Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς νά "ξ ε χ ά σ ο υ μ ε" (καί) αυτόν τόν β α ν δ α λ ι σ μ ό ; ; ;






Δανεισμένο από τον Evangelos Theodorou 

"Συγνώμη λάτρεις των άθεων αλλά αυτό Χριστιανός Ορθόδοξος δε θα το έκανε ποτέ!!! 

Στην αγαπημένη μας εκκλησία του Προφήτη Ηλία Μάκρης, που την είδαμε να γίνεται  π α ρ α ν ά λ ω μ α   του πυρός, φίλος μου μπήκε πριν λίγο μέσα και μου έστειλε αυτές τις φωτογραφίες!!!

Ποιος έκοψε τα χέρια του εσταυρωμένου;;; 

Ούτε κεραυνός έπεσε!!!

ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ"

5 σχόλια:

  1. Αυτη που φταινε γι αυτη την καταντια ειμαστε προτιστως εμεις που ειτε ενεργα ειτε παθητικα επιτρεπουμε στους απ αιωνων γνωστων εχθρων του Θεου να εισβαλλουν στην πατριδα μας να κλεβουν να ριμαζουν να σκοτωνουν να βεβυλωνουν ναους ,να επιτιθεντε με λυσα και μανια εναντιων του καταστρεφοντας οτι απηκονιζει τη μορφη του αφου τορα βρισκεται στην ουρανια Βασιλεια του και δεν μπορουν τα υποκινουμενα του σατανα λαθρομουσλεμια να τον ξανασταυρωσουνε.
    Οπως η οργη του Θεου ξεσπασε εανω στους σταυροτας τους και ειχανε ολη τους κακο φοφο και αιωνια κολαση ετσι θα ανταμειυθουν και αυτοι εν καιρω που ο ιδιος ο Θεος τους επιφυλασει.
    Ποιος ειναι ποιο δυνατος απ το Θεο για να τους γλυτωσει απο την οργη του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος ο Καυσοκαλυβίτης, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη:

    ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    "Ομιλία του Γέροντα Γεωργίου από την † ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ (10-9-2023)

    Οι καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ήταν το επίκεντρο της ομιλίας του Γέροντα Γεώργιου, ο οποίος αρχικά μίλησε για ένα ιστορικό γεγονός μίας πλημμύρας πού έπληξε τα Τρίκαλα το 1907, όταν είχαν προηγηθεί θρησκευτικές λιτανείες για να βρέξει.

    Οι εξουσίες σήμερα είναι υποταγμένες στο σατανά θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος και θα αναφέρει ότι ενώ σήμερα έπρεπε να κυβερνούν οι άριστοι, κυβερνούν οι άρρωστοι καθώς πραγματική εξουσία έχει εκείνος που έχει απαλλαγεί από τα πάθη του.
    Επίσης θα πει ότι ο Θεός σε όλη την ιστορία φέρνει ανθρώπους που δεν υποτάσσονται σε καμία κοσμική εξουσία, για να ασκούν έλεγχο.

    Αυτό που έγινε στη Θεσσαλία είναι εθνικό έγκλημα θα τονίσει ο Γέροντας Γεώργιος, ενώ θα αναφερθεί στο γεγονός ότι ο Άγιος Πορφύριος είχε προειδοποιήσει ότι θα ζήσουμε αυτά που αναφέρει το Κεφάλαιο Γ' του Προφήτη Ησαΐα.

    Τέλος θα αναφερθεί ότι η αναφορά στον όρο "κλιματική αλλαγή" είναι γιατί αν πουν ότι ήταν οργή Θεού χρειάζεται μετάνοια, και πώς θα πουν στον κόσμο "μετανοήστε" θα αναρωτηθεί ο Γέροντας Γεώργιος."

    https://www.youtube.com/watch?v=afsaY9EQIEs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν είναι μπάσταρδοι αλλά.....
    ΣΑΤΑΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. αν το κάνουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. μόνο όταν έχεις μνήμη μπορείς να δράσεις και να ξέρεις και γιατί το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!