Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ (ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ!) ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ;;;


Δεν μασάει ο Βλαντιμίρ,τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα.Πρώτες αναφορές,για μεταφορά ρωσικών πυρηνικών πυραύλων κρουζ R-500,στην Βενεζουέλα,μια ανάσα από τις ΗΠΑ!!!



ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΗ ΑΦΕΛΙΑ ΟΙ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ", ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΗΛΑ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ; Κάθε άλλο! 
Υπάρχει σε εξέλιξη όντως "καυτή" συμφωνία στρατιωτικού περιεχομένου Καράκας-Μόσχας; Προφανέστατα ναί, αφού αυτός πρέπει να είναι ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που οι Αμερικανοί, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ώστε να ανατρέψουν όσο πιό γρήγορα γίνεται, τον (ετοιμόρροπο και απερίγραπτα ανίκανο) Ν. Μαδούρο.

ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ
ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ "ΕΤΟΙΜΟ ΦΡΟΥΤΟ" ΝΑ ΠΕΣΕΙ...


Με βάση ρωσικές πηγές στην Μόσχα, η Ρωσία θεωρείται πολύ πιθανό, να έχει ΗΔΗ μεταφέρει στην Βενεζουέλα, τους τρομερούς εκτοξευτές της, τύπου 'Iskander', με πυρηνικούς πυραύλους 'ΚΡΟΥΖ', τύπου 'R-500'  και εμβέλεια 5.500 χλμ!!!


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ; Πρακτικά όλες οι κεντροανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, τα μεγάλα βιομηχανικά κέντρα, ναύσταθμοι στον κόλπο του Μεξικού, αεροπορικές και στρατιωτικές βάσεις, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ στο στόχαστρο των ρωσικών πυρηνικών πυραύλων !!!


Όπως δηλώνουν ξεκάθαρα ορισμένοι Ρώσοι αναλυτές, αυτή δεν θα είναι η μόνη απάντηση στην περικύκλωση της πατρίδος μας, έπονται και άλλες. 
Αν κάποιοι στα σκοτεινά υπόγεια των στοών της Αμερικής, πιστεύουν πως η Ρωσία δεν θα αντιδράσει στα σχέδια τους, ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!


Η κρίση των πυραύλων της Κούβας, πρό 54 ετών, το 1962 επί προεδρίας Τζών Κέννεντυ, μπροστά σε αυτό που έρχεται, ήταν παιχνίδι με ...'πλέϊ μομπίλ'!


Ο Β.Πούτιν και η ηγεσία της Ρωσίας, "έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θα αφήσουν μια κλίκα ξιπασμένων αγελαδοτρόφων(!) να διευθύνουν κατά το δοκούν τις παγκόσμιες εξελίξεις... 

45_3

"I.K."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!