Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Οι ενέσεις Pfizer/BioNTech άλλαξαν τον Οκτώβριο του 2021 από «τοξικές και ακατάλληλες ως ενέσεις mRNA» (μωβ καπάκι) σε «διορθωμένες αλλά ακόμα τοξικές και ακατάλληλες» (γκρι καπάκι)



Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λαμπρή ανάλυση και αποκάλυψη εσκεμμένων ατασθαλιών από την ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή υγείας –τον Ευρωπαϊκό Ιατρικό Οργανισμό (EMA)– δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν διαπιστώσω ότι απαγορεύεται σύντομα και ο καλός καθηγητής λογοκρίνεται, ακόμη και φυλακίζεται.


Big h / t σε kerrylynn

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ στο Vimeo (https://vimeo.com/807279310)

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Ο καθηγητής Gabriele Segalla (βιοχημικός, ειδικός στη χημεία μικρογαλακτωμάτων και κολλοειδών συστημάτων, συγγραφέας του "Pandora's Vaccine") εξηγεί πώς πιστεύει ότι αυτές οι ενέσεις σκοτώνουν ανθρώπους (με έμφαση στα LNPs και όχι στην πρωτεΐνη ακίδα), αλλά είναι φαινομενικά αβλαβείς για άλλους. Παρέχει επίσης αποδείξεις ότι η Pfizer γνώριζε τους κινδύνους. "


Σημειώσεις:

Μια σαφής και συνοπτική εξήγηση των αιτιών των διαφόρων τύπων συσσώρευσης, της αστάθειας της παροχής mRNA, των κινδύνων και των αστοχιών των ρυθμιστικών διαλύματος σακχαρόζης και των ηλεκτρολυτών.

Οι τεράστιες βόμβες για μένα ήταν οι δηλώσεις της BioNTech στην αίτησή της για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις 26 Νοεμβρίου 2019 στον EMA - ότι η Pfizer πρέπει να ήταν εξοικειωμένη (αλλά όχι απαραίτητα με την BARDA) - που περιγράφουν λεπτομερώς γιατί η τεχνολογία mRNA της ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείται ως ενέσιμη θεραπεία mRNA.

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2020, ο EMA χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τις ίδιες ακριβώς μεθόδους, συστατικά και τεχνολογία.

Οι δόσεις BioNTech του Cominarty ήταν εξαιρετικά ασταθείς και

  • έπρεπε να διέλθουν στους 72 βαθμούς C κάτω από το μηδέν,

  • έπρεπε να φέρονται σε θερμοκρασία δωματίου 25 βαθμών C,

  • έπρεπε να αραιωθούν,

  • έπρεπε να προστεθούν περισσότεροι αποσταθεροποιητικοί ηλεκτρολύτες,

  • έπρεπε να αναδεύονται δέκα φορές (όχι να ανακινούνται) και στη συνέχεια να εγχέονται σε βραχίονα 37 βαθμών C

που σημαίνει ότι οι παγωμένες και ασταθείς δόσεις έπρεπε να διασχίσουν μια αύξηση θερμοκρασίας 109 βαθμών C!!

Μια άλλη βόμβα - μόλις 10 μήνες μετά την αρχική έγκριση της Cominarty, τον Οκτώβριο του 2021, οι Pfizer/BioNTech υπέβαλαν αίτημα έγκρισης για ένα «νέο και βελτιωμένο» παρασκεύασμα που προοριζόταν να διορθώσει καταστροφικά λάθη στην πρώτη έκδοση. Η έκδοση 2 είχε πιο σταθερό περιεχόμενο σε φιαλίδια που θα μπορούσαν να αποθηκευτούν στο ψυγείο, αλλά και πάλι με όλα τα άλλα καταστροφικά προβλήματα με ηλεκτρολύτες και ρυθμιστικά διαλύματα.

Εδώ είναι το θέμα - ο EMA ενέκρινε αμέσως την έκδοση 2 της ένεσης Pfizer / BioNTech, αλλά άφησε το ασταθές και πιο επικίνδυνο παρασκεύασμα έκδοσης 1 στο ράφι!

Τουλάχιστον, τα αρχικά φιαλίδια θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί και αντικατασταθεί από τα νέα – ακόμη και αν αυτό σήμαινε καθυστέρηση μερικών εβδομάδων έως ενός μήνα πριν γίνουν διαθέσιμα τα νέα φιαλίδια (γκρι καπάκι).

Το αρχικό – πρώτο – σκεύασμα των Pfizer/BioNTech έχει/είχε μωβ καπάκι, το νέο σκεύασμα έχει γκρι καπάκι.

Μόνο για τους πρώτους δέκα μήνες των δόσεων που χορηγήθηκαν στις ΗΠΑ και την Ευρώπη το 2021, έχουμε αυτό:

Πρώτα η ΕΕ (https://ourworldindata.org/grapher/covid-vaccine-doses-by-manufacturer?country=~European+Union)



Τα δύο τρίτα όλων των ενέσεων Pfizer/BioNTech χορηγήθηκαν πριν από την έκδοση 2.0

Τώρα οι ΗΠΑ (https://ourworldindata.org/grapher/covid-vaccine-doses-by-manufacturer?country=~USA)


Οι ΗΠΑ σταμάτησαν να παρέχουν δεδομένα σχετικά με τις δόσεις ανά κατασκευαστή στους ανθρώπους του OWD πριν από 5 μήνες. Δεν θυμάμαι να είδα ένα ενημερωμένο αίτημα EUA στον FDA για την έκδοση 2 τον Οκτώβριο του 2021, αλλά μπορεί να μου διέφυγε.

Ούτε θυμάμαι να έχω δει τίποτα για οποιαδήποτε άλλη ρυθμιστική αρχή υγείας - Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία κ.λπ. είτε για αυτό το θέμα - οι άνθρωποι που έκαναν ένεση σε άλλες χώρες γνωρίζουν, άρα γε, ότι υπήρχε μια «νέα και βελτιωμένη» ένεση Cominarty διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2021 που ήταν λιγότερο θανατηφόρα από την αρχική;

Η ιταλική νομοθεσία έχει αυστηρές απαιτήσεις και κυρώσεις κατά αυτού του είδους εγκλήματος. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης - αλλά - σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, το ιταλικό δίκαιο δεν διέπεται από την EUA, το Πεντάγωνο και την BARDA.

ΠΗΓΗ: https://peterhalligan.substack.com/p/pfizerbiontech-injections-were-changed?utm_source=substack&utm_medium=email



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!