Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ο κυβερνήτης της Χαβάης Josh Green ανακοινώνει ότι πάνω από 1.050 πολίτες της Lahaina, του Μάουι παραμένουν αγνοούμενοι, συμπεριλαμβανομένων παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δήμαρχος του Μάουϊ Richard Bissen δέχθηκε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Lahaina αυτή την εβδομάδα (https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/outrageous-maui-county-mayor-has-no-idea-how/). Ο Bissen δεν είχε ιδέα πόσα παιδιά αγνοούνται.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που η κόλαση σάρωσε την πόλη την Τρίτη 8 Αυγούστου. Ο δήμαρχος δεν έχει ιδέα πόσα παιδιά αγνοούνται!
Έχουν ήδη βρει πάνω από 110 νεκρούς στη φωτιά.

Ο κυβερνήτης της Χαβάης Josh Green  ανακοίνωσε την Κυριακή ότι πάνω από 1.000 άνθρωποι στη Lahaina του Μάουϊ εξακολουθούν να αγνοούνται, συμπεριλαμβανομένων παιδιών (https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1693372197740666914?s=20).


Κυβερνήτης της Χαβάης Josh Green:


«Περισσότεροι από 1.000 αγνοούνται, περίπου 1.050... Αν εύχομαι να είχαν χτυπήσει αυτές οι σειρήνες; Φυσικά, και το κάνω. Και νομίζω ότι η απάντηση ότι ο διαχειριστής έκτακτης ανάγκης από το Μάουϊ που παραιτήθηκε ήταν, φυσικά, μη ικανοποιητική για τον κόσμο, αλλά είναι αλήθεια ότι ιστορικά δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους προειδοποιήσεις για πυρκαγιές».

Μέσω Kanekoa The Great(βίντεο εντός του συνδέσμου)



ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/hawaii-governor-josh-green-announces-1050-lahaina-maui/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-08-21


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!