Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΚΑΘΩΣ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΚΑΥΣΩΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, Η «ΕΡΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Οι μαλ@@@@@ ξεκινούν και πάλι από την αρχή: κινδυνολογία «Έρις» (συμβολική εικόνα: Imago)

Η νέα υποπαραλλαγή EG.5 του κορωνοϊού, που ονομάζεται «Έρις», εξαπλώνεται σε αρκετές χώρες. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) την έχει αναβαθμίσει στην κατηγορία των «παραλλαγών του ιού ενδιαφέροντος» (https://www.mdr.de/brisant/corona-variante-eris-118.html), ακολουθώντας ένα είδος πορείας: αφενός, παραδέχεται ότι η παραλλαγή ενέχει μόνο «χαμηλό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία σε παγκόσμια κλίμακα». Από την άλλη, ωστόσο, υπάρχει η συνήθης μουρμούρα για ταχεία αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων και δήθεν χαμηλότερη προστασία από εμβολιασμούς (η οποία, ωστόσο, επίσης δεν προσέφερε προστασία έναντι των προηγούμενων παραλλαγών, αλλά προσέφερε σοβαρές παρενέργειες). Ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί, αλλά η κατάσταση των δεδομένων έχει επίσης επιδεινωθεί. Για άλλη μια φορά, ο φόβος και η αβεβαιότητα διαδίδονται σκόπιμα, και τα μέσα ενημέρωσης παίζουν φυσικά πρόθυμα αυτό το δόλιο παιχνίδι και πάλι.

Εν τω μεταξύ, σε εκτενή άρθρα (https://www.merkur.de/welt/linie-mit-erheblicher-verbreitung-neue-corona-variante-eris-eg-5-bereitet-ploetzlich-schnellsten-wachsende-92453089.html), υπάρχουν εικασίες σχετικά με τις μεταλλάξεις του ιού και την πιθανή εξάπλωσή τους, προειδοποιήσεις για την εξάπλωση της παραλλαγής Eris, σχολαστική απαρίθμηση των χωρών στις οποίες εξαπλώνεται και απαρίθμηση των συμπτωμάτων (βήχας, πυρετός ή ρίγη, δύσπνοια, κόπωση, μυϊκός πόνος ή πονοκέφαλος), αλλά αναφέρει σε δευτερεύουσες προτάσεις ότι είναι αβλαβές σύμφωνα με όλες τις προηγούμενες γνώσεις και φυσικά εξακολουθεί να συνιστά προσοχή. Όπως είναι γνωστό, αυτό δεν είναι ποτέ λάθος, ειδικά στη Γερμανία. Όπως πάντα, γίνεται πολύ κακό για το τίποτα. Αν και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να δείχνει ότι πρέπει να αναμένονται σοβαρές πορείες της νόσου, η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών (Stiko) συνιστά τον εμβολιασμό ξανά. Για άλλη μια φορά, οι άνθρωποι υποτίθεται ότι προστατεύονται από την εντελώς ακίνδυνη παραλλαγή ενός ιού του οποίου οι προκάτοχοι ήταν ήδη εντελώς ακίνδυνοι - και με εμβόλια που είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνα από την ασθένεια κατά της οποίας χορηγούνται.

Νουθεσίες και προειδοποιήσεις

Φυσικά, οι συνήθεις «ειδικοί» περίμεναν απλώς να ενεργήσουν ξανά ως μορφές που μοιράζουν νουθεσίες και προειδοποιήσεις. Είναι αυτονόητο ότι ο Karl Lauterbach και άλλοι νευρωτικοί προφίλ από την πολιτική είναι μεταξύ αυτών (https://apollo-news.net/die-wiederauferstehung-des-corona-regimes-wird-misslingen/). Ωστόσο, η καθηγήτρια της Οξφόρδης Trisha Greenhalgh έχει ήδη προτείνει να εξεταστεί το ενδεχόμενο χρήσης μάσκας σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου «δεδομένης της εξάπλωσης νέων παραλλαγών» (https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/new-variant-covid-mask-rules-b2395154.html). Η συνάδελφός της Christina Pagel ήταν ακόμη πιο σαφής: «Χωρίς αυξημένη επιτήρηση και ενόψει της φθίνουσας ανοσίας, θα πάμε στον χειμώνα ακόμη πιο ευάλωτοι και με παρωπίδες» (https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/new-variant-covid-mask-rules-b2395154.html), είπε. Από τις ΗΠΑ, ο Eric Feigl-Ding, επικεφαλής της ομάδας εργασίας Covid στο New England Complex Systems Institute, μίλησε και ζήτησε ξανά μάσκες για προστασία από λοιμώξεις κορωνοϊού (https://www.fr.de/panorama/covid-rki-inzidenz-corona-comeback-eris-variante-experten-draengen-auf-masken-comeback-corona-92465654.html). Ο Lauterbach μοιράστηκε αμέσως την ανάρτησή του - και προειδοποίησε ότι τα τελευταία δεδομένα κορωνοϊού από τη Νέα Υόρκη ήταν «ανησυχητικά», γι' αυτό «εμείς» έπρεπε να τα παρακολουθούμε στενά. «Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης είναι ενεργό», διαβεβαίωσε. Δυστυχώς, ο ιολόγος της Φρανκφούρτης Martin Stürmer υποστηρίζει επίσης τη χρήση μάσκας ξανά: «Οι ομάδες κινδύνου που αναφέρονται από το STIKO θα πρέπει να εμβολιαστούν με προσαρμοσμένο εμβόλιο το φθινόπωρο», προέτρεψε επίσης (https://www.bild.de/ratgeber/gesundheit/ratgeber/moderna-neuer-impfstoff-wirkt-gegen-corona-variante-eg-5-85088468.bild.html).

Στα δυτικά μέσα ενημέρωσης, ο όρος φαινόμενο "Barbenheimer" κάνει επίσης τον γύρο επειδή η αύξηση του αριθμού των λοιμώξεων σχετίζεται με επισκέψεις στις δύο κινηματογραφικές υπερπαραγωγές "Barbie" και "Oppenheimer". Φυσικά, η αβεβαιότητα τροφοδοτείται προκειμένου να σωθεί η επόμενη εκστρατεία εμβολιασμού (και τα καταρρέοντα κέρδη της φαρμακευτικής βιομηχανίας): «Το νέο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού λειτουργεί εναντίον της "Έριδος"», πανηγυρίζει η «Bild» (https://www.bild.de/ratgeber/gesundheit/ratgeber/moderna-neuer-impfstoff-wirkt-gegen-corona-variante-eg-5-85088468.bild.html) - και αυτό επίσης «εγκαίρως για το φθινόπωρο». Πρόκειται για ένα νέο εμβόλιο, αυτή τη φορά από τη Moderna, το οποίο για άλλη μια φορά διαφημίζεται εδώ εντελώς άκριτα. Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι μια ενιαία, ανεύθυνη κερδοσκοπία και αλιεία στα θολά νερά. Η παραλλαγή «Έρις» δεν δίνει την παραμικρή αιτία ανησυχίας μέχρι στιγμής.

Όλα τα διδάγματα και οι ιδέες από την εποχή κορωνοϊού τα πήρε ο άνεμος

Αντί να το αφήσουν σε αυτό, οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με μια σταθερά διογκούμενη χορωδία από "αλλά", "θα μπορούσε", "ίσως" και "ενδεχομένως" ώστε να κρατηθεί η φλόγα του κορωνοϊού να τρεμοπαίζει. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αυτές οι ανοησίες – όταν τα πράγματα γίνουν «σοβαρά» σχετικά με τα επόμενα μέτρα για το επερχόμενο φθινόπωρο – θα πιάσουν μόνο εκείνους που θέλουν να ζουν με φόβο ούτως ή άλλως και καλωσορίζουν κάθε δικαιολογία για να το πράξουν. Διαφορετικά, το μόνο που απομένει για όλους όσους έχουν κοινή λογική είναι να απολαύσουν τις ημέρες πριν ο Lauterbach και οι συνεργάτες του τους επιτεθούν ξανά με όλη τη σοβαρότητα του εθισμού τους και της εχθρότητας τους προς την ελευθερία.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι όλα τα ευρήματα των τελευταίων 12 μηνών, στα οποία αμέτρητες μελέτες έχουν αποδείξει ότι σχεδόν όλα τα μέτρα «πανδημίας» είναι άχρηστα αν όχι επιβλαβή, τώρα απλώς αγνοούνται. Το τελετουργικό των «προειδοποιήσεων» και των «προφυλάξεων» πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Το γεγονός ότι οι ίδιοι φορείς και κυβερνητικοί αξιωματούχοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο τιμόνι δείχνει πόσο λίγη έχει γίνει επανεκτίμηση των χρόνων του κορωνοϊού στην κοινωνία στο σύνολό της, επαγγελματικά και, πάνω απ' όλα, ΝΟΜΙΚΑ - και πόσο απαραίτητο θα ήταν αυτό ακριβώς για να αποφευχθεί η επανάληψη αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Επειδή αυτό έχει αποφευχθεί, είναι για άλλη μια φορά εύκολο για τους παρανοϊκούς και τους εγκληματίες εχθρούς της ελευθερίας να εφαρμόσουν τους ίδιους περιορισμούς και καταπατήσεις με τα ίδια συνθήματα φόβου του παρελθόντος. Αρχικά, είχε πιθανώς υποτεθεί ότι η παράνοια της τρομοκρατίας του «καύσωνα» και το «κλίματος» θα παρείχαν την επόμενη ευκαιρία για αυτό.

ΑΦΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η «Έρις».


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/weil-die-hitze-panikmache-nicht-funktioniert-hat-muss-jetzt-eris-her/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. https://twitter.com/CartlandDavid/status/1693652152588058731

    https://twitter.com/SeretisGrigoris/status/1694025546533941721

    https://twitter.com/BlackMa008/status/1693731261452341285

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕ'Ι'ΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ..!!!


    https://amazonios.net/theiko-simadi-tin-ora-poy-evazan-foties-stin-ellada-lathro-moysoylmanoi-video/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

    Πρωτοδημοσιεύτηκε,
    August 14, 2023 .



    ΣΟΚ – Η Ελληνική κυβέρνησις ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ με τις ΦΩΤΙΕΣ μέσω του Σχεδίου Δράσης για το Κλιμα που συνδέεται με την ύπουλη Ατζέντας 21 και 2030!!!  Τα έχουν ήδη ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ όλ’ αυτά παραδίδοντας τις μεγάλες ελληνικές πόλεις στο πρόγραμμα Ανθεκτικών Πόλεων των…ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ!!!ΣΑΣ ΕΙΠΑ από την αρχή ΠΟΙΟΙ είνα πίσω από τις φωτιές και ιδού οι…ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ μαζί με τους….ΑΠΟΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΝΤΩΣ ήταν οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ που μας χτύπησαν με τα όπλα λέιζερ τους, όπως το έθεσε η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» με τις δικές αποκαλύψεις, και…ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….

    Δείτε ΕΔΩ την σχετικήν εκπομπήν που έκαμα εχθές για αυτό!…..

    Σοκ: Πισω από τις φωτιές το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα της Ατζέντα 21 των ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

    • To Χόλιγουντ μας δείχνει πως μας χτυπάνε με όπλα ΛΕΙΖΕΡ που προκαλούν τις ΦΩΤΙΕΣ! • Τα drones των ΗΠΑ τα ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΛΑ..!!!

    • Η Νέα Τάξη συνεχίζει να χτυπά την Ελλάδα με όπλα ΛΕ'Ι'ΖΕΡ και ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ακόμη οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ!

    πηγή : GreekNewsOnDemand.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σβήσατε το σχόλιο με το βίντεο για τις φωτιές, ξέρετε εκείνο με την πράσινη ανάπτυξη... τί έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!