Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο Βίκτωρ Ορμπάν λέει άβολες αλήθειες: «Η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί επειδή είναι πυρηνική δύναμη»


Γιατί δεν μπορούν οι νεοσυντηρητικοί στην Ουάσιγκτον να καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν, όχι με τον Σαντάμ Χουσεΐν ή τον Μουαμάρ Καντάφι, αλλά με μια πυρηνική υπερδύναμη;

Εάν η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ / ΝΑΤΟ ουκρανική αντεπίθεση αποδειχθεί επιτυχής στην ανακατάληψη ορισμένων ρωσικών εδαφών, η Ρωσσία θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπροέδρου του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.


«Αν φανταστούμε ότι η ουκρανική επίθεση με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της επικράτειάς μας, θα πρέπει να καταφύγουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων σύμφωνα με τους κανόνες του διατάγματος του Ρώσου προέδρου της 2ας Ιουνίου 2020», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Μεντβέντεφ πιθανότατα αναφερόταν στο ρωσικό πυρηνικό δόγμα του 2020, το οποίο αναφέρει ότι σε περίπτωση επίθεσης με συμβατικά όπλα που απειλούν την ύπαρξη του ρωσικού έθνους, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα για να σταματήσει η επίθεση.

Η τελευταία προειδοποίηση έρχεται μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα το Σαββατοκύριακο (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12353145/Ukraine-drone-strikes-Moscow-shutting-Russian-airspace-damaging-buildings-close-Kremlin.html). Και την Κυριακή, την επομένη μιας μεγάλης επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην οικονομική περιοχή της Μόσχας (https://www.zerohedge.com/geopolitical/watch-drones-strike-moscows-financial-district), ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι είναι έτοιμος να «επιστρέψει» τον πόλεμο στο έδαφος της Ρωσίας.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, προσπαθεί επίσης να εξηγήσει τι διακυβεύεται στους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ. Παρακολουθήστε βίντεο 2 λεπτών παρακάτω.





Ο Ορμπάν πιστεύει ότι η Ρωσία, ως πυρηνική δύναμη, δεν μπορεί να ηττηθεί και προειδοποιεί για τις συνέπειες της συνέχισης του πολέμου στην Ουκρανία. Τονίζει την ανάγκη για ειρήνη για να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες ζωών, κυρίως ουκρανικών ζωών.

Το γεγονός ότι κανείς στην Ουάσιγκτον δεν σκέφτεται προς αυτή την κατεύθυνση ή φαίνεται να αναγνωρίζει το προφανές, είναι τρομακτικό.

Επειδή μιλάει ανοιχτά για το τι θα έπρεπε να είναι προφανείς αλήθειες, το CNN και οι δυτικοί νεοσυντηρητικοί πολιτικοί θέλουν να πιστεύετε ότι ο Orban είναι «απειλή για τη διεθνή τάξη» (https://www.cnn.com/2018/09/12/opinions/hungary-sanctions-article-7-verhofstadt-opinion/index.html).

Εάν η φιλελεύθερη διεθνής τάξη που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ βασίζεται στο ηθικό χάος και σε μια συνεχή απειλή πολέμου, ίσως ο Orban θα πρέπει να θεωρηθεί ως απειλή. Τείνει να είναι ο μόνος ενήλικας στην αίθουσα κάθε φορά που αυτά τα κράτη του ΝΑΤΟ συγκεντρώνονται για να κατακερματίσουν τις παγκόσμιες υποθέσεις, και τώρα η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΕΕ θέλει να αποκλείσει την Ουγγαρία από την προεδρία της ΕΕ (https://www.zerohedge.com/geopolitical/eu-advisory-committee-details-plan-exclude-hungary-eu-presidency). Η επιτροπή ανέφερε το «δημοκρατικό έλλειμμα» της Ουγγαρίας ως τον κύριο λόγο για τον οποίο προσπάθησε να εμποδίσει την προεδρία. Ναι, σωστά. Γνωρίζουμε ότι ο πραγματικός λόγος είναι ότι η Ουγγαρία δεν διψά αρκετά για ρωσικό αίμα όπως οι υπόλοιποι ευρωατλαντικοί νεοσυντηρητικοί πολεμοκάπηλοι.

Αυτοί οι δυτικοί πολεμοκάπηλοι δεν θα καταλάβουν ποτέ αυτό το απλό γεγονός: Δεν επιλέγετε μια μάχη με μια πυρηνική δύναμη και περιμένετε να επιτύχετε μια αλλαγή καθεστώτος, κάτι που ο Lindsey Graham και πολλοί άλλοι Αμερικανοί νεοσυντηρητικοί πολιτικοί έχουν παραδεχτεί ότι είναι ο στόχος των ΗΠΑ να στείλουν ατελείωτα όπλα στην Ουκρανία. Λένε ότι θέλουν να υποβαθμίσουν τη ρωσική ισχύ και αυτό θα απαιτούσε την αντικατάσταση του Πούτιν με μια άλλη μαριονέτα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ όπως οι ίδιοι, οι οποίοι θα ενωθούν μαζί τους στην ανοησία τους για «καθαρό μηδέν» άνθρακα.

Ελλείψει ειρηνευτικής συμφωνίας, η μόνη της οποίας η ισχύς υποβαθμίζεται είναι αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Είμαστε αυτοί που, μέσω των πολιτικών των διεφθαρμένων ανδρείκελων της παγκοσμιοποίησης σε υψηλά εκλεγμένα αξιώματα, έχουν τα τελευταία 35 χρόνια αναθέσει τη βιομηχανική μας βάση στην Κίνα, σε σημείο που δεν μπορούμε να επιβιώσουμε από έναν πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα, επειδή αυτές οι δύο χώρες όχι μόνο έχουν τεράστιες πυρηνικές και συμβατικές δυνατότητες, αλλά και μας ξεπερνούν σε βιομηχανικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε παρατεταμένο πόλεμο, θα ξεμέναμε από πυρομαχικά πριν από αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποψιάζομαι, με βάση τις ενέργειες των δυτικών χωρών του ΝΑΤΟ που έχω δει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ότι το δυτικό σχέδιο είναι να κάνει μια πρώτη πυρηνική επίθεση στη Ρωσία. Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική στρατηγική που μπορώ να δω να πετυχαίνει αν ο στόχος είναι να επιφέρει μια ταπεινωτική στρατιωτική ήττα στη Ρωσία.

Αλλά ποιος ξέρει, ίσως τα ανδρείκελα στην Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες είναι τόσο παραπλανημένα που δεν είναι πλέον σε θέση να αιτιολογήσουν ή να κατανοήσουν τους ιστορικούς φόβους της Ρωσίας για εισβολή από τη Δύση. Ίσως είναι πραγματικά τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία σε έναν συμβατικό πόλεμο χωρίς η Ρωσία να καταφύγει στα πυρηνικά. Ακόμα κι αν οι Ρώσοι φόρτωναν τους υπερηχητικούς πυραύλους τους με συμβατικές κεφαλές, σκεφτείτε τον τρόμο που θα μπορούσαν να προκαλέσουν στις δυτικές πόλεις. Γιατί η Ρωσία αντιμετωπίζεται από τη Δύση σαν να ήταν μια δύναμη τρίτης κατηγορίας παρόμοια με τον Σαντάμ Χουσεΐν, τον Μουαμάρ Καντάφι ή τον Χαφέζ Άσαντ;

Είναι οι δυτικοί ηγέτες τόσο παραπλανημένοι που πραγματικά πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία και να υποκινήσουν μια αλλαγή καθεστώτος χωρίς τα πράγματα να γίνουν πυρηνικά; Είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, τη Βοστώνη, την Ουάσιγκτον, τη Φιλαδέλφεια και μερικές άλλες πόλεις των ΗΠΑ είτε προκαλώντας ένα πυρηνικό πρώτο χτύπημα από τη Ρωσία είτε ξεκινώντας ένα πρώτο δικό τους χτύπημα εναντίον της Μόσχας; Ίσως είναι τόσο οδηγημένοι να ερημώσουν τον κόσμο και να «σώσουν τον πλανήτη» που έχουν γίνει ψυχοπαθείς;

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονυ Μπλίνκεν ρωτήθηκε την Κυριακή ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα, ο πυρηνικός πόλεμος ή η κλιματική αλλαγή; Ο Μπλίνκεν δυσκολεύτηκε πραγματικά να απαντήσει σε αυτή την απλή ερώτηση. Είπε ότι ήταν εξίσου ανησυχητικά. Ο πυρηνικός πόλεμος δεν αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τους κατοίκους της Γης από το κλίμα (https://sputnikglobe.com/20230730/blinken-says-nuclear-war-threat-no-worse-than-climate-change-1112268168.html), δήλωσε ο Μπλίνκεν.

Είναι να απορεί κανείς που οδεύουμε προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο; Οι παγκοσμιοποιητές που διευθύνουν το σώου πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι η πιο πιεστική απειλή για την ανθρωπότητα και τυχαίνει η λύση τους για την αναχαίτιση της «υπαρξιακής» απειλής της κλιματικής αλλαγής να είναι η δραστική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Για το σκοπό αυτό έχουν εξαπολύσει τοξικές θανατικές βολές μεταμφιεσμένες σε «εμβόλια» και τώρα πιέζουν για πόλεμο με τη μεγαλύτερη πυρηνική δύναμη στον κόσμο. Η ατζέντα τους για το κλίμα περιλαμβάνει επίσης έναν πόλεμο κατά των αγροκτημάτων και της παραγωγής τροφίμων (https://leohohmann.com/2023/05/31/globalists-revving-up-plans-to-engineer-global-famine-and-starvation-13-nations-agree-to-convert-over-to-less-productive-green-farming-methods/).

Μην ξεχνάτε την πρόβλεψη Deagle (https://leohohmann.com/2023/04/21/deagel-population-forecast-of-nearly-70-percent-fewer-americans-by-2025-is-starting-to-look-prophetic/).

Για να σώσεις τον πλανήτη λιμοκτονείς τους ανθρώπους, εμβολιάζεις τους ανθρώπους, σκοτώνεις τους ανθρώπους με βόμβες και σφαίρες. Έχουν αρχίσει, επιτελούς, όλα αυτά να βγάζουν νόημα ή ακόμη;



ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

2 σχόλια:

  1. Εκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) παραδέχεται ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για «παρακολούθηση και δίωξη» πολιτών
    https://primenews.press/ekthesi-tou-pagkosmiou-oikonomikou-foroum-wef-paradechetai-oti-i-psifiaki-taftotita-tha-borouse-na-chrisimopoiithei-gia-parakolouthisi-kai-dioxi-politon/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Worldcoin ξεκινά την κυκλοφορία του νέου συστήματος παγκόσμιας ταυτοποίησης με «σκανάρισμα» ίριδας!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/i-worldcoin-xekina-tin/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!