Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

100 βομβιστικές επιθέσεις στη Σουηδία φέτος - Η κατάσταση είναι τραγική.


Φωτογραφία Alirad Zare στο Unsplash


Ίσως έχετε ακούσει ότι η Σουηδία έχει πρόβλημα με τους βιασμούς. Στην πραγματικότητα, έχουμε τον υψηλότερο αριθμό καταγγελλόμενων βιασμών στην Ευρώπη.

Γνωρίζατε όμως ότι έχουμε και μια κρίση βομβαρδισμών; Τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου!

Μέχρι στιγμής φέτος έχουν σημειωθεί 101 βομβιστικές επιθέσεις στη Σουηδία (https://www.friatider.se/over-100-bombdad-hittills-i-ar). Σε μόλις 7 μήνες, είχαμε πάνω από 100 βομβιστικές επιθέσεις.

Υπήρξαν επίσης μέχρι στιγμής 25 ύποπτες απόπειρες βομβαρδισμού και 70 προετοιμασίες βομβαρδισμού. Αν τα προσθέσετε μαζί, υπήρξαν 196. Αυτό σημαίνει σχεδόν μία βομβιστική επίθεση / απόπειρα βομβιστικής επίθεσης την ημέρα.

Μόλις τις προάλλες, δύο άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από βομβιστική επίθεση σε οικογενειακή πολυκατοικία στην πόλη Södertälje. Εικόνες από το σημείο δείχνουν μεγάλες ζημιές στο κτίριο με ανατιναγμένα παράθυρα.

Και μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, ένα άλλο διαμέρισμα βομβαρδίστηκε στην ίδια πόλη (https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/uppgifter-sprangning-var-riktad-mot-sis-anstalld), αναγκάζοντας ένα άτομο να πάει στο νοσοκομείο. Το άτομο που έγινε στόχος αυτής της επίθεσης εργαζόταν στο SiS, όπου οι εγκληματικοί νέοι φυλακίζονται σε «καταναγκαστική φροντίδα».

Αποδεικνύεται ότι ένας νεαρός που ήταν φυλακισμένος στις εγκαταστάσεις του SiS σχεδίαζε να αποδράσει. Αλλά ο υπάλληλος είχε αρνηθεί να του δώσει ένα κινητό τηλέφωνο για να σχεδιάσει την απόδραση.

Αυτή είναι η κατάσταση που έχουμε τώρα στη Σουηδία. Οι εγκληματικές συμμορίες οργιάζουν, βομβαρδίζοντας τα σπίτια των ανθρώπων που εργάζονται στις φυλακές νέων, αν δεν πάρουν τη θέλησή τους.

Τώρα έχουμε περίπου 61 απαγορευμένες ζώνες στη Σουηδία, περιοχές όπου η αστυνομία χάνει τον έλεγχο και παράλληλα σχηματίζονται κοινωνίες με τους δικούς της νόμους και κανόνες.

ΑΛΛA ΕIΝΑΙ ΧΕΙΡOΤΕΡΟ ΑΠO O, ΤΙ ΝΟΜIΖΕΤΕ

Τα τελευταία 5 χρόνια υπήρξαν περίπου 1000 βομβιστικές επιθέσεις στη Σουηδία. Γιατί τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν μιλούν γι' αυτό;

Η απάντηση είναι απλή. Δεν είναι πολιτικά ορθό και καταστρέφει τη φιλελεύθερη φαντασίωσή τους ότι η Σουηδία είναι μια σοσιαλιστική ουτοπία.

Έτσι, εναπόκειται σε ανεξάρτητους δημοσιογράφους σαν εμένα να αναφέρουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Σουηδία.

Έγραψα ένα εκτενές, σε βάθος άρθρο σχετικά με την αλήθεια για τη σουηδική κρίση βομβαρδισμών. Παρακαλώ διαβάστε το εδώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει στη χώρα μου. Η αλήθεια μπορεί να σας σοκάρει...

Η αλήθεια για τη σουηδική κρίση βομβαρδισμών (https://petersweden.substack.com/p/swedish-bombing-crisis)





Μπορεί να έχετε ακούσει ότι η Σουηδία έχει κρίση βιασμών, αλλά γνωρίζατε ότι η Σουηδία έχει επίσης κρίση βομβαρδισμών; Αν διαβάσετε μόνο τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ίσως να μην έχετε ακούσει ποτέ γι' αυτό, αλλά η Σουηδία έχει έναν συγκλονιστικά υψηλό αριθμό βομβιστικών επιθέσεων. Μερικοί άνθρωποι στην αριστερά προσπάθησαν να το εξαφανίσουν περιγράφοντας τις βομβιστικές επιθέσεις ως «απλώς κροτίδες», αλλά το γεγονός είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ισχυρά εκρηκτικά. Επιθέσεις χειροβομβίδων και αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί. Έχουμε να κάνουμε με όπλα πολέμου.

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία (https://petersweden.substack.com/p/swedish-bombing-crisis)

Χρόνια σοσιαλιστικών πολιτικών κατέστρεψαν τη Σουηδία.

Πρόσφατα σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι, σύμφωνα με τις σουηδικές αρχές, περίπου 68,000 γυναίκες και κορίτσια υπόκεινται σε ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων στη χώρα. Πρόκειται για καταστροφή. Οι σουηδικές φεμινιστικές πολιτικές απέτυχαν εντελώς να προστατεύσουν τις γυναίκες.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχουν αναφερθεί 52,098 βιασμοί. Και πάλι, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν αυτό επειδή δεν είναι πολιτικά ορθό. Αλλά εγώ θα το κάνω.

Αν δεν το έχετε διαβάσει ήδη, φροντίστε να δείτε το αναλυτικό άρθρο μου σχετικά με την ΑΛΗΘΕΙΑ για την κρίση βιασμού στη Σουηδία. Δεν θα ακούσετε γι' αυτό στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ...

Λόγω της δουλειάς μου που εκθέτει την ατζέντα της παγκοσμιοποίησης και εκθέτει τις αποτυχίες του σοσιαλισμού στη Σουηδία, η αριστερά προσπάθησε να με ακυρώσει και να με κάνει να το βουλώσω.

Δεν θα το βουλώσω ποτέ.


ΠΗΓΗ: https://petersweden.substack.com/p/100-bombings-in-sweden-this-year?utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!