Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, αποφασίζουν γιά τόν ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Δύση - Ανατολή; / Β Ι Ν Τ Ε Ο μέ εντυπωσιακές εικόνες!



ΑΝΗΜΕΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ συνέρχεται το ΝΑΤΟ λίγο πιο εκεί από την ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ για να αποφασίσει τα περαιτέρω .
Την ίδια στιγμή η Ρωσία δείχνει τα δόντια της και εκθέτει τα νέα όπλα της .




ΠΡΙΝ λίγο ανακοινώθηκε ότι οι ΗΠΑ θα δώσουν όπλα διασποράς στην Ουκρανία ... με ότι σημαίνει αυτό για αθώους πολίτες εκατέρωθεν

και αναρωτιέμαι αυτό που άκουσα πριν χρόνους από άνθρωπο του ΘΕΟΥ " πως θα ταξιδέψει η ανθρωπότητα στην καρδιά του σκότους;" Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Αναβαθμισμένο στρατηγικό αεροσκάφος Tupolev Tu-160M για μεταφορά νέων όπλων ΒΙΝΤΕΟ

Από τον Andrey Mihayloff

Το αναβαθμισμένο αεροσκάφος μεταφοράς στρατηγικών πυραύλων της Ρωσίας Tu-160M θα είναι εξοπλισμένο με νέα όπλα και βελτιωμένο εξοπλισμό, δήλωσε ο επίτιμος πιλότος της Ρωσίας Γιούρι Σίτνικ σε συνέντευξή του στο news.ru.

"Υπάρχουν νέοι πύραυλοι, όπως Kinzhal, X-32 και X-35, και το αεροσκάφος αναβαθμίζεται για να μπορεί να μεταφέρει τους νέους πυραύλους. 

Κατ' αρχήν, η άτρακτος, ο έλεγχος και τα υδραυλικά συστήματα θα παραμείνουν τα ίδια. Συστήματα καθοδήγησης , η πλοήγηση, ο έλεγχος και η ομάδα οργάνων πτήσης παραμένουν τα ίδια», είπε ο Sytnik.

Οι δοκιμές του αναβαθμισμένου αεροσκάφους μπορεί να διαρκέσουν από τρεις έως έξι μήνες. Οι δοκιμές θα διαρκέσουν έως και ένα έτος εάν έχουν εγκατασταθεί νέοι κινητήρες για το αεροπλάνο.

Η Rostec Corporation δήλωσε νωρίτερα ότι το πρώτο αναβαθμισμένο στρατηγικό αεροσκάφος Tu-160M υποβαλλόταν σε επίσημες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή κοινών πληρωμάτων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και του κατασκευαστή.

ΠΗΓΗ πληροφοριών https://english.pravda.ru/news/russia/157037-tu_160_upgrade/

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ 
https://youtu.be/pVKuEgov_5Y

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/blog-post_30.html?m=1&fbclid=IwAR1HOlmr-RdSQsQ4Y3W5IHSlBwH7DqgZVt_nN5QcH2vnCnDpeh3CAqzieFs

4 σχόλια:

  1. Είναι θέλημα του αληθινού Θεού, σύμφωνα με τους Οσίους της Εκκλησίας, να καθαρίσει η γη από κάθε "νομιμοποιημένη" (από τους ανθρώπους) διαστροφή.
    Ο αληθινός Θεός θα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, όσους ανθρώπους θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό Άγιος Πα'ί'σιος είχε πεί γιά τίς νέες ψηφιακές ταυτότητες πού έχουν λυσσάξει νά τίς δώσουν στόν κόσμο, τά.... "ανθρωποειδή - ερπετοειδή",
    ότι δέν θά τίς πάρουν όλοι γιατί στό μεταξύ θά ξεσπάσει η οργή τού Θεού καί θά γίνει πόλεμος καί έτσι πολλοί θά σωθούν πού δέν θά προλάβουν νά τίς πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ο ίδιος ο Άγιος Παΐσιος του είχε πει ότι:

    Δεν θα προλάβουν να βγάλουν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, αλλά θα πάνε κατευθείαν στο σφράγισμα στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχιμανδρίτης π. Ελπίδιος, ιεραπόστολος στην Αφρική:

    1) Τρεις Πάπες και τρία βασίλεια.

    https://www.youtube.com/watch?v=HAAfqJ6pDwM

    2) Ο καβαλάρης του τρόμου ξεκίνησε.

    https://www.youtube.com/watch?v=V8c80kY3Q5Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!