Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή η ατζέντα που δόθηκε στους φοιτητές κολλεγίου στον Καναδά αποτελεί παράδειγμα για το πώς η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ έχει μετατραπεί σε ΚΑΤΗΧΗΣΗ



Το εξώφυλλο μιας ατζέντας που δίνεται στους φοιτητές ενός κολλεγίου του Μόντρεαλ είναι η επιτομή της μαρξιστικής και παγκοσμιοποιητικής προπαγάνδας. Και αυτό που υπάρχει μέσα είναι ακόμα χειρότερο. Ακολουθεί μια ματιά στα πολλά τοξικά μηνύματα αυτής της ατζέντας και πώς ταιριάζουν απόλυτα στο σχέδιο της ελίτ για μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Στη γαλλόφωνη επαρχία του Κεμπέκ, τα κολλέγια ονομάζονται Cegeps. Και, στο Cegep du Vieux Montreal, οι μαθητές έλαβαν μια ατζέντα που είναι γεμάτη ... Ημερήσιες διατάξεις. Πράγματι, το εξώφυλλο αυτού του πράγματος καταφέρνει να συμπεριλάβει σχεδόν κάθε παγκοσμιοποιημένη ατζέντα που υπάρχει αυτές τις μέρες. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ατζέντα περιέχει επίσης ένα «μανιφέστο» που βασικά καλεί για το κάψιμο όλων των αστυνομικών τμημάτων.

Αλλά πριν προχωρήσω περισσότερο, επιτρέψτε μου να κάνω ένα βήμα πίσω και να εξηγήσω τι εννοώ με τον όρο «ατζέντα παγκοσμιοποίησης».

Όπως εξηγήθηκε σε προηγούμενα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο, ο απώτερος στόχος της παγκόσμιας ελίτ είναι να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση που ορισμένοι αναφέρονται ως Νέα Παγκόσμια Τάξη (NWO). Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η ελίτ εμπλέκεται στη μαζική διαδικασία αποδόμησης των εθνών εκ των έσω για να τα κάνει να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα ύπουλο, πολύπλευρο σχέδιο που χρησιμοποιεί ξεπουλημένους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να περάσει νόμους που καταστρέφουν το έθνος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να προωθήσει την προπαγάνδα στην «ψυχαγωγία» και, φυσικά, την εκπαίδευση για να κατηχήσει τους ανθρώπους ενώ είναι νέοι.

Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο σε όλα αυτά. Πριν από μερικά χρόνια δημοσίευσα ένα έγγραφο με τίτλο «Τρέχοντες Κομμουνιστικοί Στόχοι» (https://vigilantcitizen.com/vc-resources/how-this-1963-list-of-communist-goals-is-becoming-a-reality-right-before-our-eyes/), το οποίο απαριθμεί 45 στόχους που επιδιώκουν οι μαρξιστικές δυνάμεις για την ανατροπή της Αμερικής διεισδύοντας και διαφθείροντας τους βασικούς θεσμούς της. Το έγγραφο αυτό χρονολογείται από το 1958, αλλά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα. Ενώ η ΕΣΣΔ απέτυχε να καταστρέψει την Αμερική, οι παγκοσμιοποιητές επιτυγχάνουν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τακτική. Εδώ είναι μερικά σημεία που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στο πλαίσιο αυτού του άρθρου.

17. Πάρτε τον έλεγχο των σχολείων. Χρησιμοποιήστε τους ως ιμάντες μετάδοσης για το σοσιαλισμό και την τρέχουσα κομμουνιστική προπαγάνδα. Μαλακώστε το πρόγραμμα σπουδών. Αποκτήστε τον έλεγχο των συλλόγων εκπαιδευτικών. Βάλτε τη γραμμή του κόμματος στα σχολικά βιβλία.

18. Αποκτήστε τον έλεγχο όλων των φοιτητικών εφημερίδων.

19. Χρησιμοποιήστε φοιτητικές ταραχές για να υποδαυλίσετε δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανώσεις που δέχονται κομμουνιστική επίθεση.

26. Παρουσιάστε την ομοφυλοφιλία, τον εκφυλισμό και την ασυδοσία ως «φυσιολογική, φυσική, υγιή».

38. Μεταβίβαση ορισμένων εξουσιών σύλληψης από την αστυνομία σε κοινωνικές υπηρεσίες. Αντιμετωπίστε όλα τα προβλήματα συμπεριφοράς ως ψυχιατρικές διαταραχές που κανείς εκτός από τους ψυχιάτρους δεν μπορεί να κατανοήσει [ή να θεραπεύσει].

40. Δυσφημήστε την οικογένεια ως θεσμό. Ενθαρρύνετε την ασυδοσία και το εύκολο διαζύγιο.

42. Δημιουργήστε την εντύπωση ότι η βία και η εξέγερση είναι νόμιμες πτυχές της αμερικανικής παράδοσης. Ότι οι φοιτητές και οι ομάδες ειδικών συμφερόντων πρέπει να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν την ενωμένη δύναμη για την επίλυση οικονομικών, πολιτικών ή κοινωνικών προβλημάτων.

Με αυτούς τους στόχους κατά νου, εδώ είναι το εξώφυλλο αυτής της ατζέντας κολλεγίων.



Ο πρώτος κομμουνιστικός στόχος που αναφέρθηκε παραπάνω μιλά για την ανάληψη του ελέγχου των σχολείων και των ενώσεών τους. Η παραπάνω ατζέντα δημιουργήθηκε από τον φοιτητικό σύλλογο του Cegep du Vieux Montreal. Είναι σαφές ότι είχε διεισδύσει από ριζοσπάστες και το πραγματικό σχολείο επέτρεψε στην ένωση να μετατρέψει την ατζέντα στον ίδιο τον ορισμό της προπαγάνδας. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το πράγμα.

Η οπλοποίηση των LGBTQ


Αυτό το αυτοκόλλητο απεικονίζει δύο «μη δυαδικά» άτομα να φιλιούνται ενώ είναι ντυμένοι με τη σημαία LGBTQ.


26. Παρουσιάστε την ομοφυλοφιλία, τον εκφυλισμό και την ασυδοσία ως «φυσιολογική, φυσική, υγιή».

Το κίνημα LGBTQ έχει σφετεριστεί και οπλιστεί από την παγκόσμια ελίτ για να επιτεθεί και να αποδομήσει σημαντικά θεμέλια μιας υγιούς κοινωνίας, όπως η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο, υποτιμά και μπερδεύει τους ανθρώπους θολώνοντας την έννοια των φύλων που είναι το ίδιο το θεμέλιο της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό μας οδηγεί σε αυτό το επόμενο αυτοκόλλητο.

Η σημαία των τρανς με σύνθημα «Προστατέψτε την τρανς νεολαία».


Οι προπαγανδιστές είναι εξαιρετικοί στο χειρισμό λέξεων για να κάνουν τις ατζέντες τους να φαίνονται ενάρετες. Με τον όρο «προστασία των τρανς νέων», στην πραγματικότητα εννοούν την υποβολή ανηλίκων σε ακραίες και επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου, για να μην αναφέρουμε εξίσου επικίνδυνους αναστολείς ορμονών. Πράγματι, η απροκάλυπτη κακοποίηση παιδιών προωθείται ανοιχτά, όλα στο όνομα της ατζέντας για την εξάλειψη του φύλου. Και, για κάποιο λόγο, αυτές οι σημαίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του κολλεγίου.


Τοξικός (άθλιος και εμετικός) φεμινισμός

Μια μήτρα που μας δίνει το δάχτυλο ... Μια αναπαράσταση της τοξικής εκδοχής του «φεμινισμού» της ελίτ.


40. Δυσφημήστε την οικογένεια ως θεσμό. Ενθαρρύνετε την ασυδοσία και το εύκολο διαζύγιο.

Στον Καναδά, η άμβλωση είναι νόμιμη και δεν είναι καν κοντά στον κίνδυνο. Γιατί λοιπόν ένα σύνθημα υπέρ των αμβλώσεων τίθεται στην ατζέντα του κολλεγίου; Επειδή η εμμονή με τις ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ είναι βασικά ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός νέου κύματος τοξικού φεμινισμού, όπου η άμβλωση δεν ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως μια ατυχής, έσχατη διαδικασία. Αντ' αυτού, είναι ένα ΕΝΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ.

Αυτό το επόμενο αυτοκόλλητο πηγαίνει προς την ίδια γενική κατεύθυνση.


«Γυναικοκτονίες, ούτε μία ακόμα».

Όχι πολύ καιρό πριν, η λέξη ανθρωποκτονία χρησιμοποιήθηκε για να περιγράψει τη δολοφονία οποιουδήποτε ανθρώπινου όντος. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η ΛΕΞΗ «ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ» έχει ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ από τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ όταν ένας άνδρας δολοφόνησε μια γυναίκα. Αυτή η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑΩς συνήθως, αποτελεί μέρος μιας ημερήσιας διάταξης. 

Κάθε φορά που ένας τίτλος άρθρου αναφέρει μια «γυναικοκτονία», ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΕΙ Η ΑΡΡΕΝΩΠΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

Η απόλυτη απόδειξη αυτού του γεγονότος: Η λέξη εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο εξώφυλλο αυτής της πολιτικά φορτισμένης ατζέντας του κολλεγίου.


Κάτω ο καπιταλισμός



«Το κεφάλαιο καταστρέφει τη Γη».

17. Πάρτε τον έλεγχο των σχολείων. Χρησιμοποιήστε τα ως ιμάντες μετάδοσης για το σοσιαλισμό και την τρέχουσα κομμουνιστική προπαγάνδα.

19. Χρησιμοποιήστε φοιτητικές ταραχές για να υποδαυλίσετε δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανώσεις που βρίσκονται υπό κομμουνιστική επίθεση.

Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται στη διαδικασία πλύσης εγκεφάλου των νέων για να τους κάνουν να πιστέψουν ότι ο μαρξισμός θα θεραπεύσει όλα τα προβλήματά τους. Συμπτωματικά, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (η πιο ελίτ οργάνωση στη Γη) καλεί για το θάνατο του καπιταλισμού μέσω της «Μεγάλης Επαναφοράς» (https://vigilantcitizen.com/latestnews/what-is-the-great-reset-a-blatant-propaganda-video-by-the-world-economic-forum/).

Στιγμιότυπο οθόνης ενός από τα προπαγανδιστικά βίντεο του WEF.


Για να πείσουν τους νέους ότι πρέπει να αγκαλιάσουν το καταπιεστικό σύστημα της ελίτ, χρησιμοποιούν το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν τον απόλυτο φόβο για το περιβάλλον. Το μήνυμα: Αν δεν γίνουμε όλοι μαρξιστές, όλοι θα καούμε και θα πεθάνουμε.

Το αυτοκόλλητο «Το κεφάλαιο καταστρέφει τη Γη» αντικατοπτρίζει αυτήν ακριβώς την ατζέντα. Και οι μαθητές αναγκάζονται να το βλέπουν όλο τον χρόνο.

Αυτό το επόμενο αυτοκόλλητο πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτό το αυτοκόλλητο απεικονίζει μασκοφόρους διαδηλωτές που μοιάζουν με Antifa με τις λέξεις "Ο λαός ενωμένος δεν θα ηττηθεί ποτέ".

Αυτά τα λόγια δεν είναι τυχαία. Είναι μια μετάφραση του "el pueblo unido jamás será vencido" - το σύνθημα της χιλιανής μαρξιστικής ομάδας που οδήγησε στην εκλογή του Σαλβαδόρ Αλιέντε - μαρξιστή προέδρου.

Με άλλα λόγια, ένα τετράδιο ατζέντα που διανέμεται στους φοιτητές ενός καναδικού κολλεγίου προωθεί τον ολοκληρωτικό κομμουνισμό ... ενώ επωφελούνται από την ποιότητα ζωής που παρέχει ο καπιταλισμός, φυσικά.


ΑCΑΒ


Αυτό το αυτοκόλλητο απεικονίζει ένα φλεγόμενο περιπολικό με τα γράμματα ACAB (All Cops Are Bastards: Όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι)». Ενδιαφέρον γεγονός: Μερικοί φοιτητές που έχουν αυτή την ατζέντα σπουδάζουν για να γίνουν "μπάτσοι".


Η ατζέντα περιέχει επίσης ένα κείμενο που μιλά για τον «ρόλο της αστυνομίας στο καπιταλιστικό σύστημα». Ζητά ακόμη και το κάψιμο αστυνομικών τμημάτων. Αυτό είναι μέσα σε μια ατζέντα που διανέμεται στους φοιτητές.


38. Μεταβίβαση ορισμένων εξουσιών σύλληψης από την αστυνομία σε κοινωνικές υπηρεσίες.

42. Δημιουργήστε την εντύπωση ότι η βία και η εξέγερση είναι νόμιμες πτυχές της αμερικανικής παράδοσης. Ότι οι φοιτητές και οι ομάδες ειδικών συμφερόντων πρέπει να ξεσηκωθούν και να χρησιμοποιήσουν την ενωμένη δύναμη για την επίλυση οικονομικών, πολιτικών ή κοινωνικών προβλημάτων.

Αναπόσπαστο μέρος της ατζέντας της ελίτ είναι να καταστρέψει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό προς την επιβολή του νόμου, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά την εμβέλειά της. Ολόκληρο το κίνημα «αποχρηματοδότησης της αστυνομίας» έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση αυτής της ατζέντας. Αρκετές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο εξέλεξαν ακροαριστερούς δημάρχους που έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα τέτοιο σχέδιο. Το αποτέλεσμα: Οι πόλεις μετατρέπονται σε άνομες ερημιές όπου το έγκλημα είναι ανεξέλεγκτο, ζόμπι εθισμένα στα ναρκωτικά περιφέρονται και οι άνθρωποι δέχονται επιθέσεις και ληστεύονται χωρίς επιπτώσεις. Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, απλά παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που γυρίστηκε στη Φιλαδέλφεια (https://www.youtube.com/watch?v=SBbN8IdSvUI).

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό ακριβώς θέλει η ελίτ. Ο στόχος είναι απλός αλλά διαβολικός: Να καταστραφεί η χώρα εκ των έσω, επιτρέποντας την υιοθέτηση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Στον μπερδεμένο κόσμο τους, τα ζόμπι που είναι εθισμένα στα ναρκωτικά είναι φίλοι τους, ενώ οι καθαροί πολίτες που αγαπούν την ελευθερία είναι εχθροί που πρέπει να παρακολουθούνται και να καταπιέζονται.

Αυτό το επόμενο αυτοκόλλητο ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία.

Μια κλειστή γροθιά που θυμίζει το λογότυπο του Black Lives Matter.


Το κίνημα Black Lives Matter χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros. Το μανιφέστο του ανέφερε απροκάλυπτα τον μαρξισμό και την καταστροφή της πυρηνικής οικογένειας. Λίγα χρόνια αργότερα, ο ηγέτης του κινήματος βρέθηκε να είναι απατεώνας και υποκριτής που χρησιμοποίησε χρήματα του BLM για να αγοράσει πολλά σπίτια.

Παρά όλα αυτά τα γεγονότα, αυτή η ατζέντα εξακολουθεί να προωθεί αυτό το κίνημα που στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους μαύρους. Γιατί; Επειδή ταιριάζει σε πολλαπλές παγκοσμιοποιημένες ατζέντες. Το BLM αφορά στην πραγματικότητα την προώθηση της φυλετικής διαίρεσης και του μίσους κατά της αστυνομίας, δύο σημαντικά εργαλεία για την καταστροφή χωρών εκ των έσω.


Εν κατακλείδι

Κάποτε, η τριτοβάθμια εκπαίδευση αφορούσε την εκμάθηση γεγονότων και την ενθάρρυνση της κριτικής σκέψης. Τα τελευταία χρόνια, έχει μετατραπεί στο ακριβώς αντίθετο. Τα αντικειμενικά γεγονότα αντικαθίστανται από κατασκευασμένα δόγματα. Η κριτική σκέψη αντικαθίσταται από την αδιαμφισβήτητη υιοθέτηση συγκεκριμένων απόψεων. Φυσικά, αυτές οι απόψεις είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με τους στόχους της παγκόσμιας ελίτ.

Το εξώφυλλο αυτής της ατζέντας του κολλεγίου αποτελεί τέλειο παράδειγμα της θλιβερής κατάστασης του σημερινού εκπαιδευτικού συστήματος. Όταν ήμουν φοιτητής, η ατζέντα είχε κυριολεκτικά λουλούδια. Και αποσπάσματα από αρχαίους φιλοσόφους. Αν ήθελαν, οι φοιτητές μπορούσαν να βάλουν όποια αυτοκόλλητα ήθελαν για να αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές τους απόψεις.

Ωστόσο, σήμερα, δεν υπάρχουν προσωπικές απόψεις. Η μία άποψη επιτρέπεται και οι άλλες αποφεύγονται.

Τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια έχουν μετατραπεί σε στρατόπεδα κατήχησης. Και, ενώ προσπαθούν να εμφανιστούν ως επαναστάτες, εκείνοι που προωθούν αυτές τις απόψεις συμμορφώνονται στην πραγματικότητα με τις επιθυμίες των πλουσιότερων και ισχυρότερων του κόσμου.

Είναι εργαλεία. Είναι πρόβατα. Και θέλουν όλοι οι μαθητές να γίνουν ένας από αυτούς.


ΠΗΓΗ: https://vigilantcitizen.com/latestnews/this-agenda-given-college-students-in-canada-examplifies-how-education-has-turned-into-indoctrination/



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Ένα ακόμα ΠΑΝΑΘΛΙΟ & καραστημένο κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ ι κ ό - καί πολλά άλλα - "κατηχητικό" γιά απροστάτευτα καί ανυποψίαστα θύματα της εποχής μας, ιδίως νεαράς ηλικίας.
    Κ α τ α χ θ ό ν ι ε ς "ατζέντες" καί "νόρμες" σκοτεινών κέντρων, που απεργάζονται τό ΒΑΘΥ καί ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΞΗΛΩΜΑ κάθε κοινωνικού ιστού, Αρχών καί Αξιών της κάποτε Χριστιανικής Ευρώπης......
    Στόχευση βιαστική η κυριαρχία της αναρχίας καί η παγκόσμια επιβολή του αντιχρίστου!
    Όσοι είναι ΜΕ Τόν Χριστό σέ αυτούς τούς τόσο ταραγμένους καιρούς, δέν θά έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά οι ΕΥΠΙΣΤΟΙ νεοταξίτες, νεοεποχίτες καί οι αφελείς θά είναι άξιοι της μοίρας τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!