Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Τα «εμβόλια» COVID-19 δεν έγιναν ποτέ με mRNA

 


Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, το γονιδιακό ρυθμιστικό πρόγραμμα υγιών ατόμων έχει υποστεί εκτεταμένη χειραγώγηση.

Σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες, οι ενέσεις COVID-19 με βάση το RNA παρήχθησαν χρησιμοποιώντας τροποποιημένο RNA, όχι αγγελιοφόρο RNA (mRNA).

Το τροποποιημένο RNA (modRNA) ενέχει σημαντικούς κινδύνους για την υγεία (https://www.floridahealth.gov/newsroom/2023/02/20230215-updated-health-alert.pr.html#:~:text=Fraiman%20J%20et%20al%2C%20Vaccine,%2C%20Bell's%20palsy%2C%20and%20encephalitis.).

Αυτοί οι κίνδυνοι δεν αφορούν μόνο τις τρέχουσες ενέσεις και ενισχυτικές δόσεις COVID-19 αλλά, αν δεν αναλάβουμε δράση τώρα, και όλα τα μελλοντικά εμβόλια με βάση το RNA.

mRNA και modRNA είναι διακριτά

Το mRNA εμφανίζεται φυσικά, κατοικεί στα κύτταρά μας για μικρό χρονικό διάστημα και είναι σχετικά ευαίσθητο. Αντιπροσωπεύει έναν συγκεκριμένο τύπο RNA υπεύθυνο για τη μεταφορά οδηγιών ή «μηνυμάτων» από τα γονίδιά μας, βοηθώντας στην παραγωγή πρωτεϊνών – των θεμελιωδών συστατικών των κυττάρων μας. Παράγεται συνεχώς ως μέρος των φυσιολογικών κυτταρικών διεργασιών, ολοκληρώνοντας τη λειτουργία του μόλις παραδοθούν τα μηνύματα και τελικά διασπαστούν στο σώμα.

Όταν το RNA από μια εξωτερική πηγή εισέρχεται στα κύτταρά μας (όπως το ιικό RNA), αυτά τα κύτταρα μπορούν να συνθέσουν ιικές πρωτεΐνες.

Παρ' όλο που ενημερωθήκαμε ότι οι ενέσεις COVID-19 περιέχουν mRNA, ένα εμβόλιο που βασίζεται σε «φυσικό» mRNA δεν θα αντέξει αρκετά για να προκαλέσει ανοσοαπόκριση προτού εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Για να καταστεί το mRNA βιώσιμο για τακτική ιατρική χρήση, οι επιστήμονες έπρεπε να το τροποποιήσουν τεχνητά (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0753332221007356?via%3Dihub) για να ενισχύσουν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και τη διάρκεια ζωής του, με αποτέλεσμα το modRNA.

Το modRNA έχει σχεδιαστεί για εκτεταμένη βιωσιμότητα και μέγιστη μετάφραση. Ενώ το mRNA εμφανίζει ένα μοτίβο έκφρασης ειδικά για το κύτταρο, το modRNA μπορεί να διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους τύπους κυττάρων.

Τι μας έφερε εδώ;

Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του mRNA το 1961 ήταν μια στιγμή μεγάλου επιστημονικού ενθουσιασμού. Πριν από αυτό το ορόσημο, είχαν υπάρξει προηγούμενες παρατηρήσεις αυτού του βραχύβιου αλλά ζωτικού ενδιάμεσου RNA, συμβάλλοντας στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα γονίδια δημιουργούν mRNA και του ρόλου του στην παραγωγή πρωτεϊνών.

Στην ουσία, το mRNA μεταφέρει γενετικές οδηγίες από το DNA του κυττάρου στα ριβοσώματα, επιτρέποντας τη συναρμολόγηση συγκεκριμένων πρωτεϊνών με βάση αυτές τις οδηγίες.

Λίγο μετά την ανακάλυψη, οι επιστήμονες ασχολήθηκαν με πειράματα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του mRNA για τη διευκόλυνση της διαδικασίας επούλωσης του σώματος. Το 1990, εισήγαγαν φυσικό (μη τροποποιημένο) mRNA στους σκελετικούς μύες ενός ποντικού, με αποτέλεσμα την παραγωγή μιας πρωτεΐνης που το ποντίκι δεν θα παρήγαγε φυσικά.

Ωστόσο, σύντομα έγινε φανερό ότι η μεταφορά φυσικού mRNA ήταν αναποτελεσματική. Ενώ λειτούργησε κατ' αρχήν, υποβαθμίστηκε γρήγορα και αποδείχθηκε αναποτελεσματικό για θεραπευτικούς σκοπούς.

Αυτή η συνειδητοποίηση οδήγησε στην εξερεύνηση του συνθετικού ή τεχνητά τροποποιημένου mRNA. Αρχικά, αυτή η έρευνα στόχευε στον επαναπρογραμματισμό και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων - το μοναδικό επίκεντρο του modRNA πριν από την πανδημία COVID-19.

modRNA

Πώς τροποποιείται το RNA; Για να το θέσουμε απλά, μία από τις τέσσερεις ενώσεις στο RNA υφίσταται τροποποίηση (π.χ., η φυσική νουκλεοσιδίνη ουριδίνη τροποποιείται για να δημιουργήσει συνθετική/τεχνητή μεθυλο-ψευδοουριδίνη). Το προκύπτον modRNA διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Αυξημένη σταθερότητα (παρουσιάζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μέσα στο σώμα).
  • Μειωμένη ανοσογονικότητα (προκαλεί μικρότερη διέγερση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος).
  • Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα (το modRNA παράγει περισσότερη πρωτεΐνη σε σύγκριση με ισοδύναμη ποσότητα mRNA).

Το ModRNA συντίθεται σε εργαστήριο (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/different-vaccines/how-they-work.html?CDC_AA_refVal=https%3A%2F%2Fwww.cdc.gov%2Fcoronavirus%2F2019-ncov%2Fvaccines%2Fdifferent-vaccines%2Fmrna.html).

Ωστόσο, η θεραπευτική εφαρμογή του modRNA στον άνθρωπο φέρνει στο προσκήνιο προκλήσεις και κινδύνους (https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1742706121003949?via%3Dihub).

Συγκεκριμένα, το modRNA περιέχει μια ιική αλληλουχία γονιδίων. Μόλις εισέλθει σε ένα κύτταρο, το modRNA επιτάσσει τον κυτταρικό μηχανισμό και τον επαναπρογραμματίζει για να παράγει μια ιική πρωτεΐνη, όπως η πρωτεΐνη ακίδα.

Ίσως το πιο εκπληκτικό, κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης εμβολίων και ενισχυτικών εμβολίων COVID-19, οι επιστήμονες γνώριζαν ήδη ότι η στοχευμένη παράδοση modRNA ήταν ανέφικτη. Το ModRNA δεν μπορεί να χορηγηθεί επιλεκτικά σε συγκεκριμένα κύτταρα. Ως αποτέλεσμα, επιτίθεται σε απόλυτα υγιή κύτταρα, παραβιάζοντας φυσικά εμπόδια όπως ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός.

Η συνεχής παραγωγή μιας τεχνητής ιικής πρωτεΐνης εξαντλεί την ενέργεια του κυττάρου, διαταράσσει το μεταβολισμό του και μειώνει την ικανότητα του κυττάρου να εκπληρώσει τις ζωτικές του λειτουργίες για ολόκληρο τον οργανισμό.

Για να επιδεινώσει τα πράγματα, το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει στη συνέχεια εκείνα τα κύτταρα που παράγουν πρωτεΐνες ιού.

Παρά τα σημαντικά αυτά μειονεκτήματα, οι Pfizer-BioNTech και Moderna προχώρησαν σε μεγάλης κλίμακας παραγωγή «εμβολίων» COVID-19 χρησιμοποιώντας modRNA.

Φυσική λοίμωξη έναντι ένεσης modRNA: Πώς αντιδρά το σώμα;

Η πρωτεΐνη ακίδα αναγνωρίζεται ευρέως ως επιβλαβής για το σώμα μας.

Στην περίπτωση μιας φυσικής λοίμωξης, το ανοσοποιητικό μας σύστημα προστατεύει τα κύτταρα του σώματός μας από τον ιό παράγοντας ειδικά αντισώματα, τα οποία μπορεί επίσης να παρέχουν διασταυρούμενη ανοσία έναντι των παραλλαγών του ιού.

Ωστόσο, με την ένεση modRNA, το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν μπορεί να εμποδίσει τα λιπιδικά νανοσωματίδια να παρέχουν modRNA σε όλα τα κύτταρα, όχι μόνο σε εκείνα με τον κατάλληλο υποδοχέα για δέσμευση ιών, όπως παρατηρείται σε φυσικές λοιμώξεις.

Διάκριση του ιού από το εμβόλιο

Ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι η απόκριση του σώματος στο εμβόλιο modRNA αντικατοπτρίζει την απόκρισή του στον πραγματικό ιό, αλλά αυτό είναι λανθασμένο.

Ας εξετάσουμε τον φυσικό ιό και πώς ανταποκρίνεται το σώμα μας σε αυτόν:

  • Το RNA του ιού λειτουργεί ως σχέδιο, που περιέχει οδηγίες για όλα τα συστατικά που απαιτούνται για την παραγωγή ενός νέου ιού, όχι μόνο για την πρωτεΐνη ακίδα.
  • Το RNA του ιού περιβάλλεται από ένα πρωτεϊνικό περίβλημα, οδηγώντας στην παραγωγή διαφόρων αντισωμάτων από το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το οποίο μπορεί να προσδώσει κάποιο επίπεδο διασταυρούμενης ανοσίας για την καταπολέμηση των παραλλαγών του ιού.
  • Η πλειοψηφία των αναπνευστικών ιών εμποδίζεται να εισέλθουν στο σώμα μας από το ανοσοποιητικό σύστημα που υπάρχει στον στοματικό και ρινικό βλεννογόνο. Ο ιός δεν εγχέει το RNA του στα αιμοφόρα αγγεία, αλλά συνδέεται με συγκεκριμένους υποδοχείς στις κυτταρικές επιφάνειες και εγχέει απευθείας RNA στα κύτταρα.
  • Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μόνο συγκεκριμένα κύτταρα με τους κατάλληλους υποδοχείς στις επιφάνειές τους μπορούν να μολυνθούν.

Ο ρόλος του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι να εξαλείψει τα μολυσμένα από ιούς κύτταρα, αποτρέποντας την αντιγραφή του ιού και τη μόλυνση νέων κυττάρων. Αφού κερδηθεί η μάχη (συνήθως μέσα σε λίγες ημέρες), το ανοσοποιητικό μας σύστημα σταματά τη διαδικασία.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε την απόκριση του σώματος στην ένεση modRNA ("το εμβόλιο"):

  • Το εμβόλιο περιέχει modRNA αποκλειστικά για την πρωτεΐνη ακίδα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διασταυρούμενη ανοσία από τον εμβολιασμό.
  • Σε αντίθεση με τον ιό, το εμβόλιο-modRNA στερείται πρωτεϊνικού φακέλου και αντ 'αυτού ενθυλακώνεται μέσα σε ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο.
  • Τα λιπιδικά νανοσωματίδια δεν απαιτούν υποδοχείς για την είσοδο κυττάρων. Η λιπιδική τους σύνθεση τους επιτρέπει να συγχωνεύονται απρόσκοπτα με την κυτταρική μεμβράνη.
  • Το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει αντισώματα για την καταπολέμηση αντιγόνων, συμπεριλαμβανομένων παθογόνων (ιών, βακτηρίων), ξένων σωματιδίων (σπόρια μυκήτων, αλλεργιογόνα) ή οποιωνδήποτε ουσιών που προκαλούν συγκεκριμένη ανοσοαπόκριση. Ωστόσο, τα λιπιδικά νανοσωματίδια που μεταφέρουν modRNA στερούνται αυτών των αντιγόνων, επιτρέποντάς τους να αποφύγουν την ειδοποίηση του συγκεκριμένου ανοσοποιητικού συστήματος και να προκαλέσουν μη ειδική φλεγμονή. Κατά συνέπεια, αυτή η δυναμική οδηγεί σε έξαρση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος, προκαλώντας αυξανόμενη παραγωγή αντισωμάτων κατά της πρωτεΐνης ακίδας. Κάθε επόμενη αναμνηστική δόση λιπιδικών νανοσωματιδίων παρέχει μια αυξανόμενη ποσότητα modRNA, διαιωνίζοντας τη συνεχή παραγωγή νέων πρωτεϊνών ακίδας.
  • Τα εμβόλια χορηγούνται σε μυς, αλλά η άμεση ένεση σε ένα μυϊκό κύτταρο είναι σχεδόν αδύνατη λόγω της διαφοράς μεγέθους μεταξύ της μεγάλης σύριγγας και του μικρού κυττάρου. Συχνά, οι σύριγγες θα τρυπήσουν ακούσια τα αιμοφόρα αγγεία, προκαλώντας την εναπόθεση του εμβολίου στον ενδοκυτταρικό χώρο μεταξύ των μυϊκών κυττάρων. Το υγρό σε αυτόν τον ενδοκυτταρικό χώρο, γνωστό ως λεμφικό υγρό, τελικά συγχωνεύεται με το αίμα λόγω της άφθονης παροχής αίματος στους μύες.
  • Το εμβόλιο και το αναμνηστικό modRNA θα συνεχίσουν να παράγουν πρωτεΐνη ακίδα για εβδομάδες ή και μήνες, μια σημαντική απόκλιση από μια φυσική λοίμωξη, καθώς ο κυτταρικός μας μηχανισμός (π.χ. το ένζυμο RNase) δεν μπορεί να αποικοδομήσει το τεχνητό modRNA. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι σοβαρές περιπτώσεις COVID-19 συνδέονταν μερικές φορές με δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (γνωστή ως «καταιγίδα κυτοκινών») και όχι με την παρουσία του ίδιου του ιού.

Κακό προφίλ ασφάλειας του modRNA

Οι πρώτες προκλινικές μελέτες πυροδότησαν αισιοδοξία σχετικά με τα οφέλη των ενέσεων με βάση το RNA. Ωστόσο, όταν δοκιμάστηκε σε ανθρώπους, η ικανότητα πρόκλησης ανοσολογικής απόκρισης αποδείχθηκε λιγότερο αποτελεσματική από την αναμενόμενη με βάση πειράματα σε ζώα.

Μια ανασκόπηση του Nature από το 2018 τόνισε ότι «πρόσφατες δοκιμές σε ανθρώπους έχουν δείξει μέτριες και, σε σπάνιες περιπτώσεις, σοβαρές αντιδράσεις στο σημείο της ένεσης ή συστηματικές αντιδράσεις για διαφορετικές πλατφόρμες mRNA».

Ως αποτέλεσμα, η προσοχή μετατοπίστηκε στο modRNA.

Το ενέσιμο modRNA μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβωση, οδηγώντας ενδεχομένως σε εγκεφαλικό επεισόδιο, έμφραγμα του μυοκαρδίου ή πνευμονική εμβολή και μπορεί επίσης να συμβάλει στο σχηματισμό θρόμβων αίματος εντός των αιμοφόρων αγγείων (https://doi.org/10.1073/pnas.0608647104).

Η ανάλυση βάσεων δεδομένων ανοικτής πρόσβασης από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου, αποκαλύπτει ότι αυτοί οι κίνδυνοι έχουν υλοποιηθεί ως πραγματικές παρενέργειες σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19.

Εμπιστευτική έκθεση σχετικά με τους θανάτους που σχετίζονται με τη νόσο COVID-19

Τον Ιούνιο του 2023, ως απάντηση σε αίτημα του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης, δημοσιεύθηκαν προηγουμένως εμπιστευτικές εκθέσεις της BioNTech προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA), δημοσιοποιώντας ορισμένες από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι εκθέσεις περιελάμβαναν δεδομένα που συλλέχθηκαν σε διάστημα έξι μηνών από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2022, καθώς και σωρευτικά δεδομένα από τον Δεκέμβριο του 2020 (pdf https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/03/3.PSUR-1.pdf).

Τα δεδομένα αποκάλυψαν 3.280 θανάτους σε μια ομάδα 508.351 ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο κατά τη διάρκεια μιας συνδυασμένης περιόδου που περιελάμβανε κλινικές δοκιμές και μετά την κυκλοφορία. Αυτοί οι θάνατοι, μαζί με δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συνέβησαν όταν οι κατασκευαστές εμβολίων ισχυρίστηκαν ότι οι ενέσεις με βάση το modRNA ήταν ασφαλείς.

Τα εμβόλια Covid δεν έγιναν ποτέ με mRNA


Η ιδέα του προγραμματισμού οποιουδήποτε κυττάρου στο σώμα μας να παράγει συνεχώς μια μεγάλη ποσότητα μιας ιικής πρωτεΐνης είναι παράλογη και έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές των φυσικών ιογενών λοιμώξεων, οδηγώντας σε υπερβολική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η επιβολή ενέσεων modRNA με βάση γονίδια, που διατίθενται στο εμπόριο ως εμβόλια, για απόλυτα υγιή άτομα είναι τόσο ανήθικη όσο και επικίνδυνη.

Διαβάστε το παρακάτω έγγραφο:



ΠΗΓΗ: https://greatgameindia.com/covid-19-vaccines-were-never-made-with-mrna/


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!