Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΙΣΧΟΣ! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα !!!!!!!!!!!!


ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΑΛΗ, Ή 'ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ' ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ...ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΔΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

"ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ"  ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ  ...Β Λ Α Κ Ε Ι Α Σ !


ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ! Ο ΣΤΑΥΡΟΣ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ! Η χριστιανική παράδοση υπήρξε από τα βασικά στοιχεία της κληρονομιάς των Ευρωπαίων, που τους επέτρεψαν να ενσωματωθούν σε μια 'Ενωση. Κ Α Π Ο Τ Ε...




Όμως ένας κορυφαίος θεσμός της Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, βρίσκεται ένα μόλις βήμα, πριν εξοστρακίσει τον Σταυρό, σύμβολο της Χριστιανικής πίστεως, στο όνομα της νομοθεσίας που απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει της θρησκευτικής πίστεως. 


Σε γνωμοδότησή του, που δημοσιοποιήθηκε την 1η Ιουνίου 2016 και αποτελεί προάγγελο  αποφάσεως, η οποία αναμένεται επισήμως να εκδοθεί σύντομα, η Γερμανίδα εισηγήτρια(...) βάζει την μουσουλμανική μαντίλα στο ίδιο... τσουβάλι με τον  Σ τ α υ ρ ό !

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανική μαντίλα

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημ.'Δημοκρατία', απαντώντας στο κατά πόσο είναι σύμφωνη, με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η πρακτική μιας επιχειρήσεως να απαγορεύει σε μουσουλμάνα εργαζομένη, να φορά στην εργασία της την υπαγορευόμενη από την πίστη της μαντίλα, η δικαστής υποστήριξε ειδικότερα, ότι η πρακτική δεν είναι παράνομη, μόνο στην περίπτωση που εφαρμόζεται αντίστοιχα και για τους Εβραίους, οι οποίοι προσέρχονται με κιπάχ, τους Ινδούς Σίχ, που φορούν τουρμπάνι, ή τους Χριστιανούς που «φορούν τον Σταυρό τους σε σημείο ορατό»!!!


Επιπλέον συμπληρώνει, ότι η περίπτωση της μουσουλμάνας που προσέφυγε γιατί απολύθηκε από εταιρία 'σεκιούριτι', καθώς αρνήθηκε να βγάλει την μαντίλα στη δουλειά, πρέπει να αντιμετωπιστεί με «ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία», δεδομένου ότι η Ευρώπη την εποχή αυτή, προσπαθεί(;;;) να ενσωματώσει έναν αυξανόμενο αριθμό μουσουλμάνων, που εισρέουν από εμπόλεμες περιοχές της Μέσης Ανατολής...("Παπ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!