Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ για προσπάθεια αναίρεσης εκλογικής ήττας και ανατροπής μεταβίβασης εξουσίας – 4 κατηγορίες – 6 ανώνυμοι συνωμότες


Το σώμα ενόρκων της DC απήγγειλε κατηγορίες στον Τραμπ στην έρευνα της 6ης Ιανουαρίου (https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.dcd.258149/gov.uscourts.dcd.258149.1.0_1.pdf).

Ενημέρωση: Το κατηγορητήριο έχει επιστραφεί!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένα σώμα ενόρκων μόλις επέστρεψε ένα κατηγορητήριο εναντίον ενός κατηγορουμένου που δεν αναγνωρίστηκε δημοσίως ούτε με τα αρχικά ούτε με τον αριθμό του ενόρκου. Τέθηκε υπό σφραγίδα. Μια εισαγγελέας που χειρίζεται τις υποθέσεις της 6ης Ιανουαρίου, η Molly Gaston, υπέβαλε αυτό που πιστεύεται ότι είναι το κατηγορητήριο του Τραμπ.

— Josh Gerstein (@joshgerstein) 1 Αυγούστου 2023

«Ο Τραμπ κατηγορείται σε ομοσπονδιακή έρευνα για την προσπάθεια να αναιρέσει την εκλογική ήττα και να υπονομεύσει τη μεταβίβαση της εξουσίας ενόψει των ταραχών της 6ης Ιανουαρίου», ανέφερε το AP (https://news.yahoo.com/trump-indicted-federal-probe-over-213216632.html).

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει 4 κατηγορίες: Συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας, παρεμπόδιση και απόπειρα παρεμπόδισης επίσημης διαδικασίας και συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων.

Υπάρχουν ΕΞΙ ανώνυμοι συνωμότες!

Οι συνωμότες του Τραμπ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που εξέτασε το Gateway Pundit:

Συνωμότης 1, ένας δικηγόρος που ήταν πρόθυμος να διαδώσει εν γνώσει του ψευδείς ισχυρισμούς και να ακολουθήσει στρατηγικές που οι δικηγόροι της εκστρατείας επανεκλογής του κατηγορουμένου το 2020 δεν θα το έκαναν

Συνωμότης 2, ένας δικηγόρος που επινόησε και προσπάθησε να εφαρμόσει μια στρατηγική για να αξιοποιήσει τον τελετουργικό ρόλο του Αντιπροέδρου επιβλέποντας τη διαδικασία πιστοποίησης για να εμποδίσει την πιστοποίηση των προεδρικών εκλογών.

Συνωμότης 3, ένας δικηγόρος του οποίου οι αβάσιμοι ισχυρισμοί περί εκλογικής νοθείας που ο κατηγορούμενος αναγνώρισε ιδιωτικά σε άλλους ακούγονταν «τρελλοί». Παρ' όλα αυτά, ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε και ενίσχυσε δημόσια την παραπληροφόρηση του Συνωμότη 3

Συνωμότης 4, αξιωματούχος του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εργάστηκε σε αστικές υποθέσεις και ο οποίος, μαζί με τον κατηγορούμενο, προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης για να ανοίξει εικονικές έρευνες για εγκλήματα εκλογών και να επηρεάσει τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα με εν γνώσει ψευδείς ισχυρισμούς για εκλογική νοθεία.

Συνωμότης 5, ένας δικηγόρος που βοήθησε στην επινόηση και την προσπάθεια εφαρμογής ενός σχεδίου για την υποβολή δόλιων πωλήσεων προεδρικών εκλογέων για να εμποδίσει τη διαδικασία πιστοποίησης.

Συνωμότης 6, ένας πολιτικός σύμβουλος που βοήθησε στην εφαρμογή ενός σχεδίου για την υποβολή δόλιων ψηφοδελτίων προεδρικών εκλογέων για να εμποδίσει τη διαδικασία πιστοποίησης.

Το ABC News ανέφερε (https://abcnews.go.com/US/trump-indicted-charges-related-efforts-overturn-2020-election/story?id=101612810):

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορείται για κατηγορίες που σχετίζονται με την έρευνα του ειδικού ανακριτή Jack Smith για τις προσπάθειες ανατροπής των εκλογών του 2020.

Το σαρωτικό κατηγορητήριο κατηγορεί τον Τραμπ με τέσσερις κατηγορίες: συνωμοσία για εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συνωμοσία για παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας, παρεμπόδιση και απόπειρα παρεμπόδισης επίσημης διαδικασίας και συνωμοσία κατά των δικαιωμάτων.

Υπάρχουν επίσης έξι ανώνυμοι συνωμότες, συμπεριλαμβανομένων πολλών δικηγόρων και ενός αξιωματούχου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Τραμπ δημιούργησε «ευρεία δυσπιστία» στην προσπάθειά του να «ανατρέψει τα νόμιμα αποτελέσματα των εκλογών του 2020», ισχυρίζεται το κατηγορητήριο.

ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/breaking-trump-indicted-effort-undo-election-loss-subvert/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=breaking&utm_content=breaking


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!