Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

'ΠΥΞ - ΛΑΞ'!!!! Μ η δ ε ν ι κ ή ΑΝΟΧΗ γιά τούς παιδόφιλους στήν Ουγγαρία: Τηλεπαρουσιαστής, που τούς παρουσίασε ως ....«ασθενείς», ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ επί τόπου!!!!!

 


Δεν περνάνε τα κολπάκια του 'Χόλλυγουντ' στην χώρα του Βίκτωρος Ορμπάν!

Ένας γνωστός βετεράνος Ούγγρος παρουσιαστής ειδήσεων που επέστρεψε στην οθόνη μετά από 13 χρόνια, ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ,  μετά την πρώτη του ζωντανή εκπομπή, αφού επιχείρησε – σε μια χώρα που δεν τα σηκώνει αυτά – να υπερασπισθεί τους παιδόφιλους, εξοργίζοντας όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τους υπεύθυνους του ειδησεογραφικού καναλιού 'HírTV'.



Ενώ φιλοξενούσε τον Péter Márki-Zay, ο οποίος είναι πολιτικός της αντιπολίτευσης και δήμαρχος του Hódmezővásárhely, ο παρουσιαστής ειδήσεων του HirTV István Pálffy δήλωσε, ότι “χρειάζεται αναμφίβολα μια ορισμένη υπομονή απέναντι σε μια ασθένεια όπως η παιδοφιλία και ταυτόχρονα υπάρχουν τα παιδιά τους”.

Ο Márki-Zay ρώτησε, τι είδους υπομονή πρέπει να επιδεικνύεται απέναντι στην παιδοφιλία και ο παρουσιαστής απάντησε, ότι πρέπει να επιδεικνύεται απέναντι στην ασθένεια των παιδόφιλων, διότι “η υπομονή πρέπει να επιδεικνύεται απέναντι σε όλους τους ασθενείς”.

“Με συγχωρείτε, αλλά ένας μαζικός δολοφόνος μπορεί να είναι άρρωστος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε υπομονετικοί με τους μαζικούς δολοφόνους. 

Δεν χρειάζεται να είστε υπομονετικοί με τους μαζικούς δολοφόνους και δεν χρειάζεται να είστε υπομονετικοί με την παιδοφιλία”, απάντησε ο Péter Márki-Zay.

Ο Pálffy απάντησε λέγοντας: “Δεν λέω ότι πρέπει να είμαστε μόνο υπομονετικοί, λέω ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε μια άλλη ομάδα. Πρόκειται λοιπόν για την προστασία των παιδιών”. Η ζωντανή εκπομπή μεταδόθηκε στις 21 Αυγούστου.

Την επόμενη ημέρα, η HírTV δημοσίευσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο παρουσιαστής απολύθηκε με άμεση ισχύ!....

“Στην εκπομπή ‘Napi aktuális’ που μεταδόθηκε στο Hír TV στις 21 Αυγούστου 2023, ο István Pálffy, ο παρουσιαστής της εκπομπής, έκανε μια δήλωση και εξέφρασε μια άποψη που είναι εντελώς ασυμβίβαστη με τις αρχές και το πιστεύω του καναλιού μας. 

Το Hír TV παίρνει αποστάσεις από κάθε δήλωση που υποστηρίζει, δικαιολογεί ή προωθεί την παιδοφιλία. 

Η διοίκηση του καναλιού θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη από όλους εκείνους που μπορεί να προσβλήθηκαν ή να επηρεάστηκαν ευαίσθητα από αυτή τη δήλωση. 

Η Hír TV έλυσε σήμερα το συμβόλαιο του István Pálffy με άμεση ισχύ”.

Τα ειδησεογραφικά πρακτορεία στη Δύση, δικαιολογούν όλο και περισσότερο την παιδοφιλία, ή υποβαθμίζουν την ανάγκη τιμωρίας του αδικήματος. 

Για παράδειγμα, το Slate διερωτάται αν οι παιδόφιλοι είναι “πολύ άρρωστοι για να τιμωρηθούν”.

https://www.hungarianconservative.com/articles/current/hungarian_news_anchor_fired_after_one_day_istvan_palffy_peter_marky_zay/

https://newsfire.gr/mideniki-anochi-gia-tous-paidofilous-stin-oungaria-tileparousiastis-pou-tous-parousiase-os-astheneis-apolythike-epi-topou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!