Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Πώς το μουσικό βίντεο "Vaccine Zombie" προέβλεψε (!!!...) τον COVID-19 - Ανατομία του πανδημικού-βιομηχανικού-συμπλέγματος



Ένα επαναλαμβανόμενο θέμα που προσπάθησα να εκθέσω με το 'Forgotten Side of Medicine' είναι οι ξεχασμένες ιστορίες των προηγούμενων θυμάτων του ιατρικού-βιομηχανικού συμπλέγματος. Ένα από τα πιο σημαντικά συμπεράσματα από αυτές τις ιστορίες είναι ότι οι ίδιες τραγωδίες επαναλαμβάνονται και πολλές από τις απίστευτες ατασθαλίες που βλέπουμε τώρα με τα εμβόλια COVID-19 έχουν συμβεί στην πραγματικότητα (και έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί) πολλές φορές στο παρελθόν.

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι πλάσματα της συνήθειας και ολόκληρος ο μηχανισμός προπαγάνδας είναι αρκετά μη δημιουργικός, μόλις μια μέθοδος χειραγώγησης του κοινού αποδειχθεί αποτελεσματική, επαναχρησιμοποιείται μέχρι το τέλος του χρόνου από κυβερνήσεις και εταιρείες που επιδιώκουν να πουλήσουν κάτι άσεμνο στο αμερικανικό κοινό.

Εξαιτίας αυτού, επιδίωξα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να:

• Εκθέσω τα ψέμματα που όλοι είδαμε καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

• Δείξω πώς ακριβώς συναρμολογήθηκαν.

• Επισημάνω πώς κάθε ένα από αυτά χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν.

Η ελπίδα μου είναι ότι κάνοντας καθένα από αυτά, μπορώ να παίξω ένα ρόλο στο να αντισταθούμε στα σχέδια που μαγειρεύονται από εταιρείες δημοσίων σχέσεων και τμήματα μάρκετινγκ. Μέχρι να υπάρξει αυτή η ανοσία, τα πράγματα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα, όπως ο τρόπος με τον οποίο χειριστήκαμε τον COVID-19, θα συνεχίσουν να πιέζονται στο κοινό.


Το Πανδημικό-Βιομηχανικό-Σύμπλεγμα

Ορισμένες μέρη εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είχαν μια μακροχρόνια πολιτική να προωθούν κάθε νέα μολυσματική ασθένεια. Σύμφωνα με την αντίληψή μου (που μπορεί να είναι λάθος), αυτό υποκινείται κυρίως από την ανάγκη αυτών των οργανισμών να δικαιολογήσουν την σημασία τους στο Κογκρέσο, ώστε να μπορούν να λάβουν την επιθυμητή χρηματοδότηση στον ετήσιο προϋπολογισμό. Με τη σειρά τους, όλοι οι άλλοι το ακολουθούν επειδή:

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρέσει να πωλούν μηνύματα που βασίζονται στον φόβο.

Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς ηγέτες μας έχουν ελάχιστη γνώση της δημόσιας υγείας, οπότε συνήθως υπακούουν σε αυτό που είτε οι «ειδικοί» είτε τα μέσα ενημέρωσης τους λένε να κάνουν.

Σημείωση: Αυτό ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του COVID-19. Όπως περιγράφεται λεπτομερώς στα εξαιρετικά απομνημονεύματα του Scott Atlas σχετικά με την ομοσπονδιακή αντιμετώπιση του κορωνοϊού (https://www.amazon.com/Plague-Upon-Our-House-Destroying/dp/163758220X), ο Ron DeSantis ήταν ένας από τους μοναδικούς κυβερνήτες που επέλεξαν να προσπαθήσουν να κατανοήσουν οι ίδιοι τα δεδομένα για να αναπτύξουν μια τεκμηριωμένη πολιτική για την πανδημία αντί απλώς να αναβάλουν σε ειδικούς. Ο DeSantis 
δέχθηκε ευρεία επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης για αυτό, αλλά τελικά δικαιώθηκε από τα αποτελέσματα που πήρε για τη Φλόριντα. Ο μόνος άλλος κυβερνήτης που γνωρίζω που έκανε κάτι παρόμοιο με τον DeSantis ήταν η Kristi Noem από τη Νότια Ντακότα.


• Τα μηνύματα αυτά προωθούν τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας. Συγκεκριμένα, η βιομηχανία, παρουσιάζεται να χρησιμεύει ως οι «ήρωες» που μας σώζουν από την ασθένεια και πληρώνονται πολλά χρήματα στη διαδικασία (με προϊόντα που είναι συχνά ελαττωματικά και επιβλαβή).

Η φαρμακευτική βιομηχανία είναι ο κύριος χορηγός των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, παρέχοντας περαιτέρω κίνητρα για αυτό το είδος κάλυψης.

Εξαιτίας αυτού, έχουμε μια σχεδόν ετήσια παράδοση των μέσων μαζικής ενημέρωσης να διαφημίζουν κάποια νέα μολυσματική ασθένεια για να τρομοκρατηθούμε, παρά τις προβλέψεις αυτές που σχεδόν ποτέ δεν επαληθεύονται. Με τον ίδιο τρόπο, αυτό που αρχικά με έκανε να ανησυχώ τόσο πολύ για τον COVID-19 ήταν ότι μεταξύ Δεκεμβρίου 2019 και αρχών Μαρτίου 2020, τα μέσα ενημέρωσης υποβάθμισαν ενεργά τυχόν ανησυχίες σχετικά με αυτό (π.χ. "είναι απλώς μία γρίπη,  Bro" https://www.reddit.com/r/China_Flu/comments/fekfcm/compilation_of_its_just_a_flu_bro_posts/) που φαινόταν πολύ περίεργο, δεδομένου ότι όλες οι πληροφορίες επί τόπου έδειξαν ότι αυτή ήταν επιτέλους η επικίνδυνη πανδημία για την οποία το CDC είχε προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες.

Σημείωση: για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το πανδημικό-βιομηχανικό-σύμπλεγμα, η πιο λεπτομερής περίληψη που έχω συναντήσει μπορεί να βρεθεί στο The Real Anthony Fauci (https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens-ebook/dp/B08XQYGC68).


Ζόμπι του εμβολίου

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, είδα ένα μουσικό βίντεο που κορόϊδευε τον Ομοσπονδιακό Μηχανισμό Αντιμετώπισης της Πανδημίας βασισμένο στο διάσημο μουσικό βίντεο του Μάϊκλ Τζάκσον (https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA). Καθώς αυτό το σύντομο βίντεο αποτελεί το θεμέλιο αυτού του άρθρου, θα ήθελα να σας ζητήσω να το παρακολουθήσετε πριν προχωρήσετε περαιτέρω:

(BINTEO: https://www.brighteon.com/e6c842d1-0388-4dc0-8fd9-c84f23f735c2)


Σημείωση: το βίντεο που μεταφορτώθηκε αρχικά στο Substack δεν μεταφορτώθηκε σωστά. Το παραπάνω βίντεο λειτουργεί τώρα και μπορεί επίσης να προβληθεί στον ιστότοπο του συγγραφέα (https://www.brighteon.com/e6c842d1-0388-4dc0-8fd9-c84f23f735c2).

Αυτό που πρέπει να σας κάνει εντύπωση αμέσως είναι πόσο ακριβώς αυτό το βίντεο προέβλεψε πολλά από αυτά που συνέβησαν μια δεκαετία αργότερα με το COVID-19. Το αξιοσημείωτο με το βίντεο του 2010 ήταν ότι ήταν μια προσπάθεια να παρασχεθεί μια σατιρική υπερβολική αναπαράσταση του τι συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009, όπου η «έκτακτη ανάγκη της γρίπης των χοίρων» χρησιμοποιήθηκε για να ωθήσει ένα πειραματικό εμβόλιο στον πληθυσμό, το οποίο στη συνέχεια τραυμάτισε αρκετούς ανθρώπους για να αναγνωριστούν ορισμένοι από τους κινδύνους του από το ιατρικό επάγγελμα (π.χ. προκάλεσε περιπτώσεις ναρκοληψίας https://www.cbsnews.com/news/how-a-swine-flu-shot-led-to-narcolepsy/).

Δυστυχώς, με τον ίδιο τρόπο που οι τεχνικές προπαγάνδας που λειτουργούν αντιγράφονται με άνθρακα εάν αποδειχθεί ότι λειτουργούν, αυτές οι τεχνικές κλιμακώνονται επίσης κάθε φορά που μπορεί να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά τους. Η καλύτερη αναλογία που μπορώ να δώσω σε αυτό είναι ο κύκλος μιας κακοποιητικής σχέσης, μόλις ένας ορισμένος βαθμός κακοποίησης γίνει κανονικός και αποδεκτός στη σχέση, αυτό ακολουθείται πάντα από μια κλιμάκωση του ποσού της κακοποίησης που συμβαίνει μέσα στη σχέση.

Σημείωση: Αυτή η κλιμάκωση είναι κάπως παρόμοια με το πώς οι θέσεις στόχων με τα εμβόλια μετακινούνται συχνά αφού αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους και πρέπει να εφαρμοστούν όλο και πιο ακραία μέτρα «δημόσιας υγείας» (https://www.midwesterndoctor.com/p/why-do-vaccines-continually-fail).

Ως αποτέλεσμα, αυτό που αποδείχθηκε εντελώς υπερβολικό το 2010 έγινε η «νέα κανονικότητα» το 2020.

Το CDC και η αποκάλυψη των ζόμπι

Το 2011, το CDC αποφάσισε να ξεκινήσει μια εκστρατεία δημοσιότητας μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βασική πρόληψη καταστροφών, πλαισιώνοντάς την στο είδος τρόμου ζόμπι με ετικέτες για το πώς το CDC θα σώσει όλους, όπως "Ποτέ μην φοβάστε - το CDC είναι έτοιμο".



Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο σε αυτή την εκστρατεία είναι το πόσο αλληλεπικαλύπτεται με το μουσικό βίντεο του 'Vaccine Zombie', σε σημείο που σκέφτηκα ότι πρέπει να ενέπνευσε το βίντεο μέχρι που επαλήθευσα ότι βγήκε 9 μήνες αργότερα. Αφού πολλοί άνθρωποι επέστησαν την προσοχή στις απόκοσμες ιδιαιτερότητές του με την αντιμετώπιση της πανδημίας, το CDC ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ- αλλά ευτυχώς, μπορεί ακόμα να προβληθεί στο αρχείο του διαδικτύου (http://web.archive.org/web/20110615205201/http://emergency.cdc.gov/socialmedia/zombies_blog.asp).

Μέρος της εκστρατείας περιελάμβανε τη μετατροπή του σε κόμικ (το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το αρχείο εδώ https://web.archive.org/web/20200420145305/https://stacks.cdc.gov/view/cdc/6023/cdc_6023_DS1.pdf). Σε αυτό το κόμικ, ο πρωταγωνιστής έχει μια αποκάλυψη ζόμπι να ξεσπάει γύρω του και σύντομα του δίνεται εντολή να κρυφτεί στο σπίτι (καραντίνα) ενώ περιμένει τις οδηγίες από το CDC καθώς του τελειώνουν τα τρόφιμα. Ήθελα να επισημάνω μερικά μέρη του:

Πρώτον, όταν τα ζόμπι εμφανίζονται στο σπίτι, τα ζώα είναι τα πρώτα που τα παρατηρούν, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ρημαγμένης γάτας (έχω ονομάσει τη γάτα CDC):











Εμβόλιο ζόμπι και COVID-19

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν δικαιολογημένα ότι η καμπάνια ζόμπι του CDC ήταν μια μορφή προγνωστικού προγραμματισμού που χρησιμοποιήθηκε για να προετοιμάσει το κοινό για συμμόρφωση κατά τη διάρκεια του COVID-19. Πιστεύω ότι υπάρχει και μια άλλη εύλογη εξήγηση: αυτό το κόμικ ήταν μια ειλικρινής απεικόνιση της ψυχής του CDC και απλώς μας έδωσε ένα παράθυρο στην ίδια διαδικασία σκέψης που εμφανίστηκε αργότερα κατά τη διάρκεια του COVID-19.

Στο επόμενο μέρος του άρθρου, θα εξετάσουμε πώς σχεδόν κάθε πράγμα που περιέχεται στο 'Εμβόλιο ζόμπι'» συνέβη κατά τη διάρκεια του COVID-19. Αν κάποιος από εσάς έχει παραδείγματα που δεν συμπεριέλαβα εδώ που ταιριάζουν καλύτερα με κανέναν από τους στίχους, θα ήμουν ευτυχής να τα συμπεριλάβω. Ενώ διαβάζω αυτά, για να αξιοποιήσω στο έπακρο, θα πρότεινα να ακούσετε το μουσικό βίντεο:

(ΒΙΝΤΕΟ εντός του συνδέσμου)













Έχω συναντήσει επίσης κάποιον που είχε την ίδια εμπειρία με την ξαδέρφη της Nicki Minaj (https://amidwesterndoctor.substack.com/p/adverse-reactions-to-covid-vaccines?s=w). Επιπλέον, ένας από τους συναδέλφους μου είχε έναν ασθενή που ανέπτυξε σοβαρό οίδημα των όρχεων μετά το εμβόλιο και θρόμβο αίματος σε όλο το ένα πόδι, αλλά ο ασθενής του εξακολουθεί να μην είναι πρόθυμος να αναγνωρίσει ότι ο τραυματισμός μπορεί να προήλθε από το εμβόλιο.

Ενώ αυτό το τραγούδι είναι αστείο, διστάζω να κάνω ένα αστείο για τον επόμενο στίχο, καθώς βλέπω ότι ήταν μια πολύ κοινή εμπειρία για πολλούς από εμάς (προσωπικά γνωρίζω δεκάδες ανθρώπους που τους έχει συμβεί https://amidwesterndoctor.substack.com/p/adverse-reactions-to-covid-vaccines?s=w), οπότε θα το παραθέσω ευθέως:

«Η νοσοκόμα ούρλιαξε και είπε ότι κάτι έλειπε
», κάλεσε τον γιατρό ο οποίος είπε ότι είχε υποψία
ότι το εμβόλιο προκάλεσε νευρολογική πάθηση
και σύντομα θα έβλεπα τον νεκροθάφτη»

Ένα από τα πιο θλιβερά ανεπιθύμητα συμβάντα εμβολίου που έχω δει είναι οι ηλικιωμένοι γονείς του φίλου μου που αναπτύσσουν ταχεία γνωστική εξασθένηση και άνοια μετά τον εμβολιασμό (πιθανώς λόγω θρόμβων αίματος). Για παράδειγμα, έγραψα πρόσφατα ένα άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα (https://www.midwesterndoctor.com/p/do-the-covid-vaccines-impair-your) (το οποίο έγινε ευρέως αντιληπτό λόγω του πόσοι άνθρωποι είχαν παρόμοιες εμπειρίες με αυτές που περιγράφονται λεπτομερώς σε αυτό) και ο Steve Kirsch συζήτησε πρόσφατα τον ανησυχητικό ρυθμό ταχείας γνωστικής εξασθένησης που παρατηρείται στους ηλικιωμένους που εμβολιάστηκαν σε γηροκομεία (https://kirschsubstack.com/p/breaking-early-onset-dementia-is).

Αυτό, ωστόσο, είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα άνοιας που σχετίζονται με τα εμβόλια:



Έχω μεγάλη συμπάθεια για τους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν στο αρχικό εμβόλιο. Ωστόσο, είναι δύσκολο για μένα να αισθάνομαι τον ίδιο τρόπο για τους ανθρώπους που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι μια απάτη από την 4η βολή τους, ειδικά εκείνοι που γνωρίζω ότι ανέπτυξαν σοβαρούς θρόμβους αίματος μετά την πρώτη αναμνηστική δόση.

*το παραπάνω ρεφρέν επαναλαμβάνεται εδώ, οπότε δεν θα το επανατοποθετήσω*



Σημείωση: Πιστεύω ότι τα εμβόλια πιθανότατα δόθηκαν αρχικά σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, προκειμένου να βοηθήσουν στην εμπορία τους στο ευρύ κοινό.




Η εκστρατεία φθόνου για τα εμβόλια ήταν μια από τις πιο γελοίες εκστρατείες δημοσίων σχέσεων που είδα. Έχω ειλικρινή συμπάθεια για όσους έλαβαν τα αρχικά εμβόλια, καθώς αυτή η ώθηση εμβολίων ήταν ίσως η πιο επιθετική εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην ιστορία (https://amidwesterndoctor.substack.com/p/who-remembers-freedom-fries).

Κάθε φορά που δείχνω αυτό το βίντεο σε κάποιον, οι επόμενες δύο γραμμές είναι συνήθως οι πιο δύσκολες για αυτόν:



Αυτό μιλάει για τις τραυματικές εμπειρίες πολλών ανθρώπων με το ιατρικό σύστημα, τους εξουθενωτικούς τραυματισμούς με τους οποίους έχουν κολλήσει 24 ώρες την ημέρα και τα χρόνια ενοχής τους για την απόφαση. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να καταρρέουν συναισθηματικά ακούγοντας αυτό, και είναι σημαντικό να έχουμε κάποια ευαισθησία με αυτόν τον στίχο.

Αφού έγραψα για πρώτη φορά για αυτό το τραγούδι, ο Igor Chutov με προειδοποίησε (https://igorchudov.substack.com/p/pfizer-democrat-led-accountable-tech) για ένα εναλλακτικό παράδειγμα που θα χρησιμοποιούσα για αυτόν τον στίχο (αυτό είναι πραγματικό https://archive.ph/z297r).



(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Διαδηλωτές έχουν συλληφθεί σε όλο τον κόσμο. Μερικοί από τους πρώτους ήταν στην Αυστραλία και ήταν αυτοί που με ενέπνευσαν να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω για το ίδιο πράγμα που συνέβη με το θανατηφόρο εμβόλιο της ευλογιάς πριν από έναν αιώνα (https://www.midwesterndoctor.com/p/what-can-the-smallpox-vaccine-disaster).


Προκειμένου να προστατευθεί η αγορά εμβολίων, κάθε ανταγωνιστική θεραπεία δαιμονοποιήθηκε. Ενώ αυτό συμβαίνει συνήθως με τα βότανα και τα συμπληρώματα (εξ ου και ο στίχος), ήταν αξιοσημείωτο να δούμε ότι γίνεται επίσης σε υπάρχοντα φαρμακευτικά φάρμακα από τα οποία κανείς δεν θα μπορούσε να επωφεληθεί (το μόνο παρόμοιο προηγούμενο που γνωρίζω σε αυτό ήταν αυτό που συνέβη κατά τις πρώτες ημέρες του AIDS).(https://www.amazon.com/Real-Anthony-Fauci-Democracy-Childrens-ebook/dp/B08XQYGC68)









!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πιστεύω ότι η λοταρία εμβολίων που προέβλεψε ο Mike Adams ήταν η ρωσική ρουλέτα για να πάρει ο κόσμος μια καυτή παρτίδα εμβολίων, αλλά εξακολουθεί να με εκπλήσσει το γεγονός ότι είχαμε πραγματικά λαχειοφόρες αγορές εμβολίων που προωθούσαν την αγορά του εμβολίου.


Είναι γνωστό ότι τα επίπεδα βιταμίνης D είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την πρόληψη της γρίπης (η οποία κάνει κύκλους με περιόδους χαμηλής ηλιακής ακτινοβολίας) και κάνει πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε εμβόλιο γρίπης. Παρ' όλα αυτά, η βιταμίνη D δεν προωθείται ποτέ από έναν υπάλληλο δημόσιας υγείας και αντ' αυτού συχνά επιτίθενται (δεδομένου ότι απομακρύνει τις επιχειρήσεις από το τρέχον εμβόλιο). Ως εκ τούτου, υποψιάστηκα ότι η βιταμίνη D θα βοηθούσε στον COVID-19 και θα υπήρχε συγκάλυψη από το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα
.
Όπως συνέβη, καθ' όλη τη διάρκεια του COVID υπήρχαν στην πραγματικότητα πολλαπλές δηλώσεις από διατροφολογικές και ιατρικές ενώσεις που προειδοποιούσαν κατά της μέτρησης ή της παροχής βιταμίνης D για τον COVID.



Σημείωση: τα στρατόπεδα εγκλεισμού στην Αυστραλία ήταν για τους ταξειδιώτες που επέστρεφαν για να τους θέσουν σε καραντίνα, ώστε να μην φέρουν τον COVID στον πληθυσμό (κάτι που ωστόσο συνέβη).

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του Joe Rogan με τον Peter Hotez MD (έναν από τους «ακαδημαϊκούς ηγέτες» του κινήματος εμβολίων), ο Hotez εξέφρασε την επείγουσα ανάγκη για καθένα από αυτά τα εμβόλια (παρ' όλο που η ιβερμεκτίνη, για παράδειγμα, είναι ανώτερη από όλες τις μετρήσεις σε ένα παρασιτικό εμβόλιο για το στόχο του να θεραπεύσει ενδημικές παρασιτικές λοιμώξεις). Για παράδειγμα, ο Hotez έχει λάβει εκατομμύρια δολλάρια εδώ και δεκαετίες για την ανάπτυξη αυτού του εμβολίου και όλη η έρευνα δεν έχει οδηγήσει πουθενά (https://www.midwesterndoctor.com/p/why-has-innovation-disappeared-from).





Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος αν η Hannah γνώριζε σε τι μονοπάτια έμπαινε όταν το προφίλ της εμφανίστηκε σε άρθρα που υπογράμμιζαν μία από τις πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών που προωθούν τον εμβολιασμό.


Ο έρπητας ζωστήρας έγινε ένα κοινό ζήτημα μετά τις (εντελώς περιττές) εκστρατείες ανεμοβλογιάς που προκάλεσαν στον ενήλικο πληθυσμό να χάσει την ανοσία της αγέλης στον ιό. Μία από τις περίεργες παρενέργειες του εμβολίου COVID είναι η ανοσοκαταστολή, η οποία έχει προκαλέσει πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που γνωρίζω, να αναπτύξουν συχνά πολύ σοβαρές περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα (μαζί με πολύ πιο σπάνιες και σοβαρές μορφές έρπητα ζωστήρα σε πολλούς, συμπεριλαμβανομένων δημόσιων προσώπων όπως ο Justin Bieber (https://www.midwesterndoctor.com/p/how-rare-is-justin-biebers-vaccine)και η γερουσιαστής Dianne Feinstein https://www.midwesterndoctor.com/p/what-can-the-us-senate-teach-us-about).

Είναι πολύ συνηθισμένο για τις φαρμακευτικές εταιρείες να πατεντάρουν λύσεις για τις παρενέργειες των φαρμάκων τους, όπως αποδεικνύεται από πολλές εταιρείες που αναπτύσσουν αντιπηκτικά φάρμακα για τον πολλαπλασιασμό θρόμβων αίματος που έχουν παρατηρηθεί από τότε που τα εμβόλια COVID κυκλοφόρησαν στην αγορά.











Σημείωση: αυτή είναι η ίδια συνέντευξη από την οποία προήλθα οι πλέον διαβόητες παρατηρήσεις του Hotez (τις οποίες είδαν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι) σχετικά με το πρόχειρο φαγητό και τα εμβόλια - τις οποίες συνάντησα αρχικά κατά την ανασκόπηση της συνέντευξης του Rogan για παραλληλισμούς με το τραγούδι 'Vaccine Zombie' (https://twitter.com/PierreKory/status/1607144563558187009).


Αυτός ο στίχος είναι μια αναφορά στα ψυχιατρικά φάρμακα (ιδιαίτερα SSRIs) που είναι γνωστό ότι προκαλούν ψύχωση (https://www.midwesterndoctor.com/p/the-decades-of-evidence-that-antidepressants) (π.χ. ακούγοντας φωνές στο κεφάλι τους) και φρικτές πράξεις βίας (π.χ. πυροβολισμοί σε σχολεία) Τα πραγματικά ψυχικά φάρμακα, ειδικά τα SSRIs είναι γνωστά για την πρόκληση τραγικών γεγονότων αφού ο παραλήπτης τους γίνει ψυχωτικός.

Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα, γνωρίστε άμεσα δύο άτομα που έγιναν ψυχωτικά μετά τον COVID και ένα που έγινε ψυχωτικό μετά το εμβόλιο COVID. Ένας φίλος που είναι ψυχίατρος μου είπε ότι το έχει δει να συμβαίνει και μετά τον εμβολιασμό. Από ό, τι έχουμε δει, η ψυχιατρική αλλαγή που συνήθως συνδέεται με το εμβόλιο συνήθως δεν είναι αρκετά σοβαρή για να προκαλέσει ψύχωση.




Υπήρχαν πάρα πολλοί μύθοι για να επιλέξετε ποιους μύθους να χρησιμοποιήσετε για αυτόν τον στίχο...



Η Δρ Wen λέει συχνά ψέματα και στην τηλεόραση ήταν μία εκ των πιο επιθετικών υποστηρικτών των εντολών εμβολίων.

Η ειλικρινής ελπίδα μου είναι ότι μια μέρα, κάποιος με καλύτερες δεξιότητες επεξεργασίας βίντεο από εμένα θα συνδυάσει αυτές τις εικόνες σε ένα μουσικό βίντεο.

Συμπέρασμα

Η ειλικρινής ελπίδα μου είναι ότι η υπερβολική προπαγάνδα που είδαμε καθ' όλη τη διάρκεια του COVID-19 θα λειτουργήσει ως κάτι που θα προσφέρει μια αρκετά ισχυρή επίθεση στην ανθρώπινη ψυχή για να αρχίσει να δημιουργεί ανοσία σε ολόκληρο τον πληθυσμό σε αυτούς τους τύπους απάτης. Εάν αυτό δεν συμβεί, μπορούμε να είμαστε σχετικά σίγουροι ότι η ανεξέλεγκτη απληστία της φαρμακευτικής βιομηχανίας θα συνεχίσει να κλιμακώνεται.

Ενώ αυτό είναι δυνατό, είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι κινούμαστε προς ένα διαφορετικό μονοπάτι, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που αφυπνίζονται σε αυτά τα μακροχρόνια ζητήματα είναι τώρα πολύ μεγαλύτερος από ό, τι ήταν σε οποιαδήποτε προηγούμενη στιγμή της ζωής μου και ευχαριστώ τον καθένα από εσάς από τα βάθη της καρδιάς μου για το έργο που έχει κάνει ο καθένας από εσάς για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε προς το καλύτερο μονοπάτι. Ελπίζω να απολαύσατε αυτό το κομμάτι και εκτιμώ ειλικρινά τον καθένα από εσάς για την υποστήριξή σας σε αυτό το Substack.


ΠΗΓΗ: https://www.midwesterndoctor.com/p/vaccine-zombie-was-a-video-ahead-fd0?utm_source=substack&utm_medium=email





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!