Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ - Συμμετοχή μου στο Διεθνές Φορουμ για την Ατζέντα 30 στο Κισινάου της Μολδαβίας

Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ζωντανά από τις 09:00 


Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κισινάου της Μολδαβιας θα διεξαχθή το διεθνές φόρουμ που αφορά την ατζέντα 30 και τη μεγάλη επανεκκίνηση όπου θα συμμετάσχουν νοήμονες ομιλητές από διάφορες χώρες του κόσμου είτε με φυσική παρουσία είτε με προβιντεοσκοπημένα βίντεο.

Είναι μεγάλη η χαρά μου να παρευρίσκομαι εκ μέρους της Ελλάδος αλλά και που μου δίνεται βήμα σε διεθνές επίπεδο να μιλήσω για την υποδούλωση της ανθρωπότητας που τόσο εξονυχιστικά έχουμε αναλύσει τα τελευταία χρόνια.

Θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση σε όλες τις ομιλίες που είναι σχεδόν ολο το Σάββατο. Ξεκινά από τις 9 το πρωί στους παρακάτω συνδέσμους και θα είναι στα Αγγλικά και στα Γαλλικά.



Εγώ θα βγω γύρω στις 4 μμ (λίγο πριν ή λίγο μετά) με τίτλο σε Ελληνική μετάφραση "Ο άρχων του κόσμου τούτου και η άφθονη εκτύπωση ψευτοχρήματος"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!