Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Πώς οι δολοφονίες των Kennedy οδήγησαν σε μια σιωνιστική κατοχή της Αμερικής



Από τις δ ο λ ο φ ο ν ί ε ς του προέδρου John F. Kennedy και του αδελφού του Bobby, οι οποίοι είχαν μια θυελλώδη σχέση με σ ι ω ν ι σ τ έ ς ηγέτες, κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε ποτέ να επικρίνει ή να αποσύρει την υποστήριξή του στις στρατιωτικές περιπέτειες του Ισραήλ.


Frank Wright
23 Αυγούστου 2024


Σημείωση από τον συνιδρυτή του LifeSiteNews Steve Jalsevac: Αυτό το άρθρο περιέχει και αναφέρεται σε ένα 95λεπτο απόσπασμα από το συγκλονιστικό ντοκυμανταίρ διάρκειας 2 ωρών και 11 λεπτών, Israel's Second 9/11 (Documentary Showing: Israel's Second 9/11, How Zionism Conquered JFK, America & Palestine (rumble.com)), σε παραγωγή ενός πρώην σιωνιστή Εβραίου, του Matthew Tower

Αφηγείται την οδυνηρή σχέση που είχαν ο πρόεδρος Kennedy και ο αδελφός του Bobby με το Ισραήλ και τις μετέπειτα δολοφονίες τους. 

Έχουμε σημειώσει προηγουμένως ότι το Ισραήλ έχει διαπράξει περισσότερες δολοφονίες από οποιοδήποτε άλλο έθνος για να προωθήσει τον μακροπρόθεσμο στόχο των πιο ακραίων σιωνιστών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κυρίαρχο Μεγάλο Ισραήλ.

Σας παροτρύνω θερμά να παρακολουθήσετε τουλάχιστον το σημειωμένο τμήμα βίντεο ενσωματωμένο κοντά στο τέλος αυτού του άρθρου. 

Το πλήρες βίντεο, περιέχει πολλές ακόμα εκπληκτικές αποκαλύψεις και ιστορικά κινηματογραφικά πλάνα. 

Προσωπικά, μετά από οκτώ μήνες εντατικών ερευνών από εμένα και έξι από τους πιο ικανούς δημοσιογράφους μας, εκτιμώ ότι πολλές από τις αποκαλύψεις σε αυτό το εξαιρετικό ντοκυμανταίρ μπορεί να είναι αληθινές. 

Ο RFK Jr. επιμένει ανοιχτά ότι ο θείος και ο πατέρας του δολοφονήθηκαν από τη CIA.

Η Candace Owens αφήνει να εννοηθεί ότι το Ισραήλ μπορεί να έπαιξε ρόλο στις δολοφονίες. 

Ωστόσο, αφήνουμε τους θεατές μας να καθορίσουν την εγκυρότητα των ισχυρισμών στο ντοκυμανταίρ και τη σχέση τους με τις σημερινές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πιθανή πυρηνική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή λόγω του ότι το Ισραήλ προτρέπει έντονα τις ΗΠΑ να συμμετάσχουν σε μια επίθεση στο Ιράν. 

Αυτό συμβαίνει σε μια εποχή που το Ιράν δεν αποτελεί καμμία απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσσίας και της Κίνας υποστηρίζουν ενεργά το Ιράν και του παρέχουν εξαιρετικά εξελιγμένα όπλα.

Μην σχολιάσετε εάν δεν έχετε διαβάσει προσεκτικά το πλήρες άρθρο και τους συνδέσμους του και δεν έχετε δει ολόκληρο το τμήμα βίντεο. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες θα ενοχληθούν από το βίντεο και τις φαινομενικά απίστευτες πληροφορίες του. Το ίδιο βιώσαμε και εμείς. 

Αυτό είναι το πιο σημαντικό άρθρο που έχουμε δημοσιεύσει μέχρι σήμερα για την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.


*

(LifeSiteNews) Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας κηρύχθηκε μετά την καταστροφή στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 των δίδυμων πύργων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και του κτιρίου 7. Εννέα ημέρες μετά, στις 20 Σεπτεμβρίου 2001, ο πρόεδρος Τζωρτζ Μπους κήρυξε έναν παγκόσμιο πόλεμο χωρίς σύνορα.

«Ο πόλεμός μας κατά της τρομοκρατίας ξεκινά με την Αλ Κάϊντα, αλλά δεν τελειώνει εκεί. Δεν θα τελειώσει μέχρι να βρεθεί, να σταματήσει και να ηττηθεί κάθε τρομοκρατική ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας».

Αυτό που ακολούθησε ήταν δύο δεκαετίες διαρκούς πολέμου που έφεραν τον κόσμο στο χείλος μιας παγκόσμιας σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με ένα επικίνδυνα χαμηλό πυρηνικό όριο.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο;

Μας είπαν ότι οι πόλεμοι θα σταματούσαν την τρομοκρατία – δεν θα την εξάπλωναν.

Μας είπαν ότι η αλλαγή καθεστώτος θα έφερνε ειρήνη και σταθερότητα στη Μέση Ανατολή.

Όπως ανέφεραν οι New York Times το 2015, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου είπε στο Κογκρέσσο: «Αν εξοντώσετε τον Σαντάμ, το καθεστώς του Σαντάμ, σας εγγυώμαι ότι θα έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην περιοχή».

Ο γερουσιαστής John Kerry, ο οποίος υπενθύμισε στους Αμερικανούς ότι ο Νετανιάχου είχε παροτρύνει το Κογκρέσσο να ξεκινήσει πολέμους στη Λιβύη, τη Συρία και το Ιράκ, δήλωσε τότε: «Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη τότε».

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη τώρα. Μας είπαν ψέμματα για να ξεκινήσουμε τον πόλεμο στο Ιράκ. Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Δύση είναι άμεσο αποτέλεσμα αυτών των τρομοκρατικών πολέμων.

Με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να βλέπουν τώρα εκατομμύρια μετανάστες να φτάνουν σε όλο τον κόσμο, ο επακόλουθος αντίκτυπος αυτού του δόγματος καταστροφής χτυπά σπίτι.

Η φιλελεύθερη δημοκρατία γίνεται όλο και πιο ανελεύθερη και λιγότερο δημοκρατική, καθώς η μαζική παρακολούθηση και λογοκρισία αντικαθιστούν τον ελεύθερο κόσμο που θεωρούσαμε δεδομένο μόλις πριν από 25 χρόνια.

Ο Matt Taibbi και ο Michael Shellenberger μίλησαν και οι δύο στο Κογκρέσσο για την τρομακτική ανάπτυξη ενός τεράστιου «βιομηχανικού συμπλέγματος λογοκρισίας» για να αντικαταστήσει την ελευθερία της σκέψης με τη συντονισμένη συμμόρφωση του βαθέως κράτους σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής. Ο κόσμος περιμένει να δει αν το Ιράν θα απαντήσει στις επαναλαμβανόμενες ισραηλινές προκλήσεις - και θα ξεκινήσει τον πόλεμο για τον οποίο ο Νετανιάχου έχει πονέσει από τότε - τουλάχιστον - την ομιλία του που απαιτούσε κάτι τέτοιο στο Κογκρέσσο το 2002. 

Κάποιοι λένε ότι οι ΗΠΑ έχασαν τον τελευταίο πραγματικό πρόεδρό τους στον John F. Kennedy.

Από το θάνατό του, οι ΗΠΑ καθοδηγούνται από «προέδρους factotum» - οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για το Ισραήλ και τίποτε για να τους σταματήσουν να πυρπολούν την περιοχή. 

Τον Μάρτιο του 2024, το Foreign Policy δήλωσε ωμά ότι «το Ισραήλ είναι μια στρατηγική ευθύνη για τις Ηνωμένες Πολιτείες», λέγοντας «η ειδική σχέση [Ισραήλ-ΗΠΑ] δεν ωφελεί την Ουάσιγκτον και θέτει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο».

Για να κατανοήσουμε αυτή την κατάσταση, πρέπει να πάμε πίσω περισσότερα από 60 χρόνια, στη μοναδική θητεία της τελευταίας κυβέρνησης που αντιστάθηκε στους σιωνιστές στο Ισραήλ - και στις ίδιες τις ΗΠΑ.




«Μάχη των Επιστολών»

Το 1961, όταν η CIA ενημέρωσε τον John F. Kennedy ότι οι Ισραηλινοί ακολουθούσαν ένα μυστικό πυρηνικό πρόγραμμα στη Ντιμόνα, ο πρόεδρος ήταν έξαλλος.

Με ισχυρές ενδείξεις ότι το πρόγραμμα ήταν διπλής χρήσης – έχοντας πολιτικές και στρατιωτικές δυνατότητες – ο Kennedy άρχισε να πιέζει τους Ισραηλινούς να υποβληθούν σε επιθεωρήσεις των ΗΠΑ.

Πίστευε ότι η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων μυστικά θα αποσταθεροποιούσε τη Μέση Ανατολή στην έναρξη μιας κούρσας εξοπλισμών. Είχε δίκιο. Όταν η Αμερική απέτυχε να σταματήσει το Ισραήλ, το Ιράκ και το Ιράν συνέχισαν να αναπτύσσουν τα δικά τους όπλα μαζικής καταστροφής. Το Ιράκ σταμάτησε και διαλύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 – πολύ πριν από τον πόλεμο.

Πρόσφατα εμφανίστηκαν φήμες ότι το Ιράν έχει πλέον αναπτύξει πυρηνικά όπλα.

Αυτό το εφιαλτικό σενάριο είναι αυτό που ο Kennedy ήθελε να αποτρέψει.

Ο JFK πέρασε δύο χρόνια προσπαθώντας και αποτυγχάνοντας να φέρει τους Ισραηλινούς προ των ευθυνών τους για το πρόγραμμα όπλων μαζικής καταστροφής.

Ο Kennedy απηύθυνε τα αιτήματα των ΗΠΑ στον πρώτο άνθρωπο που ηγήθηκε του Ισραήλ – τον David Ben-Gurion. Αυτό κορυφώθηκε με μια τεταμένη ανταλλαγή επικοινωνιών μεταξύ των δύο ηγετών, με αποτέλεσμα ένα τελεσίγραφο προς το Ισραήλ.


Η «Μάχη των Επιστολών», όπως είναι γνωστή, τεκμηριώνει τη μόνη σοβαρή προσπάθεια συγκράτησης των ισραηλινών φιλοδοξιών προς την περιφερειακή πυρηνική υπεροχή

Το αρχείο αυτών των επικοινωνιών άνοιξε το 2019, δημοσιοποιώντας 46 απόρρητα έγγραφα από το Αρχείο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ που περιγράφουν λεπτομερώς τη στιγμή που σχεδόν άφησε το Ισραήλ απομονωμένο από τις ΗΠΑ.

Το πυρηνικό δόγμα του Ισραήλ είναι μοναδικό για δύο λόγους: ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι διαθέτει πυρηνικά όπλα.

Έχει επίσης μια τρομακτική πολιτική να τα χρησιμοποιήσει για να προκαλέσει παγκόσμιο θερμοπυρηνικό πόλεμο εάν ποτέ απειληθεί με στρατιωτική ήττα.

Αυτό ονομάζεται Επιλογή Σαμψών - η οποία δηλώνει ότι το Ισραήλ θα εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους από υποβρύχια, φορτηγά και σιλό σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη μπορεί να χτυπήσει εάν αντιμετωπίσει αυτό που περιγράφει ως υπαρξιακή απειλή. 

Περιγράφεται ως «σπασμός έσχατης ανάγκης καθαρής εθνικής εκδίκησης», δεν έχει καμμία ουσιαστική αποτροπή, όπως υποστηρίχθηκε σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από το West Point Academy Modern War Institute.

Το Ισραήλ αντιμετωπίζει σήμερα μια υπαρξιακή απειλή, σε αυτόν τον πόλεμο με το Ιράν, για τον οποίο ο ηγέτης του έχει κάνει εκστρατεία, έχει παροτρύνει τις ΗΠΑ και προσπάθησε να προκαλέσει για δεκαετίες. Το Ισραήλ μας απειλεί όλους με αυτόν τον τρόπο.

Ο Kennedy απαίτησε από τους Ισραηλινούς να ανοίξουν τη Ντιμόνα για επιθεώρηση. Αυτό έγινε, αλλά με τόσο προφανή παρεμπόδιση και εξαπάτηση που άφησε τον Kennedy εξοργισμένο. 

Το 1963, ο JFK έστειλε τελεσίγραφο στις 15 Ιουνίου στον Ben-Gurion, απειλώντας με πλήρη απόσυρση της υποστήριξης των ΗΠΑ προς το Ισραήλ εάν συνεχιζόταν η πολιτική της πυρηνικής άρνησης και εξαπάτησης.

Ο Ben-Gurion, ο οποίος γνώριζε ότι ερχόταν η επιστολή, παραιτήθηκε την επόμενη μέρα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους τους οποίους δεν εξήγησε ποτέ. Ένας ήρωας για τους Σιωνιστές, αυτό θεωρήθηκε από αυτούς ως προσβολή για τον άνθρωπο που οδήγησε πρώτος το νεοσύστατο κράτος τους.

Ο Kennedy δολοφονήθηκε έξι μήνες αργότερα από έναν μοναχικό ένοπλο που φέρεται να ενεργούσε μόνος του.

Δεν ήταν ο μόνος Kennedy που πέθανε υπό συμπτωματικές συνθήκες.

Το 1968 ο αδελφός του Robert F. Kennedy (Bobby) πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από έναν μοναχικό ένοπλο που φέρεται να ενεργούσε μόνος του. Αυτό ήταν επίσης ένα καταστροφικό πλήγμα για το ηθικό του αμερικανικού λαού. Ο RFK είχε ανακοινώσει ότι θα ήταν υποψήφιος για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο RFK ο πρεσβύτερος ήταν ο τελευταίος γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ που απείλησε το σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ.

Υπό την ηγεσία του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε το 1962 μια νομική διαδικασία για να διατάξει το Αμερικανικό Σιωνιστικό Συμβούλιο να εγγραφεί στο FARA ως ξένος πράκτορας - του κράτους του Ισραήλ.

Ήταν επιτυχής. Ωστόσο, το 1967, αντικαταστάθηκε από μια άλλη μεγάλη ομάδα πίεσης - AIPAC.

Μαζί με μια ισχυρή βάση δωρητών, η AIPAC και το σιωνιστικό λόμπι έχουν δει «το πολιτικό κατεστημένο των Ηνωμένων Πολιτειών να αγοράζεται και να πληρώνεται από το ισραηλινό λόμπι». 

Οι ΗΠΑ είναι «υπό σιωνιστική κατοχή».

 



Αυτά είναι τα συμπεράσματα, αντίστοιχα, του απόστρατου συνταγματάρχη Douglas Macgregor και του ανεξάρτητου Εβραίου δημοσιογράφου Max Blumenthal, ο οποίος έχει δανείσει τη φωνή του σε μια εκστρατεία που ισχυρίζεται ότι η σιωνιστική κατοχή εκτείνεται πέρα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και στο μυαλό των ίδιων των Αμερικανών.




Η κάτωθι επιστολή του 1963 από έναν νεαρό Donald Rumsfeld προειδοποιεί απαλά τον Kennedy για τους ισχυρούς φίλους του Rumsfeld, των οποίων οι ανησυχίες ήταν να αποτρέψουν την κίνηση να καταχωρηθεί το σιωνιστικό λόμπι της κυβέρνησης των ΗΠΑ ως ξένος πράκτορας του Ισραήλ:





Ο Rumsfeld συνέχισε να προωθεί αυτές τις ανησυχίες ως υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ υπό τον Τζωρτζ Μπους. Ήταν ο Rumsfeld που «οδήγησε τις ΗΠΑ σε πόλεμο» μετά την 9/11.



Ένας πόλεμος τρόμου

Οι δολοφονίες του Kennedy ήταν μια θεαματική πράξη τρομοκρατίας που τραυμάτισε τον αμερικανικό λαό.

Aπό τότε, κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν προσπάθησε να περιορίσει τις ενέργειες διαδοχικών ηγετών του Ισραήλ.

Το ισραηλινό κοινοβούλιο έχει ζητήσει τη χρήση πυρηνικών όπλων στη Γάζα τους τελευταίους μήνες και υπάρχουν προτάσεις ότι χαμηλής απόδοσης «τακτικά» πυρηνικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν σε έναν χερσαίο πόλεμο στο Λίβανο.

Το Ισραήλ από μόνο του δεν μπορεί να κερδίσει τους πολέμους που επιθυμεί να ξεκινήσει με τη Χεζμπολάχ και το Ιράν. Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι το ισραηλινό πυρηνικό δόγμα απειλεί με παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο εάν το σιωνιστικό κράτος αντιμετωπίσει την ήττα. Αυτό δεν είναι διπλωματία. Δεν είναι πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

Είναι μια πολιτική πυρηνικού εκβιασμού για να εξασφαλιστεί η είσοδος των ΗΠΑ σε έναν πόλεμο που κανείς δεν θέλει εκτός από την ισραηλινή ηγεσία.

Αυτός ο «πυρηνικός εκβιασμός» φημολογήθηκε για πρώτη φορά ότι εξασφάλισε την υποστήριξη των ΗΠΑ προς το Ισραήλ στον αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1973.

Το Ισραήλ κινητοποίησε και πάλι το αδήλωτο πυρηνικό του οπλοστάσιο το 1991, απειλώντας να εκτοξεύσει πυραύλους στο Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν. Αυτό περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο του Seymour Hersh The Samson Option, του οποίου η κριτική στους New York Times το 1991 επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς ότι τρεις φορές το Ισραήλ κινητοποίησε το πυρηνικό του οπλοστάσιο.

O Hersh, ένας διάσημος ερευνητής δημοσιογράφος, λέει ότι οι Ισραηλινοί έχουν τεθεί σε πλήρη πυρηνικό συναγερμό - πράγμα που σημαίνει ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι έχουν βγει από σιλό και έχουν τοποθετηθεί σε εκτοξευτές - τρεις φορές, δύο φορές κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1973 και μία φορά φέτος, ενώ το Ισραήλ ήταν υπό πυραυλική επίθεση από το Ιράκ", αναφέρει η ανασκόπηση.

Ο Νετανιάχου είχε πει στο Κογκρέσσο των ΗΠΑ ότι η απομάκρυνση του Σαντάμ, του Μουαμάρ Καντάφι και του Μπασάρ αλ-Άσαντ θα οδηγούσε σε μια νέα εποχή ειρήνης και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή. Το είπε αυτό στην ομιλία του στο Κογκρέσσο στις 12 Σεπτεμβρίου 2002.

Είκοσι δύο χρόνια αργότερα, βρισκόμαστε στο χείλος του παγκόσμιου πολέμου ως αποτέλεσμα. Μυστηριωδώς, κανένας πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει παρέμβει για να πει όχι στους Ισραηλινούς για σχεδόν έξι δεκαετίες.

Όπως είπε ο JD Vance στην ομιλία του τον Μάϊο του 2024 στο Quincy Institute for Responsible Statecraft:


Αν ο Τζο+ωρτζ Μπους είχε σταθεί ενώπιον του αμερικανικού λαού το 2003 και έλεγε, παιδιά, θα πάμε σε πόλεμο όχι για να εξαλείψουμε τα όπλα μαζικής καταστροφής ή για να διαδώσουμε τη δημοκρατία, θα πάμε σε πόλεμο για να δημιουργήσουμε έναν περιφερειακό πληρεξούσιο για το Ιράν και να σφαγιάσουμε πάνω από ένα εκατομμύριο ιστορικούς χριστιανούς.

Όχι ότι θα σφαγιαστούν στα χέρια μας, αλλά οι πράξεις μας θα οδηγήσουν στη γενοκτονία της ιστορικής χριστιανικής κοινότητας.

Δεν νομίζω ότι οι Αμερικανοί θα το υποστήριζαν. …


Ο Vance είναι ο πρώτος άνθρωπος της τάξης του στην πολιτική των ΗΠΑ που δηλώνει το προφανές. Ένα αποτέλεσμα της αλλαγής καθεστώτος στο εσωτερικό είναι ότι το προφανές είναι πλέον βαθιά αμφιλεγόμενο. Γιατί; Η παράθεση των γεγονότων καθιστά σαφές ότι έχουμε οδηγηθεί στην καταστροφή από ψέμματα.

Συνέχισε, λέγοντας ότι οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για το «αν το Ιράκ είναι δημοκρατία ή όχι».

«Ο κύριος λόγος που ο αμερικανικός λαός υποστήριξε τον πόλεμο στο Ιράκ στην αρχή ήταν επειδή πίστευε ότι ο Σαντάμ είχε όπλα μαζικής καταστροφής που θα χρησιμοποιούνταν εναντίον των πολιτών μας», είπε.

Αυτό ήταν Ψ Ε Μ Μ Α. Δεν είναι ο μόνος που μας έχουν πει να κινητοποιήσουμε την κοινή γνώμη υπέρ μιας σειράς πολέμων, που απαιτεί ο υποτιθέμενος μεγαλύτερος σύμμαχος της Αμερικής, οι οποίοι έχουν σκοτώσει εκατομμύρια και συνεχίζουν να καταστρέφουν έθνη στο εξωτερικό - και τα δικά μας.

Η φιλελεύθερη δημοκρατία, η οποία δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1920 για να διατηρήσει την κυβέρνηση των ελίτ με την κατασκευή συναίνεσης μέσω των μέσων ενημέρωσης, έχει μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο μας σε μια μόνιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το κουδούνι συναγερμού χτύπησε για πρώτη φορά πριν από 60 χρόνια, όταν σκοτώθηκε ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Ο κόσμος επί του οποίου ηγούταν πέθανε μαζί του.

Χρειάστηκαν τέσσερεις δεκαετίες για να ξεκινήσουν οι πόλεμοι που θα εξασφάλιζαν την πολιτική της εθνικής αυτοκτονίας ως πατριωτικό καθήκον όλων των Αμερικανών και των συμμάχων τους.

Η μόνιμη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία ζούμε έχει δημιουργηθεί από τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται εδώ και 23 χρόνια. Δηλωμένος στο εξωτερικό, αλλά ακήρυχτος στο εσωτερικό, τα θύματά του περιλαμβάνουν πλέον όλους, παντού, των οποίων η σταδιοδρομία δεν εξαρτάται από τον διαρκή και συνεχώς κλιμακούμενο πόλεμο χωρίς σύνορα που έχουν αντικαταστήσει τον τρόπο ζωής μας.

Αυτό το βίντεο παρέχει μια σαφή, απλή χρονολόγηση των γεγονότων που προκάλεσαν την κρίση που ζούμε σήμερα. 

Παράγεται από τον «πρώην σιωνιστή» και «πρώην εβραίο» Matthew Tower, είναι μια μη κομματική έκκληση να εξεταστούν τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει:







Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Matthew Tower και το TruthTower.com του, ακολουθήστε τον στο X στο @TruthTowerPod και στο YouTube στο @TruthTowerPod.

Είναι μια προσπάθεια να διορθωθεί το ιστορικό της εξαπάτησης, της λογοκρισίας και των ψεμμάτων που ήταν, όπως λέει ο Vance, «καταστροφή».

«Ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα από τη Βίβλο είναι, από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε. Ποιοι είναι οι καρποί των τελευταίων 40 ετών της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής;» διερωτήθηκε.

Ο Vance επικαλείται τη ριζοσπαστικοποιητική επιρροή της πραγματικότητας πάνω στις επικίνδυνες φαντασιώσεις της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ του παρελθόντος και του παρόντος: «Σκεφτείτε τα συντρίμμια και σκεφτείτε τα πραγματικά αποτελέσματα».

Κανείς άλλος δεν έχει θέσει αυτό το προφανές και απαίσιο ερώτημα στις ΗΠΑ: «Γιατί δεν σταματάμε να γενοκτονούμε ιστορικές χριστιανικές κοινότητες;»

Οι επόμενοι χριστιανοί που θα πεθάνουν σε αριθμό μπορεί κάλλιστα να είναι οι ίδιοι οι Αμερικανοί, αν ο σιωνιστικός πόλεμος επεκταθεί στο Ιράν και τον Λίβανο.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φέρουμε την ειρήνη, μας λένε.

Μας το λένε αυτό εδώ και δεκαετίες και κοιτάξτε πού μας έχει οδηγήσει.

Είναι καιρός να σταματήσουμε να ακούμε τα επιχειρήματα για περισσότερο θάνατο και καταστροφή.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΡΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!