Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Η Ρωσία Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Ι τήν αλλαγή φύλου καί τήν ΥΙΟΘΕΣΙΑ παιδιών από 'τ ρ α ν σ έ ξ ο υ α λ ς'!

 


“Είναι ο δρόμος προς τον εκφυλισμό ενός Έθνους! 

Είναι απαράδεκτο για εμάς”!

Η Κρατική Δούμα της Ρωσίας υιοθέτησε νόμο την Παρασκευή, που απαγορεύει τις αλλαγές φύλου και, ειδικότερα, την υιοθεσία παιδιών από τρανσέξουαλ άτομα, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο. 



«Αυτή η απόφαση προστατεύει τους πολίτες μας, τα παιδιά μας», έγραψε στο Telegram ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Viaceslav Volodin, στις συνθήκες όπου οι αλλαγές στην κοινωνική κατάσταση, οι χειρουργικές παρεμβάσεις και οι ορμονικές θεραπείες έγιναν προσβάσιμες στη Ρωσία μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Μετά την επίθεση στην Ουκρανία, οι ρωσικές αρχές αύξησαν τα μέτρα συντηρητικού χαρακτήρα τους, ειδικά κατά της κοινότητας LGBTQ+, δηλώνοντας ότι θέλουν να εξαλείψουν συμπεριφορές που θεωρούν αποκλίνουσες και εισαγόμενες από τη Δύση.

 


Η Υπηρεσία Ασφαλείας της FSB συνέλαβε την Πέμπτη έναν 'τρανσέξουαλ' μαχητή, που κατηγορείται για «εσχάτη προδοσία» προς όφελος της Ουκρανίας. 

Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Για να δικαιολογήσει αυτό το νομοσχέδιο, ο Volodin υποστήριξε το γεγονός, ότι η χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου έχει εκραγεί στις ΗΠΑ τα τελευταία δέκα χρόνια και εξέφρασε την αγανάκτησή του για αυτή τη ειδικά δυτική τάση: 

“Τι τερατώδης τάση! 

Είναι ο δρόμος προς τον εκφυλισμό ενός έθνους. 

Είναι απαράδεκτο για εμάς»

Για να έχει αποτελέσματα, το έγγραφο πρέπει να επικυρωθεί από το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο (άνω Βουλή του Κοινοβουλίου) και στη συνέχεια να υπογραφεί από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δύο στάδια που είναι γενικά απλές διατυπώσεις.

Σε δήλωση που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, η Κρατική Δούμα διευκρινίζει, ότι το κείμενο απαγορεύει «κάθε ιατρική παρέμβαση» για αλλαγή φύλου, ειδικά χειρουργικές επεμβάσεις και ορμονικές θεραπείες. 

Θα απαγορεύεται επίσης η αλλαγή της αναφοράς φύλου στα έγγραφα ταυτότητας

Ιατρικές εξαιρέσεις, μέσω απόφασης ειδικής επιτροπής, θα είναι δυνατές σε περίπτωση «συγγενών ανωμαλιών» σε παιδιά, ή σε περίπτωση γενετικών και ενδοκρινικών ασθενειών, αναφέρει η Ντούμα.

Τα διεμφυλικά  άτομα θα απαγορεύεται επίσης να κρατούν, ή να υιοθετούν παιδιά στη Ρωσία. 

Ομοίως, οι γάμοι που αφορούν ένα διεμφυλικό άτομο θα «ακυρωθούν» μετά την έναρξη ισχύος του νόμου, αναφέρει επίσης το έγγραφο.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!