Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Ο Καναδάς επέτρεψε την ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ μετά από ΒΛΑΒΗ από το ΕΜΒΟΛΙΟ




Ένας άνδρας στον Καναδά που υπέστη βλάβη από το εμβόλιο έλαβε «ευθανασία».

Οι επικριτές πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί συχνότερα στο μέλλον.


25 Οκτωβρίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,8 λεπτά


Ένας άνδρας στα τέλη της δεκαετίας των 40 που υπέφερε από ψυχική ασθένεια πέθανε ως αποτέλεσμα της «ευθανασίας», όπως λέει η σύγχρονη γλωσσική έκφραση. Προηγουμένως, Καναδοί ειδικοί είχαν αποφανθεί ότι η σωματική του παρακμή οφειλόταν σε ένα «σύνδρομο εμβολιασμού μετά το εμβόλιο για τον Covid-19», δηλαδή βλάβη από το εμβόλιο.



Ευθανασία μετά από βλάβη εμβολίου

Η Canadian National Post αναφέρει την υπόθεση. Αυτό που συζητείται εδώ δεν είναι η απόφαση της ευθανασίας, αλλά ο όρος «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το καναδικό σύστημα αναφοράς δεν καλύπτει αυτήν την προϋπόθεση. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν επίσης να συμφωνήσουν σε μια σαφή διάγνωση πριν από τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων.

Ο καναδικός τύπος γράφει λεπτομερέστερα:


Η ανώνυμη υπόθεση είναι μία από τις πολλές που επισημαίνονται σε μια σειρά εκθέσεων που εξέδωσε μια 16μελής επιτροπή αναθεώρησης θανάτου MAID που διορίστηκε από τον επικεφαλής ιατροδικαστή του Οντάριο τον Ιανουάριο.

Ο άνδρας, που ταυτοποιήθηκε ως «κύριος Α», υπέφερε από «ταλαιπωρία και λειτουργική εξασθένηση» μετά από τρεις εμβολιασμούς κατά του SARS-CoV-2. Υπέφερε επίσης από κατάθλιψη, διαταραχή μετατραυματικού στρες, άγχος και διαταραχές προσωπικότητας και νοσηλεύτηκε δύο φορές με αυτοκτονικές σκέψεις, μία φορά ακούσια, ενώ διαχειριζόταν τα σωματικά του συμπτώματα.

Μεταξύ των πολυάριθμων ειδικών, δεν επιβεβαιώθηκε ομοιόμορφη διάγνωση», αναφέρει η έκθεση. Ωστόσο, οι αξιολογητές του MAID θεώρησαν ότι η πιο λογική διάγνωση για την κλινική εικόνα του κ. Α. (σοβαρή απώλεια λειτουργίας) ήταν το σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό, το οποίο αντιστοιχεί στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης.

Δεν υπήρχαν «παθολογικά ευρήματα» στην αυτοψία που θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν μια υποκείμενη φυσιολογική διάγνωση, αλλά οι εμπειρίες των ανθρώπων δεν μπορούν να αγνοηθούν μόνο και μόνο επειδή η ιατρική δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι συμβαίνει με αυτούς.

«Το MAID θα γίνει το κύριο εργαλείο για τη θανάτωση των θυμάτων εμβολίων COVID-19. Λογικά, αυτό ήταν πάντα απολύτως λογικό. Απλά δεν περίμενα ότι ο Καναδάς θα ήταν έτοιμος τόσο γρήγορα.

Εάν πεθάνετε από βλάβη εμβολίου COVID-19, αυτό είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους όσους εμπλέκονται στην απάτη εμβολίου mRNA. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυτοψίες και καμμία χρώση για πρωτεΐνες ακίδας, είναι κυριολεκτικά το τέλειο έγκλημα. Και είναι νόμιμο. Ωστόσο, τα θύματα του εμβολίου COVID-19 είναι εξαιρετικά ενοχλητικά. Αποτελούν ζωντανή απόδειξη του εγκλήματος της απάτης με τα εμβόλια, των μολυσμένων εμβολίων κ.λπ. Είναι το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα του εμβολιασμού».


Η πρόβλεψή του γίνεται ακόμη πιο ζοφερή, αν και αναμφίβολα εξαιρετικά αμφιλεγόμενη:

«Δεδομένου ότι η λατρεία των εμβολίων είναι μια λατρεία θανάτου, έπρεπε πάντα να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο για τα θύματα του εμβολίου. Ως εκ τούτου, τα θύματα του εμβολίου δεν λαμβάνουν καμμία υποστήριξη, καμμία χρηματοδότηση, καμμία έρευνα, καμμία θεραπεία και καμμία αποζημίωση. Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό, αλλά ανέκαθεν ο στόχος του καρτέλ εμβολίων ήταν να τους σκοτώσει. Το επόμενο βήμα θα είναι να επεκταθούν οι δολοφονίες MAID, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες Καναδοί έχουν υποστεί σοβαρή ζημιά από το εμβόλιο COVID-19. Από τη στιγμή που ο Τρυντώ ανακοίνωσε ότι θέλει να συνεχίσει, είμαι βέβαιος ότι το επόμενο βήμα θα έρθει αρκετά σύντομα».

Εικόνα "Louisbourg-09192 - Μάσκες παντού ..." από archer10 (Dennis) έχει άδεια υπό CC BY-SA 2.0.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ






ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ένας κριτικός του Covid στη Βόρεια Αμερική βλέπει την υπόθεση σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και πολύ πιο δραματικό:



Νέα Ζηλανδία: Δραστικά αυξημένος κίνδυνος θνησιμότητας μετά από εμβολιασμό mRNA σε άτομα ηλικίας 12 έως 30 ετών
Η Νέα Ζηλανδίαείναι γνωστή για τα εξαιρετικά αυταρχικά μέτρα κατά του κορωνοϊού και μια ριζοσπαστική εκστρατεία εμβολιασμού. Οι απαντήσεις σε έρευνες της Ελευθερίας της Πληροφόρησης (ΠΠΧ) έχουν πλέον δείξει ότι ο κίνδυνος θνησιμότητας 3 μηνών αυξάνεται κατά 188% στην ηλικιακή ομάδα 12-19 ετών μετά τον εμβολιασμό με mRNA και κατά 83% στην ηλικιακή ομάδα 20-30 ετών.



Ρεκόρ εμφάνισης αναπνευστικών ασθενειών στη Γερμανία
Από τότε που ξεκίνησαν τα αρχεία, ποτέ πριν δεν είχαν αρρωστήσει τόσοι πολλοί κάτοικοι της Γερμανίας με αναπνευστική νόσο.



Αγωγή για βλάβη από εμβόλια στην Ολλανδία: Ήττα για τον Γκέητς
Στην αγωγή των Ολλανδών επικριτών του Covid εναντίον του Μπιλλ Γκέητς, ο ολιγάρχης υπέστη ήττα. Το ολλανδικό δικαστήριο κήρυξε εαυτό αρμόδιο για την εκδίκαση της υπόθεσης.



Αποζημίωση 1 εκατομμυρίου: δικαστική επιτυχία για τους ανεμβολίαστους
Στην Καλιφόρνια, έξι απολυμένοι ανεμβολίαστοι μηνύουν επιτυχώς. Ο πρώην εργοδότης της πρέπει τώρα να τους αποζημιώσει βαριά.



Βιέννη: η «μη επεξεργασμένη αλήθεια» είναι στο τραπέζι
"RKI Leaks in Vienna" - αυτή είναι η διαφήμιση της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Βιέννη και η οποία θα είναι αφιερωμένη στην "επανεκτίμηση της σκανδαλώδους πολιτικής του κορωνοϊού".



Ημέρες Υγείας με κορυφαίους ομιλητές στη Βιέννη
Δεν είναι μόνο από το 2020 που η ιατρική έχει μετατραπεί στο δρομάκι που ονομάζεται "Κέρδη για τη Pharma". Ο εμβολιασμός και η φαρμακευτική αγωγή είναι το νέο πιστεύω της ιατρικής και όχι πλέον η αποφυγή ασθενειών και αν συμβούν θεραπεύονται άβλεπτα, σύμφωνα με την αρχή του όρκου του Ιπποκράτη «πρώτα μη βλάπτειν».




Νέο βιβλίο για την Pfizer αποκαλύπτει το «μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»
Παρουσιάζει τα ευρήματα 3250 γιατρών και επιστημόνων που πέρασαν δύο χρόνια αναλύοντας τις 450.000 σελίδες των απελευθερωμένων εσωτερικών εγγράφων της Pfizer σχετικά με τις κλινικές δοκιμές της ένεσης mRNA Covid. Ο FDA είχε απαιτήσει μάταια τα έγγραφα να παραμείνουν κλειδωμένα για 75 χρόνια.




Ο Μπιλλ Γκέητς δώρισε κρυφά 50 εκατομμύρια δολάρια στην Χάρρις
Σύμφωνα με τους New York Times, η υποστήριξη προς τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ αποκαλύφθηκε από ανθρώπους εξοικειωμένους με το θέμα. Ο Γκέητς ανησυχεί για μια πιθανή δεύτερη προεδρία Τραμπ. Φοβάται τον αντίκτυπό τους στις πρωτοβουλίες για την υγεία και το κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!