Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Η Ολλανδία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να σταματήσει τους αγρότες από το να διαμαρτύρονται για την πράσινη τυραννία

 


Η Ολλανδία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (https://www.globalresearch.ca/state-emergency-declared-netherlands-rulers-attempt-stop-farmers-from-protesting/5824767)  σε μια προσπάθεια να εμποδίσει τους αγρότες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην πράσινη τυραννία της χώρας στο όνομα της «καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής».


Ο Mac Slavo του 'SHTF Plan' έγραψε για την κατάσταση στις 3 Ιουλίου (https://www.shtfplan.com/headline-news/state-of-emergency-declared-in-netherlands-as-rulers-attempt-to-stop-farmers-from-protesting), σημειώνοντας ότι η ολλανδική κυβέρνηση στη Χάγη έκανε τη δήλωση ως απάντηση σε μια διαμαρτυρία στις 29 Ιουνίου. Η συγκέντρωση που διοργανώθηκε από τη Δύναμη Άμυνας των Αγροτών (* FDF Farmers Defense Force) φέρεται να οδήγησε τρακτέρ στην πόλη, την ολλανδική έδρα της κυβέρνησης, για να διαμαρτυρηθούν για τους υποχρεωτικούς στόχους μείωσης των λιπασμάτων που έθεσε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τους αγρότες, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης ήταν ένας τρόπος να συνθλίψουν την ελευθερία του συνέρχεσθαι. Πρόσθεσαν ότι τα δικαιώματά τους καταπατούνται από τον ολοκληρωτισμό φορώντας τη μάσκα της «δημοκρατίας».

Το Dutch News ανέφερε ότι ο Jan van Zanen, δήμαρχος της Χάγης, εξέδωσε εντολή έκτακτης ανάγκης το πρωΐ της 29ης Ιουνίου. Η διαταγή απαγόρευσε στους γεωργικούς ελκυστήρες (https://www.dutchnews.nl/2023/06/farmers-to-protest-in-the-hague-as-mps-debate-collapse-of-talks/) να εισέλθουν στο κέντρο της πόλης, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τους διαμαρτυρόμενους αγρότες. Αψηφώντας την εντολή έκτακτης ανάγκης, απέκλεισαν σούπερ μάρκετ και πέταξαν αγροτικά απόβλητα στους δρόμους. (Σχετικά: Ο δήμαρχος της Χάγης απειλεί τους διαμαρτυρόμενους ολλανδούς αγρότες με ΒΙΑ να σταματήσουν τους αποκλεισμούς και τα τροχόσπιτα τρακτέρ. https://www.naturalnews.com/2023-03-12-hague-threatens-dutch-farmers-violence-blockades-protests.html)

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου κατάφεραν να αναχαιτίσουν μια ομάδα οδηγών τρακτέρ στον αυτοκινητόδρομο Α1 στο χωριό Bathmen, πείθοντάς τους τελικά να μην συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία. Εν τω μεταξύ, περίπου 40 αγρότες που κατευθύνθηκαν στον αυτοκινητόδρομο A28 προς την πόλη Amersfoort συνοδεύτηκαν από την αστυνομία εκτός δρόμου. Οι αγρότες τιμωρήθηκαν με πρόστιμα αργότερα.

Ενώ η FDF ήλπιζε να συγκεντρώσει 10.000 υποστηρικτές για τη διαμαρτυρία της 29ης Ιουνίου, μόνο λιγότεροι από 1.000 έκαναν το ταξeίδι στη Χάγη. Ο Van Zanen διέταξε την αστυνομία να μετακινήσει τους διαδηλωτές προς το υπαίθριο πάρκο Malieveld της πόλης λόγω έλλειψης χώρου.


Slavo: Οι σκλάβοι εξακολουθούν να

 κρατούν ψηλά το σύστημα που τους

 καταπιέζει


Τον Απρίλιο, ο Ολλανδός υπουργός Κλίματος και Ενέργειας Rob Jetten δήλωσε ότι η Ολλανδία χρειάζεται ένα «μεγάλο άλμα προς τα εμπρός» αφού έχασε τους κλιματικούς στόχους της για χρόνια. Σύμφωνα με το Euronews (https://www.euronews.com/green/2023/04/27/how-the-netherlands-plans-to-spend-28bn-on-slashing-emissions-by-2030), η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να δαπανήσει 28 δισεκατομμύρια ευρώ (30,7 δισεκατομμύρια δολλάρια) τα επόμενα χρόνια για να επιτύχει τους κλιματικούς στόχους της για το 2030.



Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η ολλανδική κυβέρνηση καταφεύγει σε δραστικά μέτρα, όπως η απαγόρευση της γεωργίας. Αλλά αυτή η επίθεση στα αγροκτήματα έρχεται με υψηλό τίμημα - σοβαρό αντίκτυπο στην προμήθεια τροφίμων, την οποία πληρώνουν οι πελάτες. Γι' αυτά τα δραστικά μέτρα διαμαρτύρονται οι αγρότες.

«Η δημοκρατία σε όλο τον κόσμο δεν είναι, ακόμη και αν λειτουργεί,  τέλεια. Tίποτα περισσότερο από την κυριαρχία του όχλου και τίποτα λιγότερο από τη δουλεία. Όλη η ελευθερία είναι μια ψευδαίσθηση όσο υπάρχουν κυβερνήσεις, [και] οι άνθρωποι θα εξαπατώνται ότι θα είναι σκλάβοι τους», έγραψε ο Slavo.

«Φυσικά, η [ολλανδική] κυβέρνηση – όπως όλες οι κυβερνήσεις – τους βλέπει μόνο ως σκλάβους που προορίζονται να υπακούσουν, οπότε δεν ενδιαφέρονται για τα δικαιώματα ή την ελευθερία. Οι κυβερνήτες νομίζουν ότι τους ανήκουν οι σκλάβοι τους. Θα ήταν σαν να πιστεύεις ότι η αγελάδα σου έχει δικαίωμα να ψηφίσει για να μην φαγωθεί».

Ο Slavo αμφισβήτησε επίσης την απόφαση των αγροτών να μην υπακούσουν και να πάνε στη Χάγη. «Αν σκοπεύουν να παρακούσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γιατί να μην παρακούσουν απλώς τον άδικο νόμο για τον οποίο διαμαρτύρονται;» διερωτήθηκε.

«Το να ικετεύεις τον δυνάστη για πιο μακρυές αλυσίδες δεν λειτουργεί ποτέ – και αν το κάνει, είναι μόνο προσωρινό. Ο τρόπος για να τελειώσει αυτό είναι να αφαιρεθεί το σύστημα που βάζει αλυσίδες στους ανθρώπους. Η έννοια της κυβέρνησης γίνεται όλο και πιο παράλογη μέρα με τη μέρα, και όμως οι σκλάβοι εξακολουθούν να κρατούν το σύστημα που τους καταπιέζει.

Επισκεφθείτε το GreenTyranny.news για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τα δραστικά μέτρα της ολλανδικής κυβέρνησης για την επίτευξη των κλιματικών στόχων (http://greendeal.news/) εις βάρος των αγροτών.


Παρακολουθήστε τον Josh Sigurdson του World Alternative Media να μιλά για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης (https://www.brighteon.com/bebf3e35-dac7-4c2d-8f2f-951e5c5ad964) που κηρύχθηκε για να εμποδίσει τους Ολλανδούς αγρότες να διαμαρτυρηθούν.

(βίντεο: εντός του συνδέσμου)


Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι Alex Hammer στο Brighteon.com.


Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Οι αγρότες σε ολόκληρη την ΕΕ ξεσηκώνονται ενάντια στις τυραννικές «πράσινες» εντολές που απειλούν τον εφοδιασμό τροφίμων. (https://resist.news/2022-07-12-eu-farmers-rise-up-against-green-mandates.html)


Χιλιάδες ολλανδικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις αντιμετωπίζουν αναγκαστικό κλείσιμο για να συμμορφωθούν με τους νέους περιβαλλοντικούς κανόνες της ΕΕ. (https://greentyranny.news/2022-12-01-thousands-dutch-farms-close-comply-eu-rules.html)


Οι εντάσεις κλιμακώνονται καθώς οι Ολλανδοί αγρότες διαμαρτύρονται μετά την απόρριψη πυροβόλων όπλων από την αστυνομία για «απειλητική κατάσταση». (https://newstarget.com/2022-07-10-tensions-escalate-dutch-farmers-protest-police-gun.html)


Ολλανδοί αγρότες κλείνουν δρόμους με τρακτέρ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο της κυβέρνησης να καταλάβει χιλιάδες αγροκτήματα λόγω της «κλιματικής αλλαγής». (https://resist.news/2022-12-07-dutch-farmers-block-roads-tractors-protest.html)


Η νέα ατζέντα της ολλανδικής κυβέρνησης για το κλίμα θα αναγκάσει χιλιάδες αγρότες να εγκαταλείψουν τις επιχειρήσεις τους και θα καταστρέψει την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων της Ευρώπης. (https://greentyranny.news/2022-10-24-dutch-government-forcing-farmers-out-of-business.html)


Οι πηγές περιλαμβάνουν:


GlobalResearch.ca


SHTFPlan.com


DutchNews.nl


Euronews.com


Brighteon.com


(*) https://farmersdefenceforce.nl/ "Υποστηρίξτε τους αγρότες μας - Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον"


Πηγή: https://www.naturalnews.com/2023-07-10-netherlands-declares-state-of-emergency-stop-farmers.html


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΡΟΣ VEGAN
    ΒΙΝΤΕΟ

    https://www.el.gr/nea-taxh/agrotis-afinei-toys-vegan-kai-toys-latreis/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!