Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκάλυψη Τούρκου πράκτορος, γιά ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ στήν Ελλάδα! / Β Ι Ν Τ Ε Ο

 

΄

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος από την εκπομπή 'ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ' στο 'Kontra'

https://www.olympia.gr/1559392/ellada/apokalypsi-toyrkoy-praktora-gia-emprismoys-stin-ellada/

3 σχόλια:

  1. Το οτι οι Τουρκοι η λαθρο βαζουν ψωτιες ειναι το ενα θεμα η μεγαλιτερη κοροιδια ειναι να δινει ο Μητσοτακης διαταγη στους πυρασβεστες να μην σβυνουν τις ψωτιες και να εμποδιζουν τους πολιτες να μην τις σβυνουν για να προφυλαξουν τις περιουσιες τους και να δικαζουν τους πολιτες που συλλαμβανουν τους λαθρο εμπριστες και να αφηνουν ελευθερους να λαθροεμπριστες να κανουν σταχτυ ολη την Ελλαδα.Και να γεμιζουν ανεμογενητριθες στα καμενα μολις σβυσουν τα αναμενα καρβουνα.
    Ο μονος που φταιει ειναι ο Μητσοτακης διοτι παραδιδει τη χωρα αμαχητι στους Τουρκους και περνει μιζες απο τους μεγαλοεπιχειρηματιες που στηνουν τις ανεμογενητριες .
    Γιατι κυριε Πναγιωτοπουλε θελετε να τυφλωσετε και να αποβλακωσατε τον Ελληνικο λαο ριχνοντας ολες τις ευθυνες στους Τουρκους ,οι οποιοι ευθυνοντε ναι μεν για τις ψωτιες ,αλλα για το μη σβυσημο των ψωτιων ευθυνετε μονον ο Μητσοτακης και ειναι υποδικος.
    Αν υπηρχε δικαιοσυνη επρεπε να σαπιζει στα μπουντρουμια των φυλακων ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το οτι ο Μητσοτακης συστηματικα απεφυγε να ζητησει απο τη Ρωσια να μας δανισει τα θυρια αεροπλανα που σβυνουν τις φωτιες,ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΡΟΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΩΝ.ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΕΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΙΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ.
    ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ''κύριο'' ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΝΑΖΙΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ? ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!