Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

(ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ) Dane Wigington, ερευνητής κλιματικής μηχανικής: Η αποτέφρωση στην Lahaina είναι θανατηφόρος καιρικός πόλεμος (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)



Από Greg Hunter 19 Αυγούστου 2023 (https://usawatchdog.com/author/greg-hunter/)

Ο ερευνητής κλιματικής μηχανικής Dane Wigington λέει ότι η ολική αποτέφρωση της Lahaina στη Χαβάη προκλήθηκε από ανθρωπογενή τροποποίηση του καιρού που ονομάζεται γεωμηχανική. Ο Wigington λέει ότι αυτή είναι πραγματικά μια επίθεση που χρησιμοποιεί «πόλεμο καιρού». Σύμφωνα με τον Wigington (https://www.geoengineeringwatch.org/), χρησιμοποίησαν την κλιματική μηχανική για να δημιουργήσουν ένα «φαινόμενο αεροδυναμικής σήραγγας ακριβώς πάνω από τη Lahaina» με ταχύτητες ανέμου έως και 100 μίλια την ώρα για να υπερθερμάνουν τη φωτιά. Ο Wigington εξηγεί: «Αυτό δημιουργεί ένα φαινόμενο φυσητήρα και αυτό κλιμακώνει τις θερμοκρασίες εκθετικά πάνω από αυτό που θα ήταν διαφορετικά. Λιώνουν χάλυβα σε όλο τον κόσμο με αυτόν ακριβώς τον τρόπο εδώ και χιλιάδες χρόνια, τροφοδοτώντας αέρα. Αυτό είναι το φαινόμενο φυσητήρα. Αυτό είναι το ίδιο με έναν φακό ακετυλενίου. Εάν κάψετε μόνο το ακετυλένιο, έχετε 1.500 βαθμούς. Όταν προσθέτετε οξυγόνο, τώρα παίρνετε 6.000 βαθμούς. Οι άνθρωποι δεν το σκέφτονται αυτό. Δεν χρειάζονται όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας (DEWs). . . . Υπάρχει ένα στρατιωτικό έγγραφο 140 σελίδων των ΗΠΑ που βρήκαμε και δημοσιεύσαμε στο GeoEngineeringWatch.org. Έχει τίτλο «Οι πυρκαγιές ως στρατιωτικό όπλο». Περιγράφει την προετοιμασία της επιφάνειας . . . πριν από την έναρξη της επιφανειακής αποτέφρωσης. Αυτό ακριβώς είδαμε σε εκείνη την περιοχή της Χαβάης. . . . Δεν μπορούμε να αποδείξουμε την πηγή ανάφλεξης στη Lahaina, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το πρότυπο για να συμβεί αυτό το γεγονός δεν μπορεί να διαχωριστεί από τις λειτουργίες κλιματικής μηχανικής».

Ο Wigington λέει ότι τα περίεργα και θανατηφόρα καιρικά φαινόμενα πρόκειται να ενταθούν. Ο Wigington επισημαίνει ότι εκατομμύρια στρέμματα καίγονται στον Βόρειο Καναδά, ενώ η Καλιφόρνια και οι δυτικές ΗΠΑ προετοιμάζονται για έναν τεράστιο τυφώνα που προέρχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Φαίνεται ότι κάποιος ήθελε να καεί η Lahaina στο έδαφος, ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι έπρεπε να πεθάνουν. Ο Wigington υποστηρίζει, «Έχουμε τους καπιταλιστές της καταστροφής που προσπαθούν να επωφεληθούν από κάθε κατακλυσμό, αλλά θα έλεγα ότι το διακύβευμα είναι πολύ, πολύ πιο σοβαρό. Αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το σύστημα υποστήριξης της ζωής του πλανήτη αποτυγχάνει. Πρέπει να ξέρουν γιατί αυτοί μας φέρνουν σε αυτό το σκοτεινό μέρος. Υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις στο παιχνίδι. . . . Η κλιματική μηχανική είναι ένα συγκεκαλυμμένο όπλο επειδή μπορεί να γονατίσει τους πληθυσμούς χωρίς ο πληθυσμός να συνειδητοποιήσει ποτέ ότι δέχεται επίθεση. Βυθίζουν τους πληθυσμούς σε δυσκολίες, και αυτό τους καθιστά ευκολότερο να ελεγχθούν. . . . Η κλιματική μηχανική απέχει πολύ από έναν αξιοπρεπή όρο. Αυτός είναι ο πόλεμος του καιρού. Εμείς στο GeoEngineeringWatch.org εστιάζουμε στη μεγαλύτερη τρύπα στο κάτω μέρος του σκάφους. Όποιες ανησυχίες κι αν έχουν οι άνθρωποι, για το πολιτικό θέατρο ή οποιαδήποτε ανησυχία έχουν, τίποτα από αυτά δεν θα έχει σημασία αν συνεχίσουμε στην τρέχουσα πορεία. Θέλω να πω, πολύ βραχυπρόθεσμα, τίποτα από αυτά δεν θα έχει πλέον σημασία».

Ο Wigington λέει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν με τα τρομερά προβλήματα που προκαλεί η μετεωρολογική μηχανική. Εάν υπάρχει μια κρίσιμη μάζα αφύπνισης, πολλές ζωές θα μπορούσαν να σωθούν και τουλάχιστον ένα μέρος του συστήματος υποστήριξης της ζωής του πλανήτη μπορεί να σωθεί. Ο Wigington λέει: «Είναι πολύ πιο εύκολο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους ελέγξεις. Ειδικά ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι μια ταχέως αυξανόμενη ευθύνη προς εκείνους που βρίσκονται στην εξουσία. Πολλοί πολίτες των ΗΠΑ είναι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ και δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που συμβαίνει. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία δεν θέλουν να φτάσουν σε ένα σημείο ώστε αυτοί οι πολίτες να βγουν στο δρόμο με τα παροιμιώδη δίκρανα και τους πυρσούς τους να τους αναζητούν. Έτσι, πρόκειται να εξασθενίσουν, να ελέγξουν και να μειώσουν αυτόν τον πληθυσμό όσο πιο γρήγορα μπορούν. Όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό σε αυτό το σημείο έχει τα μάτια του ερμητικά κλειστά. Έτσι, φυσικά, χρησιμοποιούν τον καιρό ως όπλο. Και γιατί να μην το κάνουν;»

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στην 55λεπτη συνέντευξη.

Ακολουθήστε τον Greg Hunter of USAWatchdog.com καθώς πηγαίνει ένας προς έναν με τον ερευνητή του κλίματος Dane Wigington, ιδρυτή του GeoEngineeringWatch.org για τις 8.19.23.




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/lahaina-incineration-is-deadly-weather?utm_source=substack&utm_medium=email


2 σχόλια:

  1. Οι αριθμοί που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στις Ένοπλες Δυνάμεις! Αριστείδης Κασιδόπουλος
    https://www.youtube.com/watch?v=XpMH2CS6YYI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουθενά σ'αυτόν τόν χιλιοβασανισμένο τόπο δέν πάει κάτι καλά,...όλα "εκπέμπουν"....μαυρίλα,....
    σκοτεινιά,...προδοσία,...
    αντίχριστο τρόπο σκέψης καί πράξης,...ένα "κράτος" έρμαιο τών διαβόλων,...πάμε κατ'ευθείαν γιά τόν καιάδα...μέ τόν φραπέ στό χέρι, τρομάρα μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!