Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Η CIA έχει προσλάβει εγχώριους Ναζί για τρομοκρατικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό


https://quotestoenjoy.com/when-there-is-no-enemy-within-the-enemies-outside-cannot-hurt-you/

Αυτό το Substack εκθέτει εδώ και καιρό την CIA ως ουσιαστικά μια εξωσυνταγματική ή αντισυνταγματική υπηρεσία που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του OSS με τα γερμανικά SS. (*)

Μέχρι σήμερα η CIA παραμένει φασιστική, ή τεχνοκομμουνιστική (ίδια διαφορά), στο επιχειρησιακό της ήθος. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι η CIA στρατολογεί ενεργά τους πραγματικούς εγχώριους τρομοκράτες κατευθείαν από τη φυλακή για να σπείρει το χάος στις επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας στο εσωτερικό, καθώς και να αναπτύξει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία για να ενταχθούν στο ναζιστικό τάγμα Αζόφ στην Ουκρανία. Εξάλλου, η CIA διεξήγαγε το ουκρανικό πραξικόπημα που ανέτρεψε το Κίεβο το 2014. Η CIA υποστηρίζει όλα τα ναζιστικά δίκτυα που λειτουργούν στην Ουκρανία από το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Laura Loomer έχει αναγνωρίσει έναν από αυτούς τους εγχώριους Ναζί της CIA ως έναν άνδρα που αυτοαποκαλείται "BoneFace". Αυτή η προκάλυψη είναι τόσο κακή όσο δεν παίρνει, και δείχνει για άλλη μια φορά ότι αυτές οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες είναι εγκληματικές και ως εκ τούτου εργάζονται ενεργά εναντίον αυτού που ονομάζουμε "Εμείς ο Λαός".

Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η εγχώρια ναζιστική ομάδα με την οποία συνδέεται αυτός ο «Bonehead» δήλωσε επίσημα την υποστήριξή της στον ισόβιο ρατσιστή «Μπάιντεν». (Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα ταξινομήσει ποτέ αυτούς τους Αμερικανούς Ναζί ως εγχώριους τρομοκράτες, αλλά ευχαρίστως θα χαρακτηρίσουν οποιονδήποτε υποστηρικτή του Τραμπ ως «εγχώριο τρομοκράτη» και θα τους κυνηγήσουν με το τελευταίο γράμμα του νόμου που έχουν στη διάθεσή τους).

Και φυσικά, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα:


Είναι πράγματι τρελλό.


Αυτή είναι η ίδια CIA που συμμετείχε άμεσα στο επιτραπέζιο EVENT 201 της «πανδημίας», η ίδια CIA που συμμετείχε στην άσκηση «πανδημίας» 'DARK WINTER', και η ίδια CIA που ήταν ο συνωμότισε με το Υπουργείο Άμυνας, το Πεντάγωνο, το NIH, τον Fauci, τον Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, τους «μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς» του Gates, " κ.α. στο πρόγραμμα ευγονικής DEATHVAX™ που σκοτώνει αργά.

Η ίδια η CIA που αξιοποίησε τη μητέρα του Ομπάμα ως σεξουαλικό περιουσιακό στοιχείο της...


... και η ίδια CIA που δημιούργησε κυριολεκτικά τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα από το μηδέν ως προσωπικό υποψήφιο της Μαντζουρίας. Και όλοι γνωρίζουμε πώς ο Ομπάμα μετατόπισε έξυπνα την έρευνα του Gain of Function από την Αμερική στο ΚΚΚ.

Το Βιομηχανικό Συγκρότημα Πληροφοριών είναι ο 4ος και ισχυρότερος κλάδος της κυβέρνησης σήμερα. Η CIA είναι μια κρίσιμη συνιστώσα αυτής της παράνομης και μη εκλεγμένης τεχνοκρατικής τάξης και όλοι τους προσπαθούν να ανατρέψουν περαιτέρω το Σύνταγμα που προσποιούνταν ότι υποστηρίζουν, υπονομεύοντας έτσι τη βούληση Ημών του Λαού.

Ξέρουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι.

Η CIA θα οπλίζει όλο και περισσότερο τύπους, όπως ο "Bonehead" για να σπείρει διχασμό, θάνατο και καταστροφή καθώς πλησιάζουμε προς τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Να είστε σε επιφυλακή για αυτούς τους επικίνδυνους χρήσιμους ηλίθιους, ειδικά καθώς η εγγενής «πανδημία» PSYOP-23 αρχίζει να καταρρέει από όλη την απώθηση που δημιουργείται.

Ο "Bonehead" σας θέλει νεκρούς, το ίδιο και οι χειριστές του.


ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.




ΠΗΓΗ: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-cia-has-hired-domestic-nazis?r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


(*) Ακολουθεί σχετική ανάρτηση από την Οδύσσεια στις 9/9/23


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. Απίστευτο! Πλημμύρισε και η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των Apache στο Στεφανοβίκειο – Συγκεντρώνουν στρατιωτικά οχήματα στην πύλη
    https://www.oparlapipas.gr/2023/09/1-apache.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πιαστούν για αρμενικό. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Πιο κοντά παρά ποτέ σε ιρανοτουρκικό πόλεμο. Καραδοκεί και η Ρωσία! Μαζεύονται στρατοί στα σύνορα. O ΥΠΕΞ Τουρκίας απειλεί Ιράν με πόλεμο αν επέμβει στο Αζερμπαϊτζάν!
    https://dimpenews.com/2023/09/09/%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%cf%83%ce%b5-%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Ελληνες δουλεύουν περισσότερο από κάθε άλλον Ευρωπαίο!
    https://enromiosini.gr/arthrografia/oi-ellines-doyleyoyn-perissotero/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδικός ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι υπάρχει τσιπάκι στην νέα ταυτότητα!
    https://www.youtube.com/watch?v=XvxRxf9I00Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!