Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΟΜΙΛΗΣΕ: Γκέητς: Παγκόσμιος Πόλεμος ή Πανδημία (τρίτη επιλογή δεν "παίζει")



Όχι, δεν είναι ο Τροχός της Τύχης, είναι η ρωσσική ρουλέτα των ψυχοπαθών


Ο κόσμος έχει προβλήματα, μας εξηγεί ο Μπιλ Γκέιτς, επειδή τα μαθήματα από την «πανδημία» «αγνοούνται». Η επόμενη κρίση θα ερχόταν σύντομα. Είτε πανδημία είτε παγκόσμιος πόλεμος.

25 Σεπτεμβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,6 λεπτά


Ο Μπιλλ Γκέητς επίσης πέρασε τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη. Ο ολιγάρχης βρέθηκε επίσης στη «Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Μέλλον», όπου αποφασίστηκε το «Σύμφωνο για το Μέλλον». 

Στόχος της συνόδου είναι να πείσει τα κράτη του ΟΗΕ να εφαρμόσουν ταχύτερα τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και την Ατζέντα 2030 – και θα μπορούσε να έχει εκτεταμένες συνέπειες για κάθε άτομο. Σε κάθε περίπτωση, ο Γκέητς ήταν επίσης εκεί και μπορεί να έχει γράψει περισσότερα για το σύμφωνο από τα περισσότερα κράτη.



Κέντρο Ελέγχου ΟΗΕ

Αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πώς ή τι ακριβώς διαπραγματεύτηκε. Οι διαπραγματεύσεις διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών. Λίγες μέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής, ωστόσο, ο Γκέητς πήγε για άλλη μια φορά στον Τύπο και είπε στον κόσμο: Αντιμετωπίζουμε μια διακλάδωσηένα δίλημμα καθ' οδόν - πανδημία ή παγκόσμιο πόλεμο.

Υπάρχει μια «μεγάλη αναταραχή» στον κόσμο που θα μπορούσε να προκαλέσει «έναν μεγάλο πόλεμο». Αλλά ακόμη και αν αποφευχθεί αυτή η σύγκρουση, «τότε θα υπάρξει (αμέτι μουχαμέτι) μια άλλη πανδημία, πιθανότατα τα επόμενα 25 χρόνια». Και όταν πρόκειται για πανδημίες (και εμβολιασμούς), ο Γκέητς είναι το αφεντικό - ο άνθρωπος της πληροφορικής ξέρει το δρόμο του. Ένας ειδικός, τουλάχιστον έτσι απεικονίζεται.

Και τώρα δηλώνει ότι τα κρίσιμα διδάγματα που αντλήθηκαν από την «απάντηση στη (λεγόμενη) πανδημία» αγνοούνται. Όπως είναι γνωστό, ζητά ακόμη ταχύτερη παραγωγή και έγκριση εμβολίων. Στη συνέχεια, νέες ουσίες πρόκειται να διατεθούν στην αγορά εντός έξι μηνών. Η μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ. κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αλλά εκτός από τη μεταρρύθμιση του Π.Ο.Υ., το Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για το Μέλλον είναι πιθανώς επίσης ένα δομικό στοιχείο που προορίζεται να ενσωματώσει τα «διδάγματα πανδημίας» στην καθημερινή πολιτική. Η λεγόμενη «παγκόσμια υγεία» αποτελεί ουσιαστικό μέρος της Ατζέντας 2030, οπότε ο Γκέητς θα είναι ικανοποιημένος.

Λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο κορυφής, επέκρινε την κυβέρνηση των ΗΠΑ λέγοντας ότι οι ΗΠΑ, «η χώρα που ο κόσμος περίμενε να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να αποτελέσει πρότυπο, δεν ανταποκρίθηκε σε αυτές τις προσδοκίες». Δεν εκφράζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Εξάλλου, οι ΗΠΑ έχουν καλύψει τουλάχιστον τον μισό κόσμο με την ουσία mRNA της Pfizer και της Moderna. Αλλά ο Γκέητς λέει:


«Δυστυχώς, αν και έχουν αντληθεί ορισμένα διδάγματα από την πανδημία του κορωνοϊού, αυτό είναι πολύ λιγώτερο από ό, τι θα περίμενα».


Και το στρατόπεδο της τεχνοκρατικής "Μίας Υγείας" ("One Health") και η διάλυση κάθε εθνικής κυριαρχίας είναι μεγάλο. Οι άνθρωποι του Γκέητς αυτή τη στιγμή συζητούν γύρω από την ευλογιά των πιθήκων: Οι ΗΠΑ και η Δύση πρέπει να κάνουν περισσότερα γι' αυτό και να σταματήσουν το «ξέσπασμα» τώρα.

Με εμβολιασμούς, φυσικά. 

Ο Μπιλλ έχει το φάρμακό του για ασθένειες. Θέλει να το δώσει σε κάθε άτομο. 



ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: o φιλος μου ο Λευτερακης (youtube.com)




Τα κράτη πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό. Προφανώς όχι ενάντια στους μεγάλους πολέμους. Ο Wolfgang Wodarg το βλέπει λίγο διαφορετικά, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Γκέητς: «Φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα επενδύσει στη βιοτεχνολογία ή στους εξοπλισμούς».😂


Εικόνα Lula Oficial23.09.2024 – Premiação annual da iniciativa Goalkeepers, organizada pela Fundação Bill e Melinda Gates (54017715660), CC BY-SA 2.0



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

  1. Τρίτη επιλογή υπάρχει και είναι Ντόναλντ Τράμπ μαζί με Βλαδήμηρος Πούτιν σε ΗΠΑ και Ρωσία.
    Η Καλάμα Χάρις θα έκανε ότι και ο πρωκάτοχός της Μπάιντεν προωθώντας τα μπόλια. Να θυμίσω ότι ο JFΚenenty είναι σφοδρός επικριτής για τα μπόλια πιο πολύ από το Τράμπ και σε αυτές τις εκλογές υποστηρίζει Ντόναλντ Τράμπ.
    Τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο θα τον έφερνε ο Μπάιντεν αλλά μάλλον δεν προλαβαίνει. Τον ορματιζόταν η Πελόζι τότε που πήγε για ψώνια στην Ταϊβάν και ανακάτεψε όλες τις χώρες του δυτικού ειρηνικού ωκεανού.
    ΆΡΑ, που είναι το δίλημμα από την στιγμή που οι Δημοκρατικοί των ΗΠΑ θα προωθήσουν και τα δύο σενάρια είτε ταυτόχρονα είτε το ένα από τα δύο. Ένα είναι το δίλημμα τους, διάλεξε τρόπο για να πεθάνεις. Ο Ντόλαντ Τράμπ έχει υποσχεθεί ότι θα αναλάβει πρωτοβολίες για την λήξη του πολέμου στην Ουκρανία μέσω διημερών συναντήσεων των ΗΠΑ με την Ρωσία, το οποίο είναι μια σαφή ένδειξη αποκλιμάκωσης ή και λήξης του πολέμου ΝΑΤΟ VS ΡΩΣΙΑ.
    Είναι σαν να σου λένε στηρίξτε, ψηφίστε Τράμπ στης ΗΠΑ και Πούτιν στην Ρωσία. Το 3ο σενάριο είναι διάλεξε τρόπους για να ζήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!