Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΨΥΧΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΕ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!


 Μέσα στην κλιματική ψύχωση (Συμβολική εικόνα: Shutterstock)


Από τον Jürgen Stark

20 Αυγούστου 2023


Τεστ κοπώσεως πρωϊνιάτικα: Καθώς ξεφύλλιζα την καθημερινή μου εφημερίδα κατά τον πρωϊνό μου καφέ, έφθασα τελικά στις πολιτικές σημειώσεις στο πίσω μέρος και στα άρθρα που δεν αφορούσαν μόνο την επικαιρότητα. Με τον ακόλουθο τίτλο, πίστευα ότι κάποιος βαριεστημένος συντάκτης από ένα βιώσιμο κοκκινοπράσινο περιβάλλον είχε απλώς αφήσει ελεύθερη τη διάθεσή του: «Το κλίμα και η ψυχή». Ίσως ο αρχισυντάκτης να ήταν ήδη σε διακοπές; Ακουγόταν τόσο ηλίθιο στην αρχή του ανούσιου άρθρου που απλά υποψιάστηκα ότι η ανώτερη συντακτική νοημοσύνη είχε κατεβάσει ρολά και τα ηλίθια μικρά πράσινα ποντικάκια χόρευαν στα τραπέζια της (εφημερίδας) "Offenburger Tageblatt" (OT) (https://www.bo.de/nachrichten/wie-sich-das-klima-auf-die-psyche-auswirkt). Αλλά αυτό ήταν αρκετά διαφορετικό και καθόλου έτσι.

Εντάξει, αυτό το καλοκαίρι μάθαμε εξ αποστάσεως ότι χάρη στη θαρραλέα επιτόπια εξερεύνηση του ομοσπονδιακού μας υπουργού πανικού Klabauterbach (*), η Αδριατική Θάλασσα βρίσκεται στα πρόθυρα της συντέλειας του κόσμου, οι έρημοι στην Τοσκάνη εξαπλώνονται αμείλικτα και στην υπόλοιπη Ευρώπη εκατομμύρια θάνατοι από καύσωνα κείτονταν στους δρόμους επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της ζέστης του Lauterbach. Είχαμε επίσης μάθει εκτενώς στο ZDF και στο ARD στο καθημερινό στούντιο εκμάθησης για τον εν πολλοίς ΑΝΩΡΙΜΟ ΠΟΛΙΤΗ τα καθημερινά σωστά μαθήματά μας ότιπαρά τις νυχτερινές θερμοκρασίες μερικές φορές 14 έως 16 βαθμών, τις αμέτρητες βροχές και συχνά τις κρύες, σκοτεινές μέρες – αυτό ήταν σίγουρα, ναι: πολύ, πολύ σίγουρα, το θερμότερο καλοκαίρι από τότε που σχηματίστηκε το ηλιακό σύστημα.

Το βράδυ, τα συμβούλια ποιμαντικής φροντίδας πρόγνωσης καιρού των επίσημων προφητών καιρού έλαμπαν και άστραφταν σε ένα βαθύ κόκκινο έως βιολετί, ολόκληρος ο πλανήτης φαινόταν να είναι στα πρόθυρα της έκρηξης και της πτώσης. Στη Νυρεμβέργη, μια θαρραλέα ακτιβίστρια για το κλίμα χωρίς απολυτήριο λυκείου αψήφησε τις πλημμύρες του κλίματος και παραπονέθηκε κατηγορώντας ότι η προσκόλληση στους δρόμους δεν ήταν πλέον δυνατή λόγω καιρού, καθώς οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει φθάνοντας σχεδόν το μέτρο – γι' αυτό επρόκειτο να επιχειρεί τώρα πλέον όλο και περισσότερο... Και τα υπόλοιπα τα πήραν οι πλημμύρες.


Εγώ πάντως είμαι καλά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο

Πάμε τώρα - επιτέλους! – σε αυτό το πρωτοποριακό άρθρο στην OT. Προσωπικά τα πήγαινα καλά χωρίς λόγο, ο καιρός ήταν καλός, υπήρχε ακόμα αρκετή καλή μουσική στον κόσμο και είχα αρκετή επιθυμία για ζωή. Στη συνέχεια, ήρθε αυτό το ανάγνωσμα: Η κλιματική κρίση επιβαρύνει την ψυχή. Διάτρητες λέξεις όπως σε ένα ευρετήριο καρτών στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης νοσηλείας. Αλλά υποτίθεται ότι δεν πρόκειται μόνο για έναν πολυσυζητημένο «κλιματικό φόβο». Όχι!, λέει ένας συγγραφέας που αψηφά το θάνατο και ονομάζεται Florian Gann (του οποίου η επαγγελματική αποστολή είναι δύσκολη για μένα αφότου διάβασα αυτό, δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφος ούτως ή άλλως). Σύμφωνα με τον Gann, κάθε βαθμός θερμοκρασίας αυξάνει επίσης την πιθανότητα να χτυπηθείτε από μια ψυχική ασθένεια, όπως ένα λουκάνικο bratwurst που, αν ζεσταθεί στη σχάρα για πολλή ώρα, κάποια στιγμή θα σκάσει. Αυτό ακούγεται πολύ λογικό. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ. Η κλιματική αλλαγή, η ρητορική για το κλίμα, ο φόβος για το κλίμα ή οποιαδήποτε άλλη κλιματική ανοησία στην χώρα - πάντα κάτι σχετικό με το "κλίμαμαμάάάά΄!!" αυξάνει ακόμη και το ποσοστό αυτοκτονιών.

Ο Florian Gann, πρώην πολεμικός ανταποκριτής (ή τι;) και πιθανώς επίσης ειδικός στο διάστημα, έχει παραισθήσεις μέσα στην βάναυση ζέστη του καλοκαιριού, η οποία τώρα ξαφνικά με ρίχνει κάτω, με ρίχνει στο πάτωμα της κουζίνας (και μάλιστα, με κλιματική ισχύ!) - και ενώ περιμένω τον γιατρό έκτακτης ανάγκης, τον ακούω, ακούω τον τρομερό Gann, να φωνάζει από μακριά: «Και πού, είπαμε, ότι οφείλεται αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;...." Φοβάμαι και αγχώνομαι. Νοιώθω ένοχος. Άκουγα καλοκαιρινή μουσική δυνατά στο αυτοκίνητο, το χέρι μου ανέμελα έξω από το παράθυρο, να κοιτάζει προς τον ήλιο και απολάμβανα τη ζωή στο έπακρο με γυαλιά ηλίου, συμπεριλαμβανομένων παγωτών sundaes και δροσερής μπύρας. Μετατρέπομαι σε αρνητή του καύσωνα. Αυτό μόνο μου έλειπε! Είμαι ένας τζόκερ της ζέστης! Οϊμέ!!!!!! Αλλά ας συνεχίσω με τον Gann, Florian (https://www.bo.de/nachrichten/wie-sich-das-klima-auf-die-psyche-auswirkt), μέσα από το πράσινο του τραινάκι-φάντασμα: «Η Επιτροπή Lancet για την Υγεία και την Κλιματική Αλλαγή προειδοποίησε ήδη από το 2015 ότι τα πράγματα που επηρεάζονται από την κλιματική αλλαγή, όπως το θερμικό στρες, οι ξηρασίες, οι πλημμύρες και ένας μεγαλύτερος αριθμός καταιγίδων θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχική υγεία των ανθρώπων, μεταξύ άλλων. Η κλιματική κρίση δημιουργεί πρόσθετα βάρη που θα οδηγήσουν σε νέες ψυχικές ασθένειες και θα αυξήσουν τη συνολική ανάγκη για θεραπεία, σύμφωνα με τη Γερμανική Εταιρεία Ψυχιατρικής και Ψυχοθεραπείας, Ψυχοσωματικής και Νευρολογίας (DGPPN).


Ένα κοκτέηλ από ευτυχισμένες αγελάδες, παρακαλώ!

Φτου, να πάρει!! Νάτοι και πάλι! Γεια σας αγόρια και κορίτσια από την σχολή των "ειδικών", σας γνωρίζουμε ήδη από την κορωνο-πανδημία! Είστε καθάρματα... Ώστε, οι εμβολιασμοί δεν είναι επιβλαβείς, χαχα! Αλλά εσείς οι ειδικοί δεν πτοήσθε από κάτι τέτοια, και φυσικά, για αυτές τις "σπουδαίες" σας γνώσεις υπάρχει πάντα κάπου μια εξαιρετικά παχυλή ανταμοιβή! Αλλά αυτή τη φορά ξεπεράσατε τον εαυτό σας. Έχω παραλύσει και βρίσκομαι σε σοκ ενώ συνεχίζω να διαβάζω με κομμένη την ανάσα, ότι ανεξάρτητοι ελεγκτές γεγονότων ή η Πράσινη Νεολαία ή κάποια άλλη "καρα-κορυφαία" αυθεντία ισχυρίζεται ότι έχει υπολογίσει ότι η θνησιμότητα (!) αυξάνεται κατά 2,2% ανά βαθμό θερμότητας - αν και αυτό οφείλεται κυρίως στην αύξηση της ψυχικής ασθένειας. Αλλά αυτό δεν φτάνει! Αγαπητοί μου συμπολίτες, εσείς οι λαπάδες, πιείτε περισσότερες κανάτες μπύρας! Φάτε περισσότερο σορμπέ λεμονιού... Μέχρι να χαμογελάσετε, επιτέλους! Όμως, εσείς οι κλαψοκακομοίρηδες καταστρέφετε κάθε υγιή στατιστική με την ψυχοπάθειά σας! Σταματήστε να κλαίτε και να κάνετε ανοησίες! Πάρτε δύναμη μέσα από πάρτυ! Θέλω επιτέλους να διαβάσω: Ο πληθυσμός τα πάει εξαιρετικά παρά την κλιματική αλλαγή, η καλλιέργεια φοινίκων στον Μέλανα Δρυμό έχει αυξηθεί, και το γάλα από ευτυχισμένες αγελάδες είναι πλέον διαθέσιμο και σε κοκτέηλ μπαρ ως ποτό!

Αλλά τώρα: Το εν λόγω κείμενο των έσχατων καιρών δυστυχώς συνεχίστηκε σε αυτό το επίπεδο υπό το πρόσημο της οικοσοσιαλιστικής επιστημονικής φαντασίας και τελικά βυθίστηκε πολύ χαμηλά. Πάνω απ' όλα, έλαμψε με τρομακτικά σενάρια, τα οποία προφανώς αντικατοπτρίζονται στα παραισθησιογόνα πρωτόκολλα αμέτρητων ψυχιάτρων, οι οποίοι είπαν στους δημοσιογράφους τι επιφυλάσσεται τώρα για την ανθρωπότητα (https://www.bo.de/nachrichten/wie-sich-das-klima-auf-die-psyche-auswirkt): «Όταν οι άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους σε δασικές πυρκαγιές όπως στην Ελλάδα ή στην πλημμύρα στην κοιλάδα Ahr, μένουν ίχνη.«Αυτό είναι τουλάχιστον αντάξιο ενός βραβείου Πούλιτζερ ή οποιουδήποτε άλλου βραβείου. Οποία  επιστημονική δήλωση!: οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αφήνουν το σημάδι τους στους ανθρώπους; Σωπάτε! Ποτέ στην ζωή μου δεν θα είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο από μόνος μου. Πάντα πίστευα ότι οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης δεν αφήνουν ίχνη, γι' αυτό ιδρύθηκε η Scotland Yard έτσι ώστε η Agatha Christie να τα φροντίσει με τη Miss Marple και στη συνέχεια ο James Bond να βρει τελικά τα ίχνη και να τα ανατινάξει. Στη συνέχεια υπάρχει σεξ και ποτό, "χτυπημένο! Όχι ανακατεμένο!"(**). Και τώρα αυτό!


Παίρνοντας τα ναρκωτικά μας εγκαίρως

Στο τέλος, ωστόσο, είναι πολύ καθησυχαστικό να γνωρίζουμε ότι οι πράσινοι πιστοποιημένοι διαγνωστικοί και πιθανώς και ορισμένοι επιστήμονες του Μάο και αναλυτές περιττωμάτων του WEF από 70 χώρες του ΠΟΥ φροντίζουν αυτό το πολύ, πολύ επικίνδυνο πράγμα και μας βοηθούν να πάρουμε Valium, λίθιο, μορφίνη και κάνναβη (σε υψηλές δόσεις) εγκαίρως όταν η κλιματική αλλαγή, η ηλίθια κακή, επιστρέφει και θέλει να μας δαγκώσει στο πόδι τη νύχτα! Για χρόνια, η "ψυχολόγος" Katharina van Bronswijk παρακολουθεί τις δαιδαλώδεις περιπτώσεις μιας "φάμπρικας" αντιμετώπισης ψυχικού τραύματος που ειδικεύεται σε ψυχικές περιπτώσεις. Θα μας βοηθήσει – σίγουρα! Ακούστε τα σοφά λόγια της: «Στην ψυχολογία, ο όρος κλιματικό άγχος δεν ορίζεται ομοιόμορφα», λέει η van Bronswijk, και δεν υπάρχει διάγνωση για το κλιματικό άγχος. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις κατάθλιψης που σχετίζονται με την έντονη ενασχόληση με την κλιματική αλλαγή – αλλά αυτές είναι λίγες περιπτώσεις, λέει η van Bronswijk. Το ήξερα: Μόλις χθες έγινα τόσο πράσινος στο πρόσωπο αφού απόλαυσα ένα κεμπάπ που μόνο στην θέα του μου ήρθε εμετός, τον οποίο και έκανα (και δεν μου αρέσει τόσο πολύ το πράσινο του στομαχικού περιεχομένου). Μετά από αυτό ένοιωσα καλύτερα, αλλά τώρα ξέρω: Αυτό οφείλεται στην κλιματική απάτη ή όπως αλλιώς λέγεται.


Λοιπόν, αγαπητέ αναγνώστη, τώρα πρέπει να σταματήσω εδώ... Θέλω απλώς να μεταβώ εσωτερικά στο ψυχολογικό γιουσουρούμ, όπου κυκλοφορούν όλοι οι άπλυτοι που βγάζουν σπυράκια με το άκουσμα της ύπαρξης μόνο δύο φύλων προκειμένου να "τσιμπήσω" μια γερή κατάθλιψη ή ίσως ακόμη και μια τέτοια ψύχωση, έτσι ώστε τη νύχτα - λίγο πριν από τον θερμικό θάνατο όλης της ανθρωπότητας - να τρέξω ξανά στους δρόμους σαν τον Freddy Krüger στον "Εφιάλτη"", και να ψαλιδίσω και κάτι! Και μια τελευταία λέξη για τον λαμπρό συγγραφέα Florian Gann (μήπως, άρα γε, έγραψε και τη βιογραφία της Baerbock...;): Θα δω αν έχει ήδη κάνει όνομα στον τομέα της ασήμαντης ψυχαγωγίας. Ίσως να παριστάνει και τον "Ghostbuster John Sinclair" - σε αναζήτηση της χαμένης ψυχής στα Καρπάθια;


(*) αναφέρεται ειρωνικά στον Γερμανό Υπουργό Υγείας Karl Lauterbach με παραφθορά της λέξης Klabautermann στα γερμανικά

βλ. εδώ: https://morethanbeerandschnitzel.com/speak-like-a-sailor-with-these-german-expressions/


(**) «shaken, not stirred» («χτυπημένο, όχι ανακατεμένο»): Ατάκα, σήμα κατατεθέν του Τζέημς Μποντ όταν πρόκεται να απολαύσει το ποτό του ανεξάρτητα υπό ποιες αντίξοες συνθήκες.


ΠΗΓΗ: https://ansage.org/psychoterror-wehe-bei-dir-geht-die-welt-nicht-unter/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%93-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%83%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Έρχεται κυβερνοεπίθεση στις τράπεζες – Ετοιμαστείτε»
    https://rumble.com/v3aa4k6-198667158.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα από αυτά πού έχουν στό διαβολικό "μυαλό" τους δέν θά κάνουν, γιατί, απλά δέν θά προλάβουν...!
      Η ΘΕ'Ι'ΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,
      καί θά εξαφανίσει κυριολεκτικά εν ριπή οφθαλμού τά σατανικά σχέδιά τους.

      Διαγραφή
  3. Ποιοι απέσυραν πυροσβεστικά του Στρατού από αποθήκη πυρομαχικών στον EBPO; - BINTEO
    https://www.oparlapipas.gr/2023/08/ebpo-binteo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!