Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Όταν η "επι$τήμη" έχει πιάσει πάτο: Το CDC γίνεται δημόσιος περίγελος εκδίδοντας οδηγίες θηλασμού σε τρανσέξουαλ άνδρες

Ο Δρ McCullough συμβουλεύει τη φυσιολογική θηλυκή (XX) βιολογική μητέρα που γέννησε το μωρό να θηλάσει



11 Ιουλίου 2023

Από τον Peter A. McCullough, MD, MPH

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στην Ατλάντα καταρρέουν μετά την αποτυχημένη θητεία δύο διευθυντών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τις παραδοχές «μεγάλων λαθών» κατά τη διάρκεια του COVID-19 και την πανωλεθρία ως προς την ασφάλεια των εμβολίων που είναι η χειρότερη που έχει καταγραφεί με τα προτιμώμενα από το CDC αλλά κλινικά απερίσκεπτα εμβόλια mRNA COVID-19.

Τώρα ο οργανισμός βυθίζεται σε νέα χαμηλά επίπεδα με αυτή τη γελοία δήλωση στην ιστοσελίδα του:



Ο Dan Ball στο Real America μου ζήτησε να απαντήσω σε αυτή την τελευταία προσπάθεια του CDC. Επισημαίνω ότι το ανδρικό στήθος δεν σχεδιάστηκε για να παράγει άφθονες ποσότητες πρωτογάλακτος και γάλακτος. Προσπαθώντας να το αναγκάσετε μέσω ορμονών είναι πιθανό να παράγει ανεπαρκές, χαμηλής ποιότητας, μολυσμένο με ορμόνες υγρό που θα ήταν δυνητικά επιβλαβές για το μωρό που θα έπρεπε να θηλάζει στο στήθος της φυσιολογικής μητέρας που το γέννησε. Αντί να φαντασιώνονται ότι είναι γυναίκες, οι άνδρες μπορούν να επικεντρωθούν στο να βοηθήσουν τη μητέρα που μόλις γέννησε με τη δουλειά γύρω από το σπίτι, το μαγείρεμα, την επίβλεψη άλλων παιδιών στο σπίτι και την τήρηση των ραντεβού τους για ψυχοθεραπεία.


Μπορούν οι τρανσέξουαλ γονείς που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μαστού, να θηλάσουν τα βρέφη τους; Πρόσβαση στις 11 Ιουλίου 2023 (https://www.cdc.gov/breastfeeding/breastfeeding-special-circumstances/maternal-or-infant-illnesses/breast-surgery.html)

Ο Dr. McCullough στην πλήρη συνέντευξη του Dan Ball Real America 10 Ιουλίου 2023 (https://rumble.com/v2zdzxw-dr.-mccullough-with-dan-ball-vaccine-deaths-breastfeeding-men-aspartame.html)


ΠΗΓΗ: https://petermcculloughmd.substack.com/p/cdc-becomes-public-laughing-stock?utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!