Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! - Ισλαμικό έγκλημα τιμής στη Γερμανία: ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (;;;) συνελήφθησαν για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της «δυτικοποιημένης» 15χρονης ΚΟΡΗΣ τους (βίντεο)



Η δολοφονία τιμής είναι το προϊόν μιας ισλαμικής κοινωνίας που βρίσκει τη δικαίωσή της στο Κοράνι και την ισλαμική παράδοση.


Σε ένα σπαρακτικό «έγκλημα τιμής» στο Worms της Γερμανίας, η αστυνομία συνέλαβε τους ισλαμιστές γονείς ενός 15χρονου μουσουλμάνου κοριτσιού, αφού το σώμα της βρέθηκε κατά μήκος του ποταμού Ρήνου. 

Οι Αφγανοί γονείς (;;;) είναι ύποπτοι για τη δολοφονία της κόρης τους επειδή αποδοκίμαζαν τον δυτικό τρόπο ζωής της, εγείροντας υποψίες για ισλαμικό «έγκλημα τιμής».

Η βία τιμής, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει συναισθηματική κακοποίηση, σωματική και σεξουαλική βία, ακόμη και δολοφονία, συνήθως διαπράττεται από αρσενικά μέλη της οικογένειας εναντίον γυναικών συγγενών. 

Αυτές οι πράξεις συχνά δικαιολογούνται από την πεποίθηση ότι οι γυναίκες έχουν φέρει ντροπή ή ατίμωση στις οικογένειές τους. 

Τέτοια αδικήματα μπορεί να περιλαμβάνουν την άρνηση ενός προσυμφωνημένου γάμου, τη συμμετοχή σε σχέση με έναν μη μουσουλμάνο ή κάποιον που δεν έχει εγκριθεί από την οικογένεια, την απόρριψη ενός καταχρηστικού γάμου ή την υιοθέτηση ενός δυτικού τρόπου ζωής.


Το περιστατικό

Στις 19 Ιουνίου 2024, το Περιφερειακό Δικαστήριο του Mainz διέταξε την προφυλάκιση ενός 39χρονου πατέρα και της 34χρονης συζύγου του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

Οι ύποπτοι, οι οποίοι είναι Αφγανοί υπήκοοι, φέρεται να σκότωσαν τη μικρή κόρη τους λόγω των δυτικών επιλογών του τρόπου ζωής της, τις οποίες θεώρησαν απαράδεκτες. 

Η μητέρα ανέφερε στην αστυνομία στο Pirmasens τη Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της είχε δολοφονηθεί το βράδυ του Σαββάτου στο Worms. Κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι ήταν ο δράστης.


Έρευνα και συλλήψεις

Η αστυνομία, η οποία είχε προηγούμενες έρευνες εναντίον του πατέρα για σωματική βλάβη και παραβιάσεις βάσει του νόμου περί προστασίας από τη βία (συμπεριλαμβανομένης της ενδοοικογενειακής βίας), βρήκε το σώμα του κοριτσιού τη Δευτέρα το βράδυ στη ράμπα του ΝΑΤΟ στο Worms-Rheindürkheim. 

H Αστυνομία του Mainz δήλωσε ότι υπάρχει ισχυρή «υποψία» ότι οι γονείς αποφάσισαν να σκοτώσουν την κόρη τους επειδή αποδοκίμασαν τον τρόπο ζωής της.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι αντικρουόμενες δηλώσεις της μητέρας οδήγησαν σε υποψίες κοινού εγκλήματος. Κατά συνέπεια, και οι δύο γονείς κρατήθηκαν σε ξεχωριστές φυλακές. 

Η αστυνομία εξασφάλισε στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, τις κατοικίες των υπόπτων και το αυτοκίνητο του πατέρα, το οποίο βρέθηκε στο Pirmasens. 

Πιστεύεται ότι ο πατέρας μετέφερε την κόρη του από το σπίτι τους στο Pirmasens, περίπου 120 χιλιόμετρα μακριά, στο Worms.


Επιδημία: Αναγκαστικοί γάμοι από ισλαμιστές μετανάστες

Το τραγικό περιστατικό στo Worms αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου μοτίβου αναγκαστικών γάμων και βίας που σχετίζεται με την τιμή και αφορά ισλαμιστές μετανάστες στην Ευρώπη.

Στην Ισπανία, ένας Πακιστανός συνελήφθη επειδή προσπάθησε να εξαναγκάσει την κόρη του σε έναν προσυμφωνημένο ισλαμικό γάμο. 

Η νεαρή γυναίκα ανέφερε ότι ο πατέρας της είχε απειλήσει να την στείλει στο Πακιστάν για να παντρευτεί έναν μεγαλύτερο άνδρα που επέλεξε η οικογένεια. 

Παρά τη μαρτυρία της που εμπλέκει την άμεση οικογένειά της, μόνο ο πατέρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα, αφήνοντας το κορίτσι φοβισμένο για τη ζωή της.

Σε μια πιο σοβαρή περίπτωση, δύο αδελφές από την Terrassa της Ισπανίας, δολοφονήθηκαν από την οικογένειά τους στο Πακιστάν. 

Προσπάθησαν να χωρίσουν τις ξαδέρφες τους, οι οποίες είχαν αναγκαστεί να παντρευτούν, προκειμένου να παντρευτούν άνδρες της επιλογής τους στην Ισπανία. 

Η οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένων των πεθερικών τους, θεώρησαν ότι αυτό ήταν ατιμωτική για την οικογένεια και τις δολοφόνησαν σε αντίποινα.



(φωτό: μπουζουριασμένοι εκπολιτιστές)

Συγγενείς των δολοφονημένων αδελφών Terrassa συνελήφθησαν από την πακιστανική αστυνομία



Η περίπτωση της Saman Abbas

Τον Φεβρουάριο του 2022, η Saman Abbas, μια 18χρονη Πακιστανή που ζούσε στην Ιταλία, δολοφονήθηκε από τους γονείς, τον θείο και τα δύο ξαδέρφια της επειδή αρνήθηκε έναν προσυμφωνημένο γάμο

Το σώμα της βρέθηκε θαμμένο στα χωράφια ενός αγροκτήματος όπου εργαζόταν ο πατέρας της, Shabbar. 

Η δολοφονία συγκλόνισε την ευρωπαϊκή κοινότητα, έφερε στο φως τις σοβαρές συνέπειες της άρνησης παραδοσιακών πρακτικών στις κοινότητες των μεταναστών.



Βία που σχετίζεται με την τιμή σε όλη την Ευρώπη

Χιλιάδες νέες γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ευρώπη πέφτουν θύματα καταναγκαστικών γάμων κάθε χρόνο, κυρίως από μουσουλμανικές οικογένειες μεταναστών

Αυτές οι περιπτώσεις συχνά περιλαμβάνουν απειλές βίας, ακόμη και θανάτου. Παρά τη δημόσια κατακραυγή, τέτοια περιστατικά συνεχίζουν να αυξάνονται, υποδεικνύοντας τη δημιουργία παράλληλων ισλαμικών κοινωνιών εντός της Ευρώπης.



Δημόσια αντίληψη και πολιτιστικές προκλήσεις

Συνεντεύξεις με μέλη της ισλαμικής κοινότητας στη Ρώμη αποκάλυψαν
ανησυχητικές συμπεριφορές απέναντι στις γυναίκες που αψηφούν τους ισλαμικούς κανόνες

Οι μουσουλμάνοι άνδρες υποστήριξαν ανοιχτά τη βία κατά των γυναικών που δεν υπάκουσαν ή υιοθέτησαν τον δυτικό τρόπο ζωής, επικαλούμενοι θρησκευτικά κείμενα ως δικαιολογία.

Αυτοί οι άνδρες τόνισαν ότι οι γυναίκες πρέπει να υπακούν στους συζύγους και τις οικογένειές τους, με την άρνηση να οδηγεί σε σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.
 

Τέτοιες απόψεις υπογραμμίζουν τις βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις που οδηγούν στη βία που σχετίζεται με την τιμή, η οποία είναι προϊόν μιας ισλαμικής κοινωνίας που βρίσκει τη δικαιολόγησή της στο Κοράνι και την ισλαμική παράδοση.






Δυστυχώς,
η συμπεριφορά των μουσουλμάνων γονέων προς την κόρη τους μαθεύτηκε από τη θρησκεία τους και το παράδειγμα του Προφήτη

Με ισλαμικούς όρους, δεν υπάρχει τίποτε ασυνήθιστο ή αποκλίνον στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την κόρη τους

Αντί η γερμανική κυβέρνηση και τα αριστερά μέσα ενημέρωσης να καταδικάζουν την άποψη του Ισλάμ για τις γυναίκες, συχνά απεικονίζουν αυτές τις κακοποιήσεις και δολοφονίες ως μεμονωμένα περιστατικά, προστατεύοντας την αποστειρωμένη ανοικοδόμηση του Ισλάμ για δυτική κατανάλωση.


Συμπέρασμα

Η ύποπτη δολοφονία τιμής ενός 15χρονου κοριτσιού στο Worms υπογραμμίζει τις
θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ του ισλαμικού νόμου και των δυτικών αξιών

Καθώς η έρευνα συνεχίζεται, ο πρωταρχικός στόχος παραμένει στη διασφάλιση της δικαιοσύνης για το θύμα. 

Η Γερμανία θα πρέπει να διαθέσει σημαντικούς πόρους για την αντιμετώπιση των ευρύτερων ζητημάτων της ισλαμικής βίας που σχετίζεται με την τιμή και της έλλειψης ενσωμάτωσης μεταξύ των ισλαμικών μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Η άνοδος της βίας για λόγους τιμής και των καταναγκαστικών γάμων στην Ευρώπη απαιτεί μια ολοκληρωμένη απάντηση για την προστασία των ευάλωτων ατόμων. 

Δυστυχώς, οι αριστεροί αξιωματούχοι των ανοιχτών συνόρων αποκρύπτουν τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία, επιλέγοντας να υποβαθμίσουν αυτά τα περιστατικά ως «τοπικές διαμάχες» για να αποφύγουν να τροφοδοτήσουν περαιτέρω αντίσταση στην ατζέντα των ανοιχτών συνόρων

Αυτή η λογοκρισία από την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης συσκοτίζει το πραγματικό εύρος των ισλαμικών εγκλημάτων τιμής, καθιστώντας τον πραγματικό αριθμό πολύ υψηλότερο από ό, τι αναφέρεται. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα με διαφάνεια για να προστατεύσουμε όλους τους πολίτες και να διατηρήσουμε την ιερότητα της ζωής και της ισότητας ενώπιον του νόμου, θεμελιώδους σημασίας για τις δυτικές δημοκρατίες.

ΠΗΓΗ: Islamic Honor Killing in Germany: Afghan Parents Arrested for Murdering 'Westernized' 15-Year-Old Daughter (Video) - RAIR (rairfoundation.com)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!