Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Γερμανία: Οι ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΖΩΝΤΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ συνεχίζουν να ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ το 2023

Πηγή εικόνας: https://www.srf.ch/news/schweiz/sinkende-geburtenzahlen-2022-war-bisher-kein-guter-jahrgang-bei-den-babys


Ο καθηγητής Dr. Werner Bergholz αξιολόγησε τα τρέχοντα δεδομένα deStatis. Ενώ σε σχέση με το 2020, το 2022 καταγράφηκε μείωση των γεννήσεων ζώντων νεογνών περίπου σε περίπου 5000 τον μήνα, η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επιδεινωθεί ξανά το 2023.

Από την αρχή των «εκστρατειών εμβολιασμού», διάσημοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους των πειραματικών ενέσεων. Γι' αυτόν τον λόγο δυσφημίστηκαν και γελοιοποιήθηκαν. Εν τω μεταξύ, τα επίσημα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι οι φόβοι τους ήταν βάσιμοι. Οι «παράπλευρες απώλειες» γίνονται όλο και πιο ορατές.

Ο Καθηγητής Dr. Werner Bergholz, Μέλος της Ένωσης «Γιατροί και Επιστήμονες για την Υγεία, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία» (MWGFD) και πρώην εμπειρογνώμονες της ομάδας εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση των μέτρων για τον κορωνοϊό, παρουσίασαν μια νέα αξιολόγηση της μείωσης των γεννήσεων ζώντων νεογνών στη Γερμανία με βάση τα τρέχοντα δεδομένα deStatis.

Ήδη από τις 2 Δεκεμβρίου 2022, ο φυσικός και διευθυντής ποιότητας είχε διαπιστώσει ότι ο αριθμός των γεννήσεων ζώντων είχε μειωθεί κατά 7% σε σύγκριση με τα έτη 2018 έως 2021.

Το τελευταίο διάγραμμα, το οποίο παρουσίασε τώρα, δεν υπόσχεται καμμία προοπτική βελτίωσης. Αντίθετα, η καμπύλη πέφτει όλο και χαμηλότερα με κάθε χρόνο που περνάει. Ενώ το 2022 (κόκκινη καμπύλη) σε σύγκριση με το 2021 (κίτρινη καμπύλη) σημειώθηκε πτώση στις γεννήσεις ζώντων περίπου 5000 μωρών το μήνα, η μωβ καμπύλη (έτος 2023) προαναγγέλλει περαιτέρω εντατικοποίηση αυτής της εξέλιξης.

Στιγμιότυπο οθόνης: Ιστότοπος MWGFD

Αν κοιτάξετε το ραβδόγραμμα, η ακόλουθη ανάγνωση έρχεται αναπόφευκτα στο μυαλό, εξηγεί ο καθηγητής Δρ Bergholz. Εάν σχεδιάσετε μια νοητή γραμμή κατά μήκος των υψών δέσμης των 16 μηνών, μπορεί να δει κανείς ένα αποκαλυπτικό ζιγκ-ζαγκ μοτίβο.

Στιγμιότυπο οθόνης: Ιστότοπος MWGFD

Οι τρεις κυματοειδείς ανοδικές και καθοδικές κινήσεις φάνηκε να συσχετίζονται με τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο «εμβολιασμό». Αμέσως συγχρονισμένη με την εκστρατεία εμβολιασμού, η οποία ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, η μείωση των γεννήσεων ζώντων νεογνών εκτοξεύτηκε στα ύψη τον Ιανουάριο. Το ίδιο αποτέλεσμα επαναλαμβάνεται τον Μάϊο και τον Δεκέμβριο του 2022.

«Εάν είναι σύμπτωση ότι η αυξανόμενη μείωση των γεννήσεων συμπίπτει με τους "εμβολιασμούς", των οποίων η "αναμνηστική δόση" πραγματοποιούταν κάθε έξι μήνες, αφήνουμε τον καθένα να αξιολογήσει μόνος του», τονίζει ο φυσικός.

Ωστόσο, οι τρεις φάσεις, τις οποίες θα τις είχαν χρωματίσει διαφορετικά, όχι μόνο έδειχναν σαφή συσχέτιση με τα γεγονότα εμβολιασμού των εγκύων μητέρων, αλλά αποκάλυπταν επίσης σαφώς τον τρόπο δράσης του «εμβολιασμού».

Με την χρονική καθυστέρηση μέχρι το συμβάν του «εμβολιασμού», αναδύεται μια φάση ανάκαμψης, η οποία, ωστόσο, αντικαθίσταται αμέσως από μια σχεδόν εκρηκτική ανοδική κίνηση με τον «αναμνηστικό εμβολιασμό», ο οποίος ισχύει ιδιαίτερα για τη φάση του τρίτου «εμβολιασμού».


Πηγή: MWGFD: Τελευταία αξιολόγηση της μείωσης των ζωντανών γεννήσεων - 29 Ιουλίου 2023 (https://www.mwgfd.org/2023/07/neueste-auswertung-des-lebendgeburten-rueckgangs/)


ΠΗΓΗ: https://transition-news.org/deutschland-lebendgeburten-sinken-2023-weiter


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μείωση των ποσοστών γεννήσεων - Μέχρι στιγμής, το 2022 δεν ήταν «καλή χρονιά» για τα μωρά

Πριν από λίγες ημέρες, η πόλη της Ζυρίχης ανέφερε πτώση ρεκόρ στον αριθμό των γεννήσεων. Τι γίνεται αλλού; Μια ματιά στις περιοχές και τα καντόνια.

https://www.srf.ch/news/schweiz/sinkende-geburtenzahlen-2022-war-bisher-kein-guter-jahrgang-bei-den-babys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!