Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

«ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τα ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ να προσέχουν τα πληρώματα τον Αντώνη για ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ»!

 Συγκλονίζει ο ψυχίατρος Μανόλης Καναβάκης για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη, αποκαλύπτοντας πως είχε ενημερωθεί το Λιμεναρχείο και τα πληρώματα, για να τον προσέχουν.



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο επιστημονικά υπεύθυνος της ΚΜΨΥ του Λασιθίου, Μανόλης Καναβάκης, σχετικά με την υπόθεση του Αντώνη Καργιώτη και τον χαρακτήρα του άτυχου νεαρού, που δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.


Ο ψυχίατρος που γνωρίζει καλά τον 36χρονο, περιέγραψε την προσωπικότητα του, τονίζοντας πως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Παράλληλα, αποκάλυψε πως κοινωνικός λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το Λιμεναρχείο, προκειμένου τα πληρώματα των καραβιών να τον προσέχουν, καθώς ταξίδευε πολύ συχνά.


«Ήταν ΕΝΑ ΑΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ, το οποίο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ και εμείς επειδή γνωρίζαμε ποιος είναι ο Αντώνης, είχαμε ενημερώσει και το λιμεναρχείο.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ. Κοινωνική λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο για να τον προσέχουν τον Αντώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:


«Έχω την αίσθηση ότι επειδή ο Αντώνης δεν είναι μέσος άνθρωπος, κυριλάτος και επώνυμος αντιμετωπίστηκε με έναν τρόπο… φαίνεται διαφορετικός, άρα του φερόμαστε και αντίστοιχα»


Ακούστε όσα είπε:


ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/epikairotita/psuxiatros-gia-adwni-kargiwti-eixame-pei-na-prosexoun/4930024



Καλό Παράδεισο, Αντώνη!!! 


https://gr.dreamstime.com/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-image186278759



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το Blue Horizon στο Ηράκλειο

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο Ηράκλειο έξω από το πλοίο Blue Horizon, για να διαμαρτυρηθούν μετά τη φρικτή δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη.



και εδώ:






και εδώ: 

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη
Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Ναυτιλίας, με την αναχώρηση του Blue Horizon o καπετάνιος ενημερώνει ότι υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα, χωρίς να λέει όμως ότι έχει πέσει από το δικό του πλοίο 
«Δεν δόθηκε εντολή στο πλοίο να γυρίσει να τον σώσει»
https://www.tanea.gr/2023/09/07/greece/nea-stoixeia-gia-ti-dolofonia-tou-36xronou-antoni/


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!