Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ: Η ετυμηγορία ανακοινώθηκε: ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι «ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ενώ συνεχίζει να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τις ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA (Βίντεο)



Δρ Naomi Wolf: «Φέραμε τις αποδείξεις... Αυτοί είναι απόλυτοι εγκληματίες»

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι πρέπει ακόμα να κάνουμε αυτή τη συζήτηση τον Αύγουστο του 2023, και όμως, τόσοι πολλοί Χριστιανοί και ακόμη και γνωστοί Χριστιανοί ηγέτες αρνήθηκαν να μετανοήσουν για την υποστήριξή τους στα θανατηφόρα γενετικά εμβόλια.

Και υπάρχουν μερικά πολύ μεγάλα ονόματα εκεί έξω που πρέπει να μετανοήσουν. Franklin Graham(*). Robert Jeffress (**). Πάπας Φραγκίσκος. Αυτοί και πολλοί άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είναι «υπέρ της ζωής» ενώ πιέζουν για τις θανατικές βολές.

Και δεν είναι μόνο τα εμβόλια Covid. Πολλά άλλα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου RSV και ορισμένων από τα εμβόλια της γρίπης, μετατρέπονται τώρα στη συνθετική τροποποιημένη τεχνολογία mRNA που σκοτώνει ανθρώπους όλων των ηλικιών από τότε που εισήχθη στο κοινό τον Ιανουάριο του 2021.

Μεταξύ των πιο ευάλωτων σε αυτά τα εμβόλια είναι τα μωρά μέσα στην μήτρα.

«Και ως αποτέλεσμα πεθαίνουν τα μωρά», δήλωσε η δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast War Room του Steve Bannon.

Είπε ότι οι γιατροί που είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια σε γυναίκες που ήταν έγκυες ή προσπαθούσαν να μείνουν έγκυες «τιμωρήθηκαν οικονομικά».

Εκείνοι οι γιατροί που διέδωσαν το ψέμμα ότι τα εμβόλια ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά» για τις έγκυες γυναίκες ανταμείφθηκαν οικονομικά.

Αυτό είναι πραγματικά ένα βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε (και δεν σας χαστουκίζω με τον τίτλο "πρέπει να παρακολουθήσετε" σε κάθε βίντεο όπως ορισμένοι παραγωγοί περιεχομένου) με την Δρ Wolf, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι μια ένθερμη φιλελεύθερη φεμινίστρια που δεν ήθελε να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Αλλά ακολούθησε τα χρήματα και ακολούθησε τα γεγονότα προτού βγάλει αυτές τις προειδοποιήσεις. Παρακαλώ, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΣΑΣ, τη χριστιανική οικογένεια και τους φίλους σας και ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» ενώ συνεχίζει να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ.


Αυτό είναι ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ.


(βίντεο: εντός του συνδέσμου)


«Ναι, φέραμε τις αποδείξεις», δήλωσε η Wolf, δείχνοντας στους ακροατές την ανάλυση της έκθεσης της Pfizer που μοιράστηκε στον ιστότοπό της, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης Pfizer 69 (https://dailyclout.io/pfizer-fda-cdc-knew-dire-harm-to-babies-dr-walensky-urged-vaccination-for-pregnant-women-anyway/), που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2023 από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) με δικαστική εντολή.

Η Amy Kelly, διευθύντρια προγράμματος του Wolf's DailyClout Pfizer Documents Analysis Project, χαρακτήρισε τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από αυτή την παρτίδα κλινικών εγγράφων της Pfizer, οι οποίες περιελάμβαναν μια «Αθροιστική ανασκόπηση ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ και ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ», «ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ» που δημοσιοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με μια έκθεση του LifeSite News, το έγγραφο της Pfizer αποκάλυψε ότι στις κλινικές δοκιμές της, «ανεπιθύμητες ενέργειες» εμφανίστηκαν σε πάνω από το 54% των περιπτώσεων «μητρικής έκθεσης» στο εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, της εισπνοής και της επαφής με το δέρμα) (https://dailyclout.io/pfizer-fda-cdc-knew-dire-harm-to-babies-dr-walensky-urged-vaccination-for-pregnant-women-anyway/). 53 γυναίκες (21%) στη δοκιμή υποβλήθηκαν σε αυτόματες αμβλώσεις «μετά από εμβολιασμό BNT162b2 (Pfizer mRNA)», και έξι περιπτώσεις πρόωρου τοκετού οδήγησαν σε δύο θανάτους νεογέννητων.

Η Wolf διαβεβαίωσε τον Bannon ότι «αυτά είναι σίγουρα αγέννητα μωρά» που σκοτώνονται, δεδομένου ότι περιλαμβάνουν το θάνατο παιδιών δεύτερου και τρίτου τριμήνου, τα οποία ακόμη και πολλοί υποστηρικτές των αμβλώσεων θεωρούν «πρόσωπα».

H Wolf σημείωσε ότι παρά τη γνώση αυτών των «τρομερών εμβρυϊκών και βρεφικών βλαβών, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου», που προκλήθηκαν από τις ενέσεις mRNA COVID, τόσο η Pfizer όσο και ο FDA «ξεκίνησαν μια επιθετική εκστρατεία για να εμβολιάσουν τις γυναίκες ούτως ή άλλως».

Εξηγεί στην παραπάνω συνέντευξη βίντεο ότι η Pfizer έστειλε αυτήν την αναφορά στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις 10 Απριλίου 2021, πράγμα που σημαίνει ότι το CDC σίγουρα γνώριζε ότι το τρύπημα mRNA προκάλεσε τους θανάτους αγέννητων μωρών.

Και όμως, σε αυτό που η Wolf περιέγραψε ως «συγκλονιστική» εξέλιξη, τρεις ημέρες αργότερα η τότε διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky «έδωσε συνέντευξη Τύπου από τον Λευκό Οίκο δηλώνοντας ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει να κάνουν το εμβόλιο mRNA, ότι ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό».

Η Walensky δήλωσε τότε (https://youtu.be/b-BD6jekano): «Δεν παρατηρήθηκαν ανησυχίες για την ασφάλεια των ατόμων που εμβολιάστηκαν στο τρίτο τρίμηνο ή ανησυχίες για την ασφάλεια των μωρών τους. Ως εκ τούτου, το CDC συνιστά στις έγκυες να λάβουν το εμβόλιο COVID-19.

Στην πραγματικότητα, όπως σημείωσε η Wolf, η Walensky δήλωσε ότι «δεν υπήρχε κακή στιγμή για να το πάρετε», συμπεριλαμβανομένων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια εγκυμοσύνη.

«Πρόκειται λοιπόν για ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που έχουν αναλάβει τη θεραπεία, τη φροντίδα του πιο ευάλωτου πληθυσμού, που είναι οι έγκυες γυναίκες. Και όταν είσαι έγκυος, εμπιστεύεσαι τον γυναικολόγο σου, κάνεις ό,τι σου λένε», είπε η Wolf στον Bannon.

Παρεμπιπτόντως, οι νέοι υγιείς αθλητές συνεχίζουν να πέφτουν νεκροί. Αναφέρθηκε μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες ότι ο 23χρονος ξεχωριστός μπασκετμπολίστας του Χιούστον, Reggie Chaney (https://www.cbssports.com/college-basketball/players/3041958/reggie-chaney/), ο έκτος άνθρωπος της χρονιάς του AAC 2022-23 για την ομάδα των Cougars που κέρδισε 33 καλύτερα παιχνίδια προγράμματος το 2022-23, πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα, αναφέρει το CBS Sports (https://www.cbssports.com/college-basketball/news/reggie-chaney-ex-arkansas-houston-forward-who-was-named-aac-sixth-man-of-the-year-dies-at-23/). Δύο ακόμη αθλητές έχασαν ξαφνικά τη ζωή τους την Κυριακή σε αγώνα τριάθλου στην Ιρλανδία (https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/two-athletes-die-during-triathlon-swim-ironman-ireland/).



Ιερώνυμος - ο Ζορρό του εμβολίου "Εδώ είναι το εμβόλιο και εκεί ο θάνατος" (Πηγή: https://choratouaxoritou.gr/wp-content/uploads/2021/07/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82-2.png)


Εμβόλιο: Επιχείρηση «πειθώ» από Μητσοτάκη στη συνάντηση με Ιερώνυμο - «Η εκκλησία να παροτρύνει τους καχύποπτους»

Πηγή τίτλου: https://www.ethnos.gr/Politics/article/163916/embolioepixeirhshpeithoapomhtsotakhsthsynanthshmeieronymohekklhsianaparotryneitoyskaxypoptoys)


Πηγή εικόνας: https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2021-01-05/ieronimos-mitsotakis-a.jpg



Πηγή εικόνας: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/a/ac/Ou_foneyseis.jpg/375px-Ou_foneyseis.jpg



ΠΗΓΗ: https://leohohmann.com/2023/08/22/must-watch-video-the-verdict-is-in-no-one-can-claim-to-be-pro-life-while-continuing-to-support-mrna-injections/


*

Περισσότεροι ευαγγελιστές του θανατηφόρου και βρεφοκτόνου εμβολίου

(*) Franklin Graham: Ο William Franklin Graham III (γεννημένος στις 14 Ιουλίου 1952) είναι Αμερικανός ευαγγελικός ευαγγελιστής και ιεραπόστολος. Συμμετέχει συχνά σε περιοδείες χριστιανικής αναβίωσης και πολιτικό σχολιασμό. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ευαγγελιστικής Ένωσης Billy Graham (BGEA) και του Samaritan's Purse, μιας διεθνούς χριστιανικής οργάνωσης αρωγής. Ο Γκράχαμ έγινε «αφοσιωμένος χριστιανός» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) το 1974 και χειροτονήθηκε το 1982 και έκτοτε έχει γίνει δημόσιος ομιλητής και συγγραφέας. Είναι γιος του Αμερικανού ευαγγελιστή Billy Graham[3] 
(Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Franklin_Graham)


(**) Robert Jeffress: Robert James Jeffress Junior (γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1955) είναι Αμερικανός νότιος βαπτιστής πάστορας, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και τηλεευαγγελιστής. Είναι ο ανώτερος πάστορας της Πρώτης Βαπτιστικής Εκκλησίας των 14.000 μελών[2] [νεκρός σύνδεσμος], μιας μεγάλης εκκλησίας στο Ντάλας του Τέξας,[3] και είναι συνεργάτης του Fox News. [4] Τα κηρύγματά του μεταδίδονται στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα Pathway to Victory, το οποίο μεταδίδεται σε περισσότερους από 1.200 τηλεοπτικούς σταθμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και 28 άλλες χώρες και ακούγεται σε 900 σταθμούς και μεταδίδεται ζωντανά σε 195 χώρες. [5][6] (Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Jeffress)




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΒΌΜΒΑ ΑΠΟ τον Bhakdi ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΛΟΛΙΑ ΆΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ!!!
    https://katohika.gr/diethni/pyriniki-vomva-apo-ton-bhakdi-me-avto-tha-antikatastisoun-ta-evlolia-amesa-kai-grigora/?fbclid=IwAR2UfwgQ9zKAcuNXVH7Ymn7HtqtjWb7jenz0_QmWpFK7OFbgUCcRdZQrsOo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!