Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ κατά του Ούγγρου πρωθυπουργού Β. Όρμπαν στήν Γερμανία!!!! Νεκρός ο συνοδός του!




Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπάν έχει εμπλακεί σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη Γερμανία, το οποίο άφησε έναν άνθρωπο νεκρό. 
Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Ορμπάν ήταν καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο σήμερα το πρωΐ!











Ο Ορμπάν βρισκόταν στη Στουτγάρδη για να παρακολουθήσει την Ουγγαρία να παίζει στο Euro!

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπάν ενεπλάκη σε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στη Γερμανία, το οποίο άφησε έναν άνθρωπο νεκρό.

Το όχημα του Ορμπάν συνοδευόταν στη γερμανική πόλη της Στουτγάρδης όταν ένας οδηγός συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα σκοτώνοντας έναν αστυνομικό και τραυματίζοντας σοβαρά έναν άλλο.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί, ενώ ο Orban ήταν καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο σήμερα το πρωί, αφού παρακολούθησε τον αγώνα Ουγγαρία - Σκωτία Euro στο Stuttgart Arena - ο οποίος είδε τη Σκωτία να αποκλείεται από το πρωτάθλημα.

Ο οδηγός, που φέρεται να είναι μια 69χρονη γυναίκα πίσω από το τιμόνι της BMW, συγκρούστηκε με έναν αξιωματικό της τροχαίας της Στουτγάρδης σε μια μοτοσικλέτα που συνόδευε τον Ούγγρο ηγέτη.

Χτύπησε τήν μοτοσικλέτα ενώ προσπαθούσε να στρίψει αριστερά, αφού προφανώς δεν κατάφερε να δει ότι μια διασταύρωση ήταν κλειστή για την κυκλοφορία, δήλωσε η αστυνομία της Στουτγάρδης.




Στουτγάρδη στη νοτιοδυτική Γερμανία, όπου ένας οδηγός, που φέρεται να είναι μια 69χρονη γυναίκα πίσω από το τιμόνι μιας BMW, συγκρούστηκε με έναν αξιωματικό της τροχαίας της Στουτγάρδης σε μια μοτοσικλέτα που συνόδευε τον Orban (φωτογραφία αρχείου)





Ο Ορμπάν βρισκόταν στη Στουτγάρδη για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ουγγαρία - Σκωτία Euro στο Stuttgart Arena - όπου η Σκωτία αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα


Ένας 61χρονος αστυνομικός συγκρούστηκε με έναν άλλο αστυνομικό, 27 ετών, ο οποίος είχε αποκλείσει τη διασταύρωση με το όχημά του.

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι και οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. Τραγικά, ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Σε δήλωσή του, που ανέφερε η The Sun, ο αρχηγός της αστυνομίας της Στουτγάρδης Markus Eisenbraun δήλωσε: «Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι από το ατύχημα των συναδέλφων μας.

«Οι τραγικές συνθήκες του θανάτου του πολύτιμου συναδέλφου μας μας άφησαν άφωνους και έπληξαν συθέμελα ολόκληρη την αστυνομική δύναμη της Στουτγάρδης».
















ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΣΧΕΤΙΚΑ:

Αστυνομικός πεθαίνει όταν οδηγός συγκρούεται με αυτοκινητοπομπή Ούγγρου ηγέτη Βίκτωρα Ορμπάν στη Γερμανία





2 σχόλια:

  1. Τόν έχουν στοχοποιήσει, τόν
    Ορμπάν,...θέλουν νά τόν βγάλουν απ'τήν μέση..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επόμενο!

      Τούς κάθεται στό στομάχι!

      Έντονα!

      Καί όχι λίγα χρόνια!

      Τέσσερεις φορές ο ουγγρικός λαός του έδωσε απλόχερα τήν προτίμησή του!

      Έχει ανεβάσει τό βιοτικό επίπεδο!

      Έχει βοηθήσει πολύ αποτελεσματικά τήν αύξηση των γεννήσεων!

      Έχει δώσει αμέτρητα κίνητρα υπέρ των νέων οικογενειών!

      Καί είναι από τήν πρώτη στιγμή απέναντι στό (ξεκάθαρα δυτικό) τρελλοκομείο της Ουκρανίας!

      Αυτά καί άλλα πολλά τόν κάνουν επικίνδυνο καί αντιπαθή.....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!