Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ: Υπερβάλλουσα θνησιμότητα και κατά κεφαλήν εμβολιασμοί Covid-19 ισοδυναμούν με έναν παγκόσμιο πόλεμο

ΕΣΕΙΣ, εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε ένεση στο μωρό σας με αυτό;;;;;;;;


•Χώρες όπου ο πληθυσμός έχει λάβει περισσότερες από 2 δόσεις → Υψηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα (6 έως 20%)

Χώρες, όπου ο πληθυσμός έχει λάβει λιγότερες από 2 βολές → Χαμηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα (-4 έως 6%)

20% υπερβάλλουσα θνησιμότητα, δεν είναι μικρή – ισοδυναμεί με έναν Παγκόσμιο Πόλεμο

Εξακολουθείτε να θέλετε να κάνετε την ένεση στο μωρό σας με αυτό;

Πηγές :
Αθροιστικές δόσεις εμβολίου Covid κατά κεφαλήν Πηγή: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού (COVID-19) - Ο κόσμος μας σε δεδομένα (https://ourworldindata.org/covid-vaccinations)

Ακαθάριστοι πλεονάζοντες θάνατοι ανά εκατομμύριο (CMR) σε % Πηγή: MORTALITY WATCH & MORTALITY WATCH-C
Το μεγαλύτερο αποθετήριο δεδομένων θνησιμότητας στον κόσμο! - Παρακολούθηση θνησιμότητας (https://www.mortality.watch/)

https://t.me/CovidScienceLibrary/2431

Λήψη PDF (https://howbad.info/excess-mortality.pdf)


Μνημόνιο Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας NSSM 200 και η Παγκόσμια Ατζέντα Μείωσης του Πληθυσμού (ανάρτηση του 2022)

Πώς το ιατρικό κατεστημένο συνεργάζεται με την Cabal για να διευκολύνει την παγκόσμια γενοκτονία (https://lionessofjudah.substack.com/p/how-the-medical-establishment-is)

Ο Δρ David Ayoub, MD, εξηγεί πώς το ιατρικό κατεστημένο συνεργάζεται στενά με τους παγκοσμιοποιητές για να διευκολύνει την ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού

«... Αυτό με ανατριχιάζει. Αυτό ήταν ένα δελτίο τύπου, στις 05 Αυγούστου, στις 30 και 31 Αυγούστου περισσότεροι από 750.000 εμβολιαστές θα πάνε από σπίτι σε σπίτι και θα εργαστούν σε θαλάμους εμβολιασμού σε όλη την Ινδονησία για να προσεγγίσουν περισσότερα από 24 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας κάτω των πέντε ετών. Σε μια μέρα. Πρόκειται για μια δοκιμαστική λειτουργία προκειμένου να εμβολιαστούν πολλοί άνθρωποι. Έτσι, εάν και όταν κάτι πάει στραβά με το εμβόλιο, κανείς δεν θα το αρνηθεί. Το έχουν ήδη πάρει. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εξαπλωθούν οι φήμες σχετικά με τις αμβλώσεις, τα προβλήματα ωορρηξίας, την παράλυση, και ούτω καθεξής.

Έχουν μια δοκιμαστική λειτουργία για να εμβολιάσουν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε μια μέρα. Και πιστεύω ότι αυτή η υποδομή που χτίζεται σε αυτή τη χώρα με το εμβόλιο της γρίπης, αυτή η πανδημία που πρόκειται να έρθειπροσπαθούν να χτίσουν την υποδομή για να κάνουν μαζικούς εμβολιασμούς σε πολύ, πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι απλά μια θεωρία" - Δρ David Ayoub MD, Radio Liberty Conference, 2005


Λήψη PDF (https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/PCAAB500.pdf)

Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός COVID-19 προκαλεί μαζική μείωση του πληθυσμού & Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποδεικνύνουν ότι η κυβέρνησή σας γνώριζε ότι θα συνέβαινε

Από ό The Exposé, (https://expose-news.com/author/the-expose/) 28 Αυγούστου 2022 (https://expose-news.com/2022/08/28/depopulation-covid-vaccination-gov-knew-happen/)

Μπορεί να το βρείτε αρκετά δύσκολο να πιστέψετε μερικούς από τους ακόλουθους ισχυρισμούς. Αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι έχουν εξαχθεί από επίσημα έγγραφα εγκεκριμένα από την κυβέρνηση.

Εάν είστε πρόθυμοι να διαβάσετε, τότε πρόκειται να σκοντάψετε στην πιο ολοκληρωμένη επιλογή στοιχείων που αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 προκαλεί στην πραγματικότητα μαζική μείωση του πληθυσμού και η κυβέρνησή σας γνώριζε ότι θα συμβεί.

Θα αναφέρουμε κάθε έγγραφο για να "επαληθεύσετε" οι ίδιοι τους ισχυρισμούς.

Εδώ είναι τα κυριότερα σημεία των αποδεικτικών στοιχείων...

Ενδείξεις μείωσης του πληθυσμού

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον θάνατοι καταγράφονται κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο σε σύγκριση με τον αναμενόμενο πενταετή μέσο όρο.

  • Οι επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι 1 στους 73 εμβολιασμένους κατά της Covid-19 ήταν δυστυχώς νεκρός μέχρι τα τέλη Μαΐου 2022.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι τουλάχιστον 75 φορές πιο θανατηφόρες από κάθε άλλο εμβόλιο μαζί.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι τα χαμηλότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι χρειάζονται μόλις πέντε μήνες για να πραγματοποιηθεί το αυξημένο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασμένων.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι πάνω από 9 στους 10 θανάτους Covid-19 το 2022 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται και οι θάνατοι νεογέννητων μωρών φτάνουν σε κρίσιμα επίπεδα.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής κατά τουλάχιστον 1.517%.

  • Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Απόδειξη ότι η κυβέρνησή σας γνώριζε ότι θα συνέβαινε

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 90% των εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 έχασαν το μωρό τους, αλλά η κυβέρνησή σας και οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων επέλεξαν να αγνοήσουν τα δεδομένα.

  • Επίσημα κυβερνητικά έγγραφα αποδεικνύουν ότι τόσο η Pfizer όσο και οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων απέκρυψαν τους κινδύνους του εμβολιασμού κατά της Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή η περιορισμένη μελέτη σε ζώα που πραγματοποιήθηκε διαπίστωσε αυξημένο κίνδυνο γενετικών ανωμαλιών και στειρότητας.

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν ότι το εμβόλιο Covid-19 συσσωρεύεται σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών, και οι περιπτώσεις καρκίνου των ωοθηκών βρίσκονται τώρα σε υψηλό όλων των εποχών.

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν στοιχεία αυτοάνοσης νόσου και ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο, αλλά η κυβέρνησή σας και οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων επέλεξαν να τα αγνοήσουν

  • Εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους τις πρώτες 90 ημέρες της διάθεσης του εμβολίου Covid-19. Αλλά η κυβέρνησή σας και οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων επέλεξαν να το αγνοήσουν.

  • Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ: https://expose-news.com/2022/08/28/depopulation-covid-vaccination-gov-knew-happen/

Μην σας ξεγελά το χαμόγελο αυτής της κυριούλας της γνωστής φυλής. Αυτό που μας λέει εδώ τόσο... χαριτωμένα (και θα μπει σε πλαίσιο πράσινο του δηλητηρίου) είναι: 

"Το ένα τέταρτο της ανθρωπότητας πρέπει να εξαλειφθεί από τον κορμό της κοινωνίας. Είμαστε υπεύθυνοι για την διαδικασία επιλογής του Θεού για τον πλανήτη Γη. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Εκείνος διαλέγει, εμείς καταστρέφουμε. Είμαστε οι καβαλάρηδες του χλωμού αλόγου, του Θανάτου." Barbara Marx Hubbard.




ΠΗΓΗ: https://lionessofjudah.substack.com/p/global-genocide-excess-mortality?r=2glxis&utm_source=substack&utm_medium=email


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!