Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

(https://knightcolumbia.org/events/lies-and-the-press)

Τα συστημικά ΜΜΕ συνεχίζουν το εγκληματικό τους έργο αποκρύπτοντας την αλήθεια από τον κόσμο.

Διαβάστε σχετικά σημερινή είδηση του CNN.gr με τίτλο:

"Συναγερμός στο Περού: Έξαρση κρουσμάτων σπάνιου συνδρόμου που προκαλεί παράλυση"

«Κηρύσσεται κατάσταση υγειονομικής έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για 90 ημέρες εξαιτίας της ασυνήθιστης αύξησης των κρουσμάτων του συνδρόμου Γκιγέν-Μπαρέ», διευκρίνισε το περουβιανό υπουργείο Υγείας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε. Το μέτρο αφορά 25 νομούς της χώρας 33 εκατομμυρίων κατοίκων.

 

ΕΔΩ: https://www.cnn.gr/kosmos/story/372370/synagermos-sto-peroy-eksarsi-krousmaton-spaniou-syndromou-pou-prokalei-paralysi

Το άρθρο παραθέτει δύο tweet στα γερμανικά όπου  αναφέρονται ξεκάθαρα ότι το σύνδρομο Guillain-Barré προκαλείται από τα εμβόλια Covid. (παρακάτω ακολουθεί μετάφραση των tweets και των σχετικών άρθρων από τις συστημικές 'Spiegel' και 'Zeit')
Διαβάσαμε ξανά και ξανά το άρθρο του CNN.gr αναζητώντας έστω και μία αναφορά στο γεγονός ότι  μέσα στα tweets γίνεται ξεκάθαρα λόγος ότι τα εμβόλια του Covid ευθύνονται, μεταξύ άλλων, και για αυτό το σύνδρομο. Μάταια. Δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. 
ΓΙΑΤΙ;;; Προφανώς μη γνωρίζοντας γερμανικά, ανέβασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.
Αυτό ΔΕΝ ονομάζεται δημοσιογραφία.
Πάντως, σε περίπτωση που το CNN.gr κατεβάσει τα tweet ή και ολόκληρο το άρθρο από την δημοσίευσή τους, εδώ οι σύνδεσμοι με τα tweet,  και τραβήξαμε και βίντεο με την είδηση από το CNN.gr και την ημερομηνία που αναγράφεται στον υπολογιστή.
Ακολουθεί η μετάφραση:
Γράφει ο χρήστης Stefan Homburg στα Γερμανικά:
Ο FDA προειδοποίησε για την «πολύ σπάνια» βλάβη του εμβολίου από το σύνδρομο Guillain-Barré, μια νευρική ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκή αδυναμία και θανατηφόρα αναπνευστική παράλυση.

Το Περού κήρυξε χθες κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία λόγω του επιπολασμού του συνδρόμου Guillain-Barré. spiegel.de/wissenschaft/g

Εδώ στα γερμανικά:

Ο χρήστης Stefan Homburg στο Twitter: "Die FDA warnte vor dem „sehr seltenen“ Impfschaden Guillain-Barré-Syndrom, einer Nervenkrankheit, die zu Muskelschwäche und tödlicher Atemlähmung führen kann. Peru rief gestern wegen der Häufigkeit des Guillain-Barré-Syndroms den Gesundheitsnotstand aus. https://t.co/0eNCVZ0Zfr" / Twitter

https://twitter.com/SHomburg/status/1678271187359596544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1678271187359596544%7Ctwgr%5E987239c14f0893d9b093aead0c5b72d43b11dd6a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fkosmos%2Fstory%2F372370%2Fsynagermos-sto-peroy-eksarsi-krousmaton-spaniou-syndromou-pou-prokalei-paralysi

και παραπέμπει στην 'Spiegel', η οποία εκτός των άλλων αναφέρει:

"Το σύνδρομο Guillain-Barré έχει συνδεθεί επανειλημμένα με τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Τον Ιούλιο του 2021, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) εξέδωσε προειδοποίηση: Υπάρχει «αυξημένος κίνδυνος» ανάπτυξης συνδρόμου Guillain-Barré (https://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/johnson-und-johnson-impfung-fda-warnt-vor-seltener-nervenerkrankung-a-54f5c0ab-61f4-4120-86f0-f8ae59f05e9c) όταν εμβολιάζεται με το φάρμακο από τη φαρμακευτική εταιρεία Johnson & Johnson."

Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, υπήρχαν περίπου 100 προκαταρκτικές αναφορές εμφάνισης της νευρολογικής νόσου - με περίπου 12,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου J&J που χορηγήθηκαν.

(Πηγή: https://www.spiegel.de/wissenschaft/guillain-barre-syndrom-peru-ruft-nach-anstieg-bei-seltener-nervenkrankheit-gesundheitsnotstand-aus-a-cdbb385f-e14c-4a86-822e-65deafc29adb)


Το δεύτερο tweet παραπέμπει στην 'Zeit' (https://www.zeit.de/gesundheit/2023-07/peru-guillain-barr-syndrom-gesundheitsnotstand?utm_source=twitter_zonaudev_int&utm_content=zeitde_redpost+_link_sf&utm_medium=sm&utm_referrer=twitter&utm_campaign=ref&wt_zmc=sm.int.zonaudev.twitter.ref.zeitde.redpost.link.sf)

Η εφημερίδα αναφέρει: Το σύνδρομο Guillain-Barré θα μπορούσε να είναι παρενέργεια του εμβολίου Corona της Johnson &; Johnson.

Το σύνδρομο Guillain-Barré εμφανίζεται μετά από ιογενείς και βακτηριακές λοιμώξεις – για παράδειγμα, μετά από διάρροια Campylobacter. Στο παρελθόν, η ασθένεια έχει επίσης παρατηρηθεί ως αποτέλεσμα μόλυνσης με τον ιό Zika. Σε σπάνιες (....) περιπτώσεις, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.


Τώρα πόσο "σπάνια" βλάβη μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα πάντοτε με τον FDA, είναι το σύνδρομο Guillain-Barré, ειδικά μάλιστα όταν μια ολόκληρη χώρα κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δεδομένου ότι το σύνδρομο γνωρίζει αύξηση παγκοσμίως από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του Covid, νομίζω πως όλοι είμαστε σε θέση να καταλάβουμε.

Κλείνοντας, μόνο μια ερώτηση: Πώς μπορείτε ακόμη και ζείτε με τον εαυτό σας όταν ξέρετε ότι είστε συνεργοί σε ένα τέτοιο έγκλημα; Οφείλατε και οφείλετε να ενημερώνετε τον κόσμο με γνώμονα την αλήθεια και να ερευνάτε. Ο Θεός πραγματικά να σας λυπηθεί.

Μαριγώ Ζαραφοπούλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!