Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ! – O απόλυτος Παράδεισος των νέων όλου του κόσμου “.


΄Οσο καί νά προβληματιζόμαστε, εμείς οι "γραφικοί" μοναχικοι καβαλάρηδες του 'αραμπά' και όχι της συγχρονης 'superman' τεχνολογίας, μετά από λίγο καιρό, τό πράγμα θα πάει φυσικά καί αβίαστα στήν απόλυτη ηλεκτρονική δικτατορία.

Και ξέρετε κατι; πολυ την γουσταρουν οι νεοι!

Μονο μεσω αυτης μπορουν να ζήσουν και ας τους φυλακισουν.

Οι νεοι σημερα προτιμουν να ζουνε στην ασφαλεια, καλοπεραση και αυτοματη εξυπηρετηση και ας βρισκονται σε μια φυλακη.

Ιδού λοιπον ο απολυτος Παραδεισος των νεων ολου του κοσμου:

"Να βρισκονται, εστω και σε ενα κελλι, μεσα φυλακισμενοι, με ενα πανακριβο υπερσυγχρονο κινητο-apple, με ενα γρηγηρο 'WI-FI' , με εναν ...καθετηρα για να γλυτώνουν τον χρόνο για κατούρημα, χρημα για να κανουν ηλεκτρονικες αγορες, να βλεπουν τσοντες στον υπολογιστη αυνανιζομενοι και να εχουν ενα πιατο street food την ημερα."

Ιδού ο απόλυτος παράδεισος!

Καί μετά καθόμαστε εμείς οι γραφικοί, τελευταίοι των Μοϊκανών και διαμαρτυρόμεθα γιά ηλεκτρονικές σκλαβιές!

π.Διονύσιος Ταμπάκης

5 σχόλια:

  1. ΣΑΛΟΣ από ΝΟΕΜΒΡΙΟ "σας ΕΤΟΙΜΑΖΩ & ΆΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ" ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=jbWgd-hR4Xg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό τσιπάκι τής νέας ταυτότητας RFID, πού είναι "παθητικό" καί ΕΚΠΕΜΠΕΙ καί ΛΑΜΒΑΝΕΙ, συνεργάζεται καί αλληλεπιδρά μέ τό 5G καί μέ τό 6G πού έρχεται σέ λίγο, καθώς καί μέ τό μπόλι-19 όσοι τό πήραν μέσα τους, τό οποίο μήν ξεχνάμε, έχει μέσα νανοτεχνολογία...καί όχι μόνο.
    Όλα αυτά θά σέ κάνουν
    CYBORG, ένα ανθρωποειδές
    "ρομπότ" χωρίς ίχνος ιδιωτικής ζωής, πλήρως ελεγχόμενο καί (τηλε)"κατευθυνόμενο"...
    Δέν θά ανήκεις στόν εαυτό σου
    αλλά στό παγκοσμιοποιημένο
    διαβολοποιημένο σύστημα τού
    Αντιχρίστου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη σκλαβιά του Έλληνα έρχεται με το Ψηφιακό Νόμισμα...!!!


    Με τον ερχομό του Ψηφιακού Νομίσματος ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ τα ΜΕΤΡΗΤΑ…Μόλις γίνει αυτό που ετοιμάζει η Νεα Ταξη με την Μαριονέτα τους το Μητσοτάκη στην Ελλάδα η όποιον άλλον Νεοταξίτη προσκυνημένο έχουμε ο Έλληνας γίνεται για ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΣ τους.

    Γίνεσαι ΣΚΛΑΒΟΣ με τέσσερεις αλυσίδες Δυο στα πόδια και δυο στα Χέρια. Απο τη στιγμή που δέχεσαι το Ψηφιακό Νόμισμα και την κατάργηση των μετρητών εισαι ο ΣΚΛΑΒΟΣ τους,.Θα σε έχουν πάνω σε ενα τσιπάκι που θα το κουβαλάς μαζί σου με την Ηλεκτρονική Ταυτότητα η σαν τσιπάκι στο Χέρι η στο μέτωπο θα εσαι το ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ τους πρόβατο…Θα μπορεί να στο ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ανα πάσα στιγμή εαν δεν κάνεις οτι σου ζητάνε..Π.χ Νεα εμβόλια Να φοράς μάσκα Να τρως εντομα..Να τρως Τεχνητό κρέας ψαρι κοτόπουλο…Να τρως μεταλλαγμένα Προιντα Να δέχεσαι Λοκ ντάουν περιορισμούς να μην βγαίνεις απο την Έξυπνη πόλη που θα σε χώσουν ..Να μην ταξιδεύεις να Δουλεύεις οπου σου προτείνουν αυτοι..Να Να Να Να  και αλλα πολλά..

    Αν δεν κάνεις αυτα που θα σου λένε ΤΟΤΕ σου μπλοκάρουν το τσιπάκι και δεν θα μπορείς να αγοράσεις ουτε ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ούτε ΝΕΡΟ ουτε να μετακινηθείς θα είσαι ενα ΤΙΠΟΤΑ..Θα λιμοκτονήσεις..

    Εγινε κατανοητό τι θα πάθεις αν περάσει το Ψηφιακό Νόμισμα που την παρουσία του θα κάνουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο στην συνεδρίαση της ΕΚΤ στις 26 Οκτωβρίου με οικοδεσπότη τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ.Γιάννη Στουρνάρα..

    πηγή : κατοχικά νέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιος άγιος είπε ότι στα χρόνια του αντιχρίστου θα μαρτυρήσουν όσοι αντισταθούν.Ειπε Επισεις ότι θα ήθελε να ζούσε σ' αυτά τα χρόνια επειδή τα μαρτύρια θα είναι πολύ σκληρά Ο Θεός να μας δίνει δύναμη να μην λυποψηχισομε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφητείες Αγίου παιδός Ότροκ Βιατσεσλάβ περί Αντιχρίστου
    https://www.kivotoshelp.gr/index.php/profhtes-menu/2683-profiteies-agiou-paidos-otrok-viatseslav-peri-tou-sfragismatos-xaragmatos-tou-antixristou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!