Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Τά ΤΕΡΑΤΩΔΗ πειράματα, που διεξάγουν ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ επιστήμονες σέ όλο τόν κόσμο, σέ ανθρώπινα κύτταρα, είναι απολύτως ΝΟΣΗΡΑ !!!!

 



Ακριβώς επειδή έχουμε την τεχνολογία για να κάνουμε ορισμένα είδη πραγμάτων δεν σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να τα κάνουμε. Θεωρητικά, η επιστήμη υποτίθεται ότι περιορίζεται από την ηθική, αλλά στην εποχή μας σχεδόν όλοι οι περιορισμοί έχουν αφαιρεθεί. Ως αποτέλεσμα, τρελλοί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο έχουν ξεφύγει άγρια. Στην πραγματικότητα, μερικοί από αυτούς διεξάγουν τώρα εξαιρετικά τερατώδη πειράματα σε ανθρώπινα κύτταρα που είναι απολύτως νοσηρά. Για παράδειγμα, μια ομάδα επιστημόνων στην Αυστραλία μόλις έλαβε ένα τεράστιο σωρό χρημάτων, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν με τρόπους «συγχώνευσης ανθρώπινων εγκεφαλικών κυττάρων με τεχνητή νοημοσύνη»... (https://futurism.com/the-byte/scientists-working-merging-ai-human-brain-cells)

Μια ομάδα ερευνητών μόλις έλαβε επιχορήγηση 600.000 δολλαρίων από το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Αυστραλίας για να μελετήσει τρόπους συγχώνευσης ανθρώπινων εγκεφαλικών κυττάρων με τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό είναι τόσο λάθος.

Αλλά ποιος θα τους σταματήσει;

Αυτοί οι επιστήμονες έχουν ήδη καταφέρει να δημιουργήσουν ένα «ημι-βιολογικό τσιπ υπολογιστή με περίπου 800.000 εγκεφαλικά κύτταρα ανθρώπων και ποντικών» που ήταν σε θέση να παίξει ένα παιχνίδι Pong... (https://endtimeheadlines.org/2023/07/now-they-are-ready-to-merge-ai-with-human-brain-cells/)


Πέρυσι, η ερευνητική ομάδα δημιούργησε ένα "DishBrain" - ένα "ημι-βιολογικό τσιπ υπολογιστή με περίπου 800.000 εγκεφαλικά κύτταρα ανθρώπων και ποντικών που αναπτύχθηκαν εργαστηριακά στα ηλεκτρόδια του", σύμφωνα με το New Atlas. Το DishBrain χρησιμοποιεί εργαστηριακά καλλιεργημένους νευρώνες από ανθρώπινα βλαστοκύτταρα. Οι επιστήμονες ήταν σε θέση να εκπαιδεύσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα για να παίξουν το κλασσικό βιντεοπαιχνίδι "Pong".

Η είδηση πρόσθεσε: «Η συστοιχία μικρο-ηλεκτροδίων στην καρδιά του DishBrain ήταν ικανή τόσο να διαβάζει τη δραστηριότητα στα εγκεφαλικά κύτταρα όσο και να τα διεγείρει με ηλεκτρικά σήματα, οπότε η ερευνητική ομάδα δημιούργησε μια έκδοση του «Pong» όπου τα εγκεφαλικά κύτταρα τροφοδοτήθηκαν με ένα κινούμενο ηλεκτρικό ερέθισμα για να αναπαραστήσουν σε ποια πλευρά της «οθόνης» βρισκόταν η μπάλα, και πόσο μακριά από το κουπί ήταν. Επέτρεψαν στα εγκεφαλικά κύτταρα να δράσουν στο κουπί, μετακινώντας το αριστερά και δεξιά».

Άρα γε, θα πρέπει το "DishBrain" να θεωρείται ζωντανό πλάσμα;

Εάν ναι, έχει δικαιώματα;

Ή μπορούν οι επιστήμονές μας να κάνουν ό, τι θέλουν με αυτό;

Οι «επιστήμονες» πίσω από αυτά τα πειράματα υπόσχονται ότι αυτή η νέα «τεχνολογία» θα έχει κάθε είδους εφαρμογές μόλις αναπτυχθεί πλήρως...(https://futurism.com/the-byte/scientists-working-merging-ai-human-brain-cells)

Η βασική ιδέα είναι να συγχωνευθεί η βιολογία με την τεχνητή νοημοσύνη, κάτι που θα μπορούσε να σφυρηλατήσει νέα σύνορα για την τεχνολογία μηχανικής μάθησης για αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα, αυτόνομα drones ή ρομπότ παράδοσης - ή τουλάχιστον αυτό ελπίζει να επιτύχει η κυβέρνηση με την επένδυσή της.

Τι θα συμβεί λοιπόν αν αρχίσουμε να συγχωνεύουμε τη «βιολογία» με την τεχνητή νοημοσύνη και η «βιολογία» που χρησιμοποιούμε αρχίσει να επαναστατεί εναντίον μας;

Ίσως θα πρέπει να το σκεφτούμε αυτό πριν αρχίσουμε να ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη ομάδα «επιστημόνων» στην Καλιφόρνια σκοπεύει να δημιουργήσει τεχνητά «ανθρώπινα ωάρια» σε εργαστηριακό περιβάλλον... (https://www.dailymail.co.uk/health/article-12308239/California-biotech-startup-aims-make-lab-grown-BABIES-believes-change-society-know-it.html)

Μια startup από την Καλιφόρνια προσπαθεί να φτιάξει ανθρώπινα ωάρια σε ένα εργαστήριο με την πρώτη στο είδος της τεχνολογία που θα φέρει επανάσταση στην αγορά γονιμότητας.

Η εταιρεία βιοτεχνολογίας Conception στοχεύει στην επιτάχυνση και τελικά στην εμπορευματοποίηση της in vitro γαμετογένεσης (IVG), μιας διαδικασίας που περιλαμβάνει την παραγωγή ανθρώπινων ωαρίων και σπέρματος σε εργαστήριο από οποιοδήποτε κύτταρο στο σώμα ενός ατόμου.

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι άνθρωποι που αγωνίζονται με τη στειρότητα, καθώς και τα ομόφυλα και τρανσέξουαλ ζευγάρια, θα μπορούσαν να έχουν τα δικά τους βιολογικά παιδιά για πρώτη φορά.(!!!!!!)

Αυτού του είδους η «έρευνα» θα πρέπει να απαγορευτεί πλήρως και ολοκληρωτικά.

Αλλά για άλλη μια φορά, κανείς δεν πρόκειται να τους σταματήσει.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η νέα «έρευνα γονιμότητας» έρχεται σε μια εποχή που πολλά βιομηχανικά έθνη σε όλο τον πλανήτη αρχίζουν να βλέπουν τους πληθυσμούς τους να μειώνονται σταθερά.

Στην πραγματικότητα, μόλις μάθαμε ότι κάθε ένας από τους 47 νομούς της Ιαπωνίας «σημείωσε μείωση πληθυσμού το 2022»... (https://www.theguardian.com/world/2023/jul/26/japan-population-how-many-people-drops-first-time-births-deaths)

Κάθε ένας από τους 47 νομούς της Ιαπωνίας σημείωσε μείωση πληθυσμού το 2022, ενώ ο συνολικός αριθμός των Ιαπώνων μειώθηκε κατά σχεδόν 800.000. Τα στοιχεία που δημοσίευσε το υπουργείο Εσωτερικών της Ιαπωνίας σηματοδοτούν δύο νέα ανεπιθύμητα ρεκόρ για ένα έθνος που πλέει σε αχαρτογράφητο δημογραφικό έδαφος, αλλά σε μια πορεία που πολλές άλλες χώρες πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας χαρακτήρισε την τάση κρίση και δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αλλά οι εθνικές πολιτικές έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει να μειώσουν τη μείωση του πληθυσμού, αν και οι συντονισμένες προσπάθειες από έναν αριθμό μικρών πόλεων είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Αυτό το βλέπουμε να συμβαίνει και στην Ευρώπη.

Σε προηγούμενο άρθρο (https://themostimportantnews.com/archives/one-way-or-another-the-population-of-the-globe-will-soon-be-much-smaller-than-it-is-right-now), επεσήμανα ότι ο συνολικός πληθυσμός της ΕΕ έχει μειωθεί για δύο συνεχόμενα χρόνια (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-11429339/How-current-world-population-reached-8-million-means-Earth.html), παρ' όλο που πλήθη νέων μεταναστών συνεχίζουν να συρρέουν...

Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης συρρικνώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πέρυσι, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η στατιστική υπηρεσία του μπλοκ, καθώς η περιοχή φθίνει από πάνω από δύο εκατομμύρια θανάτους από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τη Eurostat, ο πληθυσμός των 27 χωρών που απαρτίζουν το μπλοκ μειώθηκε κατά σχεδόν 172.000 από το προηγούμενο έτος και πάνω από 656.000 από τον Ιανουάριο του 2020.

Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ποσοστό γεννήσεων σε κάθε πολιτεία είναι τώρα κάτω από το επίπεδο αντικατάστασης.

Η μετανάστευση είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ο πληθυσμός ορισμένων κρατών εξακολουθεί να αυξάνεται.

Γιατί λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους είναι η δραματική μείωση του παγκόσμιου αριθμού σπερματοζωαρίων που «έχει επιταχυνθεί μόνο από την αλλαγή του αιώνα»... (https://www.dailymail.co.uk/health/article-11429551/Mens-sperm-rates-halved-1970s.html)

Η κατακόρυφη πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων «απειλεί την επιβίωση της ανθρωπότητας», προειδοποίησαν δραματικά σήμερα οι ερευνητές.

Οι μετρήσεις έχουν μειωθεί περισσότερο από το μισό από τη δεκαετία του 1970.

Και η πτώση έχει επιταχυνθεί μόνο από τις αρχές του αιώνα, σύμφωνα με μια παγκόσμια ανάλυση.

Εάν αυτή η τάση δεν αντιστραφεί, η ανθρωπότητα οδεύει πραγματικά προς εξαφάνιση.

Επειδή μόλις τα επίπεδα σπέρματος γίνουν αρκετά χαμηλά, γίνεται σχεδόν αδύνατο να έχουν παιδιά.

Επομένως, θα πρέπει να μας ανησυχεί βαθιά ότι ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων μειώνεται κατά 2,64% ετησίως από το έτος 2000 (https://www.dailymail.co.uk/health/article-11429551/Mens-sperm-rates-halved-1970s.html).

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων μειώθηκε κατά 51,6% μεταξύ 1973 και 2018 σε άνδρες από όλες τις ηπείρους.

Και οι συγκεντρώσεις μειώνονται κατά 2,64% ετησίως από το 2000, ταχύτερα από την προηγούμενη πτώση του 1,16% ετησίως από το 1972.

Ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων βρίσκεται ήδη στην «επικίνδυνη ζώνη» στις περισσότερες βιομηχανικές χώρες.

Και αν αυτή η τάση συνεχιστεί, δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι οι περισσότεροι άνδρες να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί στον παγκόσμιο πληθυσμό αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο;

Αλλά παρ' όλο που αντιμετωπίζουμε τη μία υπαρξιακή κρίση μετά την άλλη, συνεχίζουμε να μολύνουμε τον πλανήτη μας.

Στο "End Times" (https://www.amazon.com/dp/B0BL644Y14), έγραψα εκτενώς για τη φρίκη που προκαλείται από τα μικροπλαστικά.

Λοιπόν, το πρόβλημα συνεχίζει να εντείνεται με εκθετικό ρυθμό, επειδή η ποσότητα πλαστικού που παράγουμε συνεχίζει να αυξάνεται με εκθετικό ρυθμό. Στην πραγματικότητα, μια νέα μελέτη έχει βρει ακόμη και τεράστιες ποσότητες μικροπλαστικών στην Αρκτική ... (https://www.wired.com/story/the-microplastic-crisis-is-getting-exponentially-worse/)

Ούτε καν ο Αρκτικός Ωκεανός δεν είναι απρόσβλητος από την αδιάκοπη αύξηση της ρύπανσης από μικροπλαστικά. Σε μια νέα μελέτη που ανέλυσε δείγματα πυρήνων ιζημάτων, οι ερευνητές ποσοτικοποίησαν πόσα από τα σωματίδια έχουν εναποτεθεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1930. Όπως έχουν δείξει οι επιστήμονες αλλού, η ομάδα διαπίστωσε ότι η μόλυνση από μικροπλαστικά στην Αρκτική αυξάνεται εκθετικά και παράλληλα με την αύξηση της παραγωγής πλαστικών - η οποία ανέρχεται τώρα σε ένα τρισεκατομμύριο λίρες ετησίως, με την παγκόσμια ποσότητα πλαστικών απορριμμάτων να προβλέπεται να τριπλασιαστεί μέχρι το 2060.

Αυτοί οι ερευνητές ανέλυσαν το θαλασσινό νερό και τα ιζήματα στο δυτικό τμήμα του Αρκτικού Ωκεανού, το οποίο αποτελεί το 13% της συνολικής έκτασής του. Αλλά σε αυτήν ακριβώς την περιοχή, υπολόγισαν ότι 210.000 μετρικοί τόνοι μικροπλαστικών, ή 463 εκατομμύρια λίβρες, έχουν συσσωρευτεί στο νερό, τον θαλάσσιο πάγο και τα στρώματα ιζημάτων που έχουν συσσωρευτεί από τη δεκαετία του 1930.

Το νερό και το χώμα μας γίνονται απολύτως κορεσμένα με μικροπλαστικά.

Μόλις γίνει αρκετά κακό, απλά δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν ενδιαφέρονται για τη μακροπρόθεσμη ζημιά που κάνουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς να διασκεδάσουν σήμερα χωρίς να ανησυχούν για το αύριο.

Αλλά το αύριο αναπόφευκτα θα έρθει και το μέλλον της ανθρώπινης φυλής κρέμεται από μια κλωστή.

ΠΗΓΗ: http://themostimportantnews.com/archives/the-grotesque-experiments-that-mad-scientists-around-the-globe-are-conducting-on-human-cells-are-absolutely-sickening


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!