Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Ο διάσημος ηθοποιός Γιόν Βόϊτ, κ α τ α κ ε ρ α υ ν ώ ν ε ι τήν «δ ι ε φ θ α ρ μ έ ν η» κυβέρνηση Μπάϊντεν! ( ΟΧΙ, αυτά οι "ειδήσεις" ΔΕΝ θά τά πούν! )

 


Σύμφωνα με τον Γιόν Βόϊτ, η σημερινή κυβέρνηση είναι ένας «διεφθαρμένος όχλος» που διαπράττει ένα «αηδιαστικό σχέδιο» εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός προειδοποίησε για έναν «εμφύλιο πόλεμο» που λαμβάνει χώρα εναντίον «όλων μας».


Σε ένα λίγο μεγαλύτερο από δίλεπτο απόσπασμα που αναρτήθηκε την Τρίτη, ο θρύλος του Χόλιγουντ -που εμφανίζεται με φόντο μια αμερικανική σημαία- ξεκίνησε διερωτώμενος αν έχουμε γίνει ένα «έθνος καταστροφικής συμπεριφοράς».

Προειδοποιώντας ότι «αυτό είναι πλέον ένας πόλεμος – ένας πόλεμος εναντίον όλων μας», ο Βόιτ κατακεραύνωσε την κυβέρνηση Μπάιντεν, την οποία περιέγραψε ως «διεφθαρμένο όχλο», καθώς και την κυβέρνηση Ομπάμα που «τροφοδοτεί τον κύκλο».

Προειδοποιώντας ότι η «διεφθαρμένη συμπεριφορά» εναντίον του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι «το πιο αηδιαστικό σχέδιο για να προσπαθήσουν να τον κρατήσουν κάτω», ο ηθοποιός περιέγραψε τη «φρίκη» καθώς τόνισε πώς το σημερινό σύστημα «επιτρέπει στους εγκληματίες να κλέβουν από τα πολυκαταστήματα και το μόνο που λένε είναι να παρακολουθούν και να μην κάνουν τίποτα και αυτό είναι εντάξει- να καθόμαστε και να επιτρέπουμε σε αυτά τα τέρατα να καταστρέφουν τους σκληρά εργαζόμενους σχεδιαστές και λιανοπωλητές – Θεέ μου».

Είναι ένας εμφύλιος πόλεμος

«Συμπολίτες μου Αμερικανοί, αυτός είναι ένας εμφύλιος πόλεμος και αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε υπέρ της αλήθειας», προειδοποίησε. «Αν δεν το δούμε αυτό, εσείς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι αδελφές σας, τα αδέλφια σας, θα πληρώσετε όλοι το τίμημα αυτής της χρεοκοπίας».

«Ας μην ζητιανεύουμε, ας μην κλέβουμε, αλλά ας επιτρέψουμε στις αλήθειες του Θεού να γίνουν δικές σας και δικές μου», πρόσθεσε. «Ας μην κρύβουμε την υπερηφάνειά μας, αλλά ας επιτρέψουμε στις μεγαλύτερες αλήθειες του Θεού να μας δείξουν τον δρόμο».

Καλώντας να «υπερασπιστούμε τις αλήθειες που χάσαμε» καθώς και «το δώρο που δόθηκε σε όλους: την ελευθερία που αντιπροσώπευε το αμερικανικό όνειρο», ο Βόιτ προειδοποίησε ότι θα μετανιώσουμε που επιτρέψαμε την «εξαπάτηση» εναντίον του Τραμπ.

«Η μόνη μου ευχή είναι να μπορέσουν όλοι να βρουν την αλήθεια, ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι ένας άνθρωπος που θέλει να σώσει την Αμερική – το όνειρο- την ελευθερία», δήλωσε.

Είμαστε ένα έθνος που ήταν ελεύθερο και τώρα η ελευθερία μάς αφαιρείται…

Αντί να επιτρέψουμε στη «χειραγώγηση αυτής της κυβέρνησης να καταστρέψει αυτή τη γη, τον σκοπό μας, την αγάπη μας, το φως μας», ο Βόιτ πρότεινε να επιτρέψουμε στην αλήθεια να «υπενθυμίσει σε όλους μας ότι είμαστε ένα έθνος που ήταν ελεύθερο και τώρα η ελευθερία μας αφαιρείται με ψέμματα και απληστία».

«Σηκωθείτε τώρα για τις μόνες αλήθειες που μπορούν να μας σώσουν και ας θυμηθούμε τη θυσία του Λίνκολν», κατέληξε,

Ο Βόιτ συνεχίζει να είναι μία από τις πιο ηχηρές συντηρητικές φωνές του Χόλλιγουντ.

Ο Γιον Βόιτ μαζί με τον Ντάστιν Χόφμαν στην ταινία «Ο καουμπόης του μεσονυκτίου». Για τη συμμετοχή τους βραβεύτηκαν και οι δύο με Όσκαρ.
Ο Γιον Βόιτ μαζί με τον Ντάστιν Χόφμαν, στην ταινία
 «Ο καουμπόης του μεσονυκτίου». Για τη συμμετοχή
 τους βραβεύτηκαν και οι δύο με Όσκαρ.

Κατηγόρησε επίσης τον Πρόεδρο Μπάιντεν ότι «υποβάθμισε τα πρότυπα του έθνους μας και αύξησε τις τιμές μας προς όφελός του», ενώ κάλεσε να «χτίσουμε τη χώρα μας» και διαβεβαίωσε ότι οι Αμερικανοί θα «υπερασπιστούν τις αλήθειες μας» μπροστά στην προσωρινή παρακμή του έθνους.

Προηγουμένως, ο Βόιτ κατακεραύνωσε την υποκρισία της αριστεράς και των μέσων ενημέρωσης που δικαιολογούν τον ρατσισμό του Χάντερ Μπάιντεν «ενώ η οικογένεια Τραμπ παρενοχλείται μέρα και νύχτα», ενώ κατέκρινε τους φιλελεύθερους που επιτίθενται στο Ισραήλ και τους Εβραίους, απαιτώντας να μην » κοροϊδεύουν» τον κόσμο.

Ο Γιον Βόιτ είχε προειδοποιήσει για την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα με μία κυβέρνηση Μπάιντεν

Πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020, ο Βόιτ προειδοποίησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθούν σε «μεγάλο κίνδυνο» αν ο Τζο Μπάιντεν γίνει πρόεδρος.

«Κατευθυνόμαστε προς έναν δρόμο που δεν έχει όνομα τώρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο έθνος μας να καταρρεύσει. Αυτό είναι που θέλουν, να καταστρέψουν την Αμερική. Επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω όλους ότι βρισκόμαστε σε μεγάλο κίνδυνο αν πέσουμε κάτω από μια κυβέρνηση Μπάιντεν», είχε πει.

Πηγή: BREITBART

https://www.breitbart.com/politics/2023/08/29/jon-voight-slams-bidens-corrupt-admin-disgusting-scheme-against-trump-this-civil-war/

https://newsfire.gr/o-gion-voit-katakeravnonei-biden/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!