Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΥΠΣ! Δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής των ΗΠΑ, Τάκερ Κάρλσον: Ο Ομπάμα κάπνιζε 'ΚΡΑΚ' καί έκανε 'σέξ' μέ άνδρες!!!!

 


Συνεχίζεται η αποκαθήλωση του ινδάλματος – ανά τον κόσμο – woke πολιτικών, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.



Ο πρώην παρουσιαστής του 'Fox News' και πλέον στάρ του 'X' Τάκερ Κάρλσον, επανέλαβε την κατηγορία του Λάρι Σινκλέρ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ομπάμα αγόρασε και κάπνισε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999!

Ο Τάκερ Κάρλσον ισχυρίστηκε, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα κάπνιζε 'κρακ' και έκανε 'σεξ' με άνδρες – αλλά τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν (...) να το αναφέρουν, πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2008.

Ο πρώην παρουσιαστής του 'Fox News' επανέλαβε την κατηγορία του Larry Sinclair που ισχυρίστηκε, ότι ο Ομπάμα αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999.

Ο ισχυρισμός αυτός, ο οποίος προέκυψε ενώ ο τότε γερουσιαστής Ομπάμα ετοιμαζόταν για τις προεδρικές εκλογές, καταδικάστηκε συλλήβδην ως απόπειρα πολιτικού καπελώματος.

Αλλά ο Carlson ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ήταν “πραγματικά σαφές” ότι ο Ομπάμα είχε ομοφυλοφιλική σχέση. 

Ισχυρίστηκε ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν δημοσίευσαν την ιστορία, επειδή η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα, απείλησε να αρνηθεί την πρόσβαση στον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Ο 54χρονος Carlson, μιλώντας στη δημοφιλή εκπομπή Adam Carolla Show, είπε: “Το 2008, έγινε πραγματικά σαφές ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε σεξ με άνδρες και κάπνιζε κρακ.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:10

 https://newsfire.gr/taker-karlson-o-obama-kapnize-krak-kai-ekane-sex-me-andres/

1 σχόλιο:

  1. Όλη η Αμερική ξέρει ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι τραβέλι, πάλι καλά που το είπε το 2008 γιατί αν το έλεγε σήμερα, θα τον ρωτούσαν τόσο χρόνια σε ποιά χώρα ζούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!