το φως λάμπει στο σκοτάδι και το σκοτάδι δεν θα το σβήσει».

«Σας ευχαριστώ που πήρατε θέση ενάντια σε αυτούς τους εναπομείναντες εξολοθρευτές που χρησιμοποιούν ταπεινούς, αξιόπιστους πολίτες για να προωθήσουν τις κακές ατζέντες τους», έγραψε ένας άλλος. «Είθε ο Θεός να σας προστατεύσει από αυτά τα παράσιτα του ενός τοις εκατό που έχουν τις ταΐστρες τους στα πιο σκοτεινά, κακά μέρη».

Τα τελευταία νέα σχετικά με την αυξανόμενη αντίθεση στον ΠΟΥ και τη δίψα του για περισσότερη εξουσία μπορούν να βρεθούν στο Resist.news.

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

Newstarget.com

EUCI.info


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-07-19-german-politicians-threaten-to-bring-down-who.html


2 σχόλια:

  1. "Η Ελλάδα αποσύρεται από το Αιγαίο"
    https://www.youtube.com/watch?v=Fk2O18pKHWc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: Στοχεύσεις της Νέας Τάξης - Εμβόλια & παρενέργειες
    https://www.youtube.com/watch?v=quZ61IM7EbU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!