Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Ο Jim Caviezel προειδοποιεί τον Μπάιντεν τι θα συνέβαινε αν «ξεπερνούσε τα όρια» με τα παιδιά του


Ο πρωταγωνιστής του «Sound of Freedom» Jim Caviezel προειδοποίησε τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί εάν ο Δημοκρατικός πρόεδρος «ξεπερνούσε τα όρια» με τα παιδιά του.

Ο Caviezel, ένας ευσεβής χριστιανός και πατέρας τριών παιδιών, εξέδωσε την προειδοποίηση αφού παρακολούθησε πρόσφατο βίντεο με την ανατριχιαστική συμπεριφορά του Μπάιντεν προς ένα μικρό παιδί.

Όπως ανέφερε το Slay News (https://slaynews.com/news/james-woods-handlers-intercede-video-biden-licking-sniffing-toddler-goes-viral/), ένα βίντεο έγινε viral την περασμένη εβδομάδα που δείχνει τον Μπάιντεν να τσιμπάει και να γλείφει τον ώμο ενός νεαρού κοριτσιού στο πλήθος.

Το βίντεο προκάλεσε εκτεταμένες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να απαιτούν απαντήσεις για την «ανατριχιαστική συμπεριφορά» του Μπάιντεν.

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Benny Johnson, ο Caviezel δήλωσε ότι δεν θα ανεχόταν τέτοια συμπεριφορά προς το ίδιο του το παιδί.

«Θα τον είχα σπρώξει τόσο γρήγορα», δήλωσε ο Caviezel.

«Η Μυστική Υπηρεσία θα με είχε αντιμετωπίσει γιατί θα τον είχα χτυπήσει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Caviezel χρησιμοποίησε την εγκληματική πράξη του Μπάιντεν ως παράδειγμα για το πώς αυτός ο τύπος συμπεριφοράς έχει γίνει αποδεκτός από τα μέσα ενημέρωσης.

Συνέχισε σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση της χριστιανικής ηγεσίας, καθώς και την ευρύτερη πολιτιστική επίθεση στον Χριστιανισμό.

«Το καλό είναι κακό και το κακό είναι καλό αυτή τη στιγμή», είπε ο Caviezel.

Η Megyn Kelly κατήγγειλε επίσης τα καμώματα του Μπάιντεν με τα παιδιά και προσθέτοντας ένα ανατριχιαστικό μοτίβο.

Σε συνέντευξή της στον Paul Murray του Sky News Australia, η Kelly υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του Μπάιντεν ξεπέρασε τα όρια.

«Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός γονέας που πηγαίνει στο παιδί ενός ξένου και [αστειυόμενος τρώει] τον ώμο του παιδιού για να πει γεια ή να δείξει στοργή. Είναι παράξενο», είπε η Kelly.

Η Kelly σημείωσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη περίπτωση των ανατριχιαστικών ενεργειών του Μπάιντεν προς τις γυναίκες και τα παιδιά.

«Στο ημερολόγιο της κόρης του, το οποίο δεν μας επιτρέπεται να συζητήσουμε – γιατί άρα γε; - λέει ότι έκαναν ακατάλληλα ντους μαζί όταν ήταν παιδί», είπε η Kelly.

«Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ μακριά για να δούμε τη σειρά της ανάρμοστης συμπεριφοράς του με τις γυναίκες», πρόσθεσε.

«Δεν με κάνει να νοιώθω άνετα, και αν δεν αισθάνομαι άνετα, πιθανότατα κάτι δεν πάει καλά».





ΠΗΓΗ: https://slaynews.com/news/jim-caviezel-warns-biden-crossed-line-his-kids/

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

3 σχόλια:

  1. Η Αιθιοπία θα καταστήσει υποχρεωτική την ψηφιακή ταυτότητα για τραπεζικές συναλλαγές
    https://enromiosini.gr/arthrografia/i-aithiopia-tha-katastisei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η είδηση από την Οδύσσεια ΕΔΩ:

      Περισσότερα έθνη λανσάρουν και καθιστούν υποχρεωτικές τις ψηφιακές ταυτότητες ως προϋπόθεση για τους πολίτες να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς

      Το έθνος της Αιθιοπίας ανακοίνωσε ότι θα κάνει τη μετάβαση σε υποχρεωτικές ψηφιακές ταυτότητες για όλους τους πολίτες, με το κύριο εργαλείο επιβολής να είναι οι μεγάλες τράπεζες.

      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/07/blog-post_4.html

      Αναρτήθηκε: Πέμπτη 20
      Ιουλίου

      Διαγραφή
  2. Οι Τούρκοι ζήτησαν να κάνουν προσευχή σε Τζαμιά σε Σέρρες-Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%b6%ce%ae%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!