Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΠΩΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Είχε νοσηλευθεί ο "ΣΗΜΙΤΗΣ" (στο 'Ερρίκος Ντυνάν') με κόστος 18.470 ευρώ. Πλήρωσε ...430 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" !!!

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ 'Π Λ Α Κ Α' !
...Η δέ κυρία του, είχε νοσηλευθεί (στό ίδιο ίδρυμα) με κόστος 29.750 ευρώ, αλλά πλήρωσε ...705 ευρώ και "ΚΑΘΑΡΙΣΕ"!!!!!!

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ (ΒΟΘΡΟ-)ΚΑΝΑΛΙΑ 'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ'!!!...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝΗΣ

Επιβεβαίωση Μαρτίνη για τεράστια «έκπτωση» στα νοσήλια καί του "Σημίτη" και της Δάφνης!
Όταν ερωτήθηκε από τον εισηγητή της 'Χ.Α.' Ηλ. Κασιδιάρη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, για τα σκάνδαλα στην Υγεία, ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που δέχτηκαν δωρεάν νοσηλεία, ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», δήλωσε πως δεν ...μπορεί να πει ονόματα «λόγω του ιατρικού απορρήτου»...

(ΑΚΟΥΣΤΕ κατωτέρω, ΑΝ ...ΑΝΤΕΧΕΤΕ, ΤΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ "ΣΤΕΓΝΑ", Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο βουλευτής όμως επέμενε...

Ο πρώην διοικητής του Ερρίκος Ντυνάν απαντώντας  σε ερώτηση του βουλευτού της 'Χ.Α.', επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας "Σημίτης", νοσηλεύτηκε με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ έκπτωση! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΙΤΗΣ

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, (βασίζονται σε έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας 'Grant Thornton', που αποτελεί ερευνητικό υλικό της Επιτροπής) στον κ. Σημίτη χορηγήθηκε έκπτωση ...17.900 ευρώ (!!!!!!!!!) για νοσηλεία ύψους 18.470 ευρώ (!) ενώ στην σύζυγό του Δάφνη, έγινε έκπτωση ...29.045 ευρώ επί συνόλου 29.750 ευρώ περίπου!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ\Σχετική εικόνα

Ο κ. Μαρτίνης υποστήριξε, ότι συνολικά 17.000 πολίτες νοσηλεύτηκαν ΔΩΡΕΑΝ (!!!) στο Ερρίκος Ντυνάν εκ των οποίων μόνον το 10% ήτοι οι 1.700, είχαν δικαίωμα δωρεάν νοσηλείας ως αναξιοπαθούντες. 
Πολλοί από τους υπόλοιπους, όπως είπε, νοσηλεύτηκαν με «ρουσφέτια» πολιτικών...

Το κουφό τό ξέρετε; Διόρισε η Ν.Δ. στο Ίδρυμα 'Ερρ.Ντυνάν', την σύζυγο του τραπεζίτου Σάλλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ το ("ενοχλητικότατο"!) 'ΒΙΝΤΕΟ' με Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α  ονόματα, που άργησε να βγεί ….αλλά βγήκε!
[Πηγή: 'Ηellas-now']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!