Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! Τὸ νέο (ΚΥΠΡΙΑΚΟ) διαφημιστικὸ μήνυμα, ποὺ προωθεῖ πληρωμές μέσω ἑνὸς εἰδικοῦ βραχιολιοῦ στὸν καρπὸ τοῦ χεριοῦ!!!!!!!!!!



Untitled

Η 'ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ', ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... Άς προσέξουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, την νέα κυπριακή τηλεοπτική διαφήμιση, για την δήθεν και τάχα "καλύτερη εξυπηρέτησή μας"! Πρόκειται για την πλέον "πιασιάρικη" δικαιολογία...["Ι.Κ."]
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ!)

«Ἴνα μὴ τις δύνηται ἀγορᾶσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων…» (Ἀποκάλυψη ΙΓ΄ 17)

Τὸ νέο διαφημιστικὸ μήνυμα ἀπὸ τὴν 'Ἑλληνικὴ Τράπεζα' Κύπρου, ποὺ προωθεῖ ἕναν τρόπο "ἀνέπαφων" πληρωμῶν μέσω ἑνὸς εἰδικοῦ βραχιολιοῦ στὸν καρπὸ τοῦ χεριοῦ!!!

Και θα λένε : Όσο είναι βραχιόλι δεν είναι επικίνδυνο. Αν αύριο το χάσω θα είναι επικίνδυνο. Πόσοι θα καλοβλέπουν το βραχιόλι μου; Το ΄χασες, κρίμα! Υπάρχει μια επαναστατική τεχνική, για να μη χάνεις ποτέ το βραχιόλι σου. Ποιά; Εμφύτεψε ένα μικροτσίπ στο καρπό και όλα λύνονται! Και τότε θα έχεις χάσει την ψυχή σου !

Και όπως αναφέρει σε σχόλιο του και ο γνωστός καλλιτέχνης John Wu μέσα από την Αποκάλυψη του Ιωάννου :

«…ΚΑΙ ΕΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ, Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ, ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Η ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Η ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 666 … » Αποκάλυψη Ιωάννη Κεφ. 13 ..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!